Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Van de közel sem akkora mint azt sokan állítják. Valszeg annyi van egy 2001-es meg egy 2011-es GSX-R 1000 között is.
Vagy egy RSV 1000 meg egy Ducati 999 között.
3-4000-ig talán van némi előnye a V2-nek a hosszabb erőkar miatt de azt valszeg el is bukja a hosszabb áttétellel.
az lehet , csak az a nem mind1 h a nyomatékot mekkora fordulatról meg hogy adja le... ott van egy nüansznyi különbség a sor 4 meg a v2 között.. :)
Hát én nem igazán értek egyet ebben a kérdésben. Az lehet, hogy az injektor úgy van beállítva, hogy vadnak érződik a motor tőle de ettől a motor nem lesz erősebb.
Az RSV-nek éppen úgy 30Le áll a rendelkezésére 3000-nél mint a K5 1000-nek annyi különbséggel, hogy a sor4-nek a több fordulat miatt rövidebb az áttétele.
Egyébként minél régebbi GSX-R1000-re ülsz rá annyival vadabbnak érződik. Minden modellváltás a kezelhetőséget erősítette nem a vadságot.
igen, ha a sor 4 et nem forgatod akkor nem megy semmit, viszont itt 3000 től bolondokháza van :) ... 10000 ig :D
Gixxer hat nemtom en mentem a legujabb ezressel nem arrol van szo kurva jol megy de 8 alatt halott.. abban semmi orult nem volt nekem langyos viz..
Ez azért érdekes ( félelmetes ), mert pont a gixer az amire azt mondják hogy az egyik legelmebetegebb motor. Ha ez még inkább az, akkor lehet, hogy mellélőttem?
Na pont ez az ami érdekel, hogy mi az amit nem bocsájt meg. Mik azok a "hibák" amik perechez vezethetnek. Baromira sajnálnám összetörni.
A jobb csuklót értem és érzem, sose rángattam ész nélkül, amitől tartok egy nagy kéthengeresnél az pont a kuplung kezelése. Erre lennék kíváncsi. Ha minden igaz ez csúszókuplungos. Működik rendesen, vagy így is simán megcsúszik a hátsó egy óvatlanabb visszaváltásnál?
nekem is cimbi ráült K5 1000 gixxerről, aztán mikor visszajött 5 percig minden második szava a "bazmegbazmeg" volt.... :) pedig az 50 lóval erősebb, de mégis mindenki azt mondja hogy sokkal élvezetesebb (betegebb) több adrenalint tud adni mint a sor 4....és ez így is van :D
Szerintem alapvetoen a motor kezelhetosege kurva jo nagyon jo a geometria jo a futomu jok a fekek stb
Amuvel gond lehet hogy esz nelkul nem lehet menni amit egy sor negy "megbocsajt" arra itt konkret reakciokat kap pl alacsony fokozatban rabaszod a gaz azonnal kerekre all egy kanyarbol torteno kigyirsitasnal nem lehet pl 2-es rogton nyelgazt csavarni mert elmegy a hatulja stb de szerintem valami iszonyat mod elvezetes vele a notorozas de probalj ki egyet aztan meglatod hogy bejon e ez neked
pfhuhh.. hát nem egyszerű!
Én el követtem azt a hibát hogy 50 es ről ültem át az rsv re 3 év kihagyás után :) még se lett semmi, sőtt... Kakucson páran pislogni szoktak mikor elmondom h mióta motorozok meg stb... :) viszont átülni egy sor 4 re olyan mint ha kezesbárányra ülnél :) Ésszel kell menni, és a jobb csuklónak meg a balnak is a kuplungnál nagyon kifinumultnak kell lennie... ennyi :D
Hadd vessek fel egy motoros témát azoknak akik behatóan ismerik a 2004 utáni RSV-t. Én a négy hengerhez vagyok szokva abból is az egyik legjóindulatúbb típushoz. Ugyanakkor az RSV - t illetően mindenhol azt hallom olvasom, hogy nem egy megbocsátó motor, nehéz rajta motorozni, jóval előre kell gondolkozni stb. Mit jelent mindez konkrétan, milyen ezzel a vassal motorozni? Van valami amire különösen kell figyelni?
Most ezt nem tudom miért mondod, a földben csak egy fajta olaj van
Olyan ez mint olaj a tuzre...
Megszoksz vagy megszöksz
Mi van itt? Beindult itt az élet rendesen.
Ne finnyáskodj, motorosok között (is) viszonylag kevés az olyan aki latinul társalog a másikkal...
Főleg télen. (elvonási tünetek)
Motullal főzök, bocs.
beszélgessünk a használt sütőzsírról
Na végre, már azt hittem sosem dobod fel a témát.
Lesz itt még köpködés, csak kezdje el vki ismét az olajtémát
Nem hiszem, hogy ezt szeretném megszokni, de az oroszlános poén nagyon ott volt. Egyébként úgy látom nem eleve reménytelen a helyzet és mintha megszelídűltek volna azok az oroszlánok.
Én meg indítórelét!
Te arcod is szép a képen...

Szereztem fesszabályzót.
szavahihetőeknél és akik ismerik egymást nem fontos.
de szerintem sem hátrány ha valaki vállalja -legalább az arcával- az irományait.