én 2 éve így járok,egyszer fizettem érte 5000 Ft-ot
előtte meg egy napon belül megmértek 3x:Egerszaló-Eger-Egerbakta,összesen 150e bírság jött ki....meg a kurva anyjukat...
Volt nekem is hasonló, mígnem Csopakon utánam jöttek és megkérdezték, hogy ha ennyire szép csillogós a motor, hogy hogy a rendszámtábla ennyire el van hanyagolva? 1O perc izzadás, magyarázkodás mire nagy nehezen megkönyörültek.
ezzel nincs problémám,megoldottam a dolgot már 2 évvel ezelőtt,azóta nem kapok fotót:)
falevél átitatva lánc sprével, ráragasztva a rendszámra...esetleg csokifagyi,ha nincs falevél kéznél
Szóval a túra amiben gondolkodok.
1 nap: Veszprém Szarajevó. Nem kell korai indulás, megérkezés szállás foglalás este Route 66 .
2. nap: Városnézés, közeli szerpentinek az olimpiai sípályákhoz. (Jahorina, Bjelasnica)
3. nap. Szarajevo, Konic, Jablanica útvonalon Mostar, Blagaj, Pocitelj, nullKravica vízesés majd le a tengerpartig szigoruan a hegyen át Boszniában, nem Horvátországon keresztül.
Aztán ott alvás, vagy vissza Szarajevó, azon még rágódom, mert egy napba sűrítve rohanás lenne.
4. nap: Endurozás, vagy crossozár, ki mit kíván Ferenc barátomnál. (lehet kiírja, hogy nem biztonságos az oldal, de nyugodtan menjetek rá, egy beépített időjárás modul miatt van, nincs semmi baj az oldallal.)
5. nap: Vissza.
Aztán még a tervezés után ha több nap lesz belőle, akkor Jajce, meg Travnik lenne megcélozva.
Röviden ennyi. Meg Burek zabálás nyakra főre 28O forintért.
Ha középen vagyok, nekem mindegy a tempó, de elöl hátul nem megyek 16Oakat, nem fizetek én senkinek. Természetesen egyszer egyszer megereszti az ember, de permanens 16Oat nem nagyon megyek túrán, meg a 192 cm-el jobban kilógok a szélbe, nem is esik jól. (ezalól kivétel a kihalt Horvát autópálya)
a lakott terület a stimmel,de az kívül az utazó az 150-160 nálunk,a kanyargásban pedig mindenki a saját ritmusa szerint,10-20 km-enként pedig bevárjuk egymást
Ez mi az a nem egy ritmus? Én úgy megyek ahogy a csapat szeretné, megfűszerezve a saját józanságommal. Értem ezalatt, hiába nyíl egyenes tükörsima az út pl. egy lakott területen sosem megyek 6Onál többet.
előtte meg egy napon belül megmértek 3x:Egerszaló-Eger-Egerbakta,összesen 150e bírság jött ki....meg a kurva anyjukat...