igen:-)
típúshibák:
-szabadonfutó(50-70.000 és irtózatos szopás a cseréje,ha túl van a 30000-en a motor,akkor már megcsinálták)
-indítórelé(házilag javítható 0 ft-ból)
-feszültség szabályozó(20.000.-)
-kábalköteg(barnacsatik elolvadnak,valamint a 2 henger között fut át a generátorhoz ahol nagyon meleg van-otthon javítható,nem egy nagy pénz)
A hátsó fék levegősödés városi legenda,csak beszélnek róla...
Amiért vedd meg:
-nagyon jó futómű
-rettentő tartós,bivaly erős,jó karakterű blokk(bontottan 30-40000.- szerintem ez mindent elárul,nem találkoztam még hibással)
-a legjobb fékek,amivel motoron találkoztam
-iszonyatosan jó hang
-csúszó kuplung
-a piacon a legjobb ár-érték arány
Ezeken felül nekem a formája is tetszik,aránylag olcsón tunningolható.
Ezek tipikusan az új modell hibái. Pluszba gratis-ként, a 04-05 közöttiek (ha jól tudom), akksi cserénél elveszítik a TOTAL km-t, így lehet egy 0 km-es vasad!
Jó nagyot Uram!
Már akartam írni, hogy nem láttalak itt 1000+1 éve.
Másfél éve, eléggé bele ástam magam, de ilyenről nem hallottam én sem. Az újabbakról nincs infom, semmi, a régieket nézegettem, azoknál nem olvastam ilyeneket!
Sok sikert!
Hamarosan vége a Márciusig tartó Motul akció.
Ha kell cserélned olajad, de még nem vetted meg akkor érdemes most megvenni.
Ezek a márkák vannak még: MOTUL, Valvoline, Repsol, Castrol, JT lánckerekek, HifloFiltro, K&N szűrők és ápoló szerek, DID láncok, Brembo, Ferodo, Ap Racing, NGK, PROX, VERTEX, TwinAir, KMC láncok, Pro-Grip, Renthal, Wössner, Athena, Japán kormánycsapágyok, teleszkópszimeringek stb stb
Email-ben (adatlapon) érdeklődjetek légyszi és írjátok meg, hogy erről a fórumról írtok.
Sziasztok! Használt oldaltámaszt keresek 2004-es RSV-re. Át szeretném alaktani, mert tavaly egy murvás parkolóban eldőlt. Azóta nem bízom a gyári kitámasztóban.
csak a szokásos, ezerszer emlegetett hibák!indítórelé,hátsófék levegősödés,lehet még 1-2 apróság,de melyik típusnál nem?(nekem az indító relémmel nincs gáz,ekkora motorféknél meg nekem nem kell a hátsófék )!viszont design,futómű,fékek kurrvajók(szerintem),a motorja messze nem a legerősebb ezres,viszont nagyon bolond,és többnek érződik,és nagy adrenalint ad! 10 éves motorhoz képest szerintem nagyon jó,én meg vagyok vele elégedve és nagyon szeretem!
Sziasztok! Egy kis infora lenne szuksegem az RSV mille es mille R-el kapcsolatban! Szeretnem lecserelni a quadomat a kozel jovoben es visszaulnek egy v2-es nyergebe! Elkezdtem nezegetni a VTR SP mellett az RSV milleket de a millekrol nemtudok semmit! Inkabb az R valtozat erdekelne! Ha valaki irna egy par sort hogy mit erdemes tudni roluk,mik a tipshibajuk,gyenge pontjuk ha van akkor azt megkoszonnem! Minden informaciot szivesen fogadok,jot es rosszat eggyerant! Koszonom elore is! !
Eladó AGV K-4 Vyrus sisakom. 2012.04 hóban vásároltam, 59.100 ft- ért, a Show Bike-ban. Plusz vettem hozzá egy sötét plexit, 12.400 ft. Kb. 10 alkalommal volt rajtam. A bukó alján, a szivacson a nyak résznél (mind a két oldalon) van egy kis felületi sérülés. A világos plexin vannak apróbb karcok. Illetve nincs meg a bogárháló, valahol elhagytam. Ezeket leszámítva egy nagyon jó állapotú, hibátlan karcmentes fényezésű, kizárólag maszkban használt sisak. Sisakzsákkal, a dobozával és minden papírjával együtt adom. Érdekelődni izoli76@gmail.com címen lehet. A félreértések elkerülése végett, a személyes adás-vételt részesítem előnyben Sz.Sz.B.M.
A sötét plexi külön nem eladó!
típúshibák:
-szabadonfutó(50-70.000 és irtózatos szopás a cseréje,ha túl van a 30000-en a motor,akkor már megcsinálták)
-indítórelé(házilag javítható 0 ft-ból)
-feszültség szabályozó(20.000.-)
-kábalköteg(barnacsatik elolvadnak,valamint a 2 henger között fut át a generátorhoz ahol nagyon meleg van-otthon javítható,nem egy nagy pénz)
A hátsó fék levegősödés városi legenda,csak beszélnek róla...
Amiért vedd meg:
-nagyon jó futómű
-rettentő tartós,bivaly erős,jó karakterű blokk(bontottan 30-40000.- szerintem ez mindent elárul,nem találkoztam még hibással)
-a legjobb fékek,amivel motoron találkoztam
-iszonyatosan jó hang
-csúszó kuplung
-a piacon a legjobb ár-érték arány
Ezeken felül nekem a formája is tetszik,aránylag olcsón tunningolható.