Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Hat aki papasan megy annak mindegy milyen gumi van fent reszemrol csak supersport gumma pl supercorsa vagy power one vagy vagott slick es nem izgat hogy 3000 utan kuka mert igy is olcsobb mint amit te veszel ujban
Akkor nem tudom, jók felénk az utak, gyertek erre, mert nekem nem tekeri el, kopp gáznál inkább feljön az eleje. Mondjuk én 11O kg-al nyomom az aszfalthoz.
nem mellesleg nagyon szép a motorod,gratulálok hozzá!
azért az m3 meg a supercorsa nagyon más kategória,az asszonynak új m3 van a 600-as ninjáján 1-2-be 8000-től eltekeri a hátulját
nem hiszem,hogy a tuonodon valami nagy fény lenne egy koppgázas kigyorsításkor
Én metzeller fan vagyok, nekem M3 van fent, de következő Z8 lesz, a t@köm ki van a 6ezrenkénti gumicserével.

Akinek vágott slick, meg supersport gumi az utcai motorozás eszenciája, üzenem, motorozni tudni kell, nem csak szeretni.
Kösözönm szépen, hát én kezdő szinten nyomom de soha nem lehet tudni... :)
igen,ismerős kép,,,itt indultál el 6 perc alatt,mintha egy camping biciklin ültél volna
egyébként te mire vagy ilyen nagyképű?
az a lényeg,hogy szupersport gumit vegyél,azon belül már inkább csak hitvallás az egész...én kenem neki rendesen(intenzív gyorsítás,kanyarodás,hátsó kerék csúsztatása),nálam ez a gumi vált be,ha te túrásabban motorozol,akkor tovább bírja a papucs
gab200gab200

Nagyon szépen köszönöm! Megfogadom ;)
pirelli diablo supercorsa pro,a legjobb gumi,ami valaha a motoromon volt
Helló! Az lenne a kérdésem milyen gumit ajánlotok a RSV 1000-re? Válaszotok előre is köszönöm! Üdv
Nem megy ez szembe senkivel mert benzinre sincs pénzed köcsög.
Ha ez a motor megy veletek szembe,elfelejteni a "folklórt",mert a gazdája leszar benneteket!Gibbon 220,és parkolókovács!
Tessék a motorom!
Nem adom el,és nem is akartam!
a fékkart nézd te ökörfej! :P
FR.Péter!
Mit dühöngsz?
Mert átbasztalak párszor?
Mivel van munkahelyem igen!
Ini meg egy fing!
Már motorja,és esze sincs!Te mekkora inyenc lehetsz!
"Kutyaszar""Büdösféreg"!Egyed petya szereted!
Írd tele mocsokkal ezt a kommentet is!
Már megjegyezték,hogy épeszű vagy?
olvasd,csak vissza!
Mi van te szarzsák eladtad már a motorod? Nyáron írtad, hogy nem tudod fenntartani és eladod. Kiváló szakács lehetsz hallod-e!
Büdös féreg!
Agyatok annyi,mint a suszterinasképző kisegítő osztályos tagozata
"tanulóinak"!
De pontosítok!
Eszetek annyi,mint a sarokba hajított sámfának!
Parkolókov.
Te nagyon imádhatod az ebek végtermékét,hogy rám akarod tukmálni kis görény,vagy bűzösborz?
Nem értel te hozzá!
Ez "retró"!
Nekem 6 éves koromban a gyerekbiciklimen volt ilyen csicsa!
Ocsmány az a fékszar!
Olyan,mintha törött lenne!
itt ne trollkodj!
Kutyaszar a főztöd és a táplálékod!
"Gagyimami",mint az én sorszámozott Hong kongi sorszámozott "Rolex"karórám"!
Még az a szerencse,hogy olasz motorhoz lehet kapni!
"Gagyimami",mint az én sorszámozott Hong kongi sorszámozott "Rolex"karórám"!