Itt általában nincs semiféle stílus, mert nincs kommunikáció. Az előző két oldalt meglepve olvastam, beszabadult ide pár arc/arctalan,ennyi.
Mondjuk ennyi komment talán 2010 óta nem volt egy nap alatt.
Mint azt az előző és egyben az első bejegyzésemben írtam új fiú vagyok ezen a fórumon, ezért úgy érzem fel kell tennem ezt a kérdést: Ti mindig ebben a stílusban nyomjátok? Nem ez az egyetlen fórum amihez csatlakoztam és idáig azt hittem a "fórumozás" arra lett kitalálva, hogy hasonlóan gondolkodó EMBEREK a tapasztalataikat és az élményeiket megoszthassák egymással, közös programokat szervezhessenek, esetleg még össze is barátkozhassanak. Ezzel szemben itt más se megy mint egymás b@szogatása, trágár beszólásokkal fűszerezve.
Remélem nem csak erről szól ez az egész, mert így nem sok értelme lesz részt venni ebben. Szerintem ki kellene szellőztetni ezt a kocsmaszagot, beengedni egy kis friss levegőt és ebből mélyet szippantva visszaterelni a kommunikációt a pozitív oldalra.
még szerencse hogy te szuper intelligens barátunk itt vagy segítesz nekünk mindenben
mivel tudom miről van szó azért írtam....
te meg akkor nyisd ki amikor egy lófaszt látsz közeledni felé
Én sem keltem ki egyáltalán te is leirtad a véleményed meg én is tudod ez egy fórum lényege egyetérteni meg nem kell
Miért magyarázkodsz? Azt én nem tudom de ha nem akarod hogy valaki reagáljon arra amit írsz és magyarázkodnod kelljen akkor egy fórumon elég rossz helyen jársz és ha nem akarod hogy bárki tudjon a dolgaidról...
Látom nagyon belegyalogoltam a lelkedbe Na nyugi van itt egy zsepi pici plazer Én a személyes tapasztalataimat osztottam meg, nem azzal álltam kapcsolatban akihez vitte, hanem vele, innentől kezdve oldja meg, ha meg nem megbízható akihez viszi mondja meg és ne beszéljen heteken át mellé. Egy szó nem esett róla, hogy hülye akihez viszi, ezt is most tudtam meg több hónapra rá, hogy most leírta. A szakmai tudását meg nem vonom kétségbe vagy írtam ilyet? Te oda viszed a motort ha valami van, én meg úgy is itthon szerelem meg vagy fater nekem, mert ért hozzá,nem kell szerelő. A kipuffhoz kellett volna valaki, de mint látod PR is elviszi valakihez szal ő a történetbe nem is kellett volna,adott volna egy számot azt jó napot. Na mindegy ne kelj ki, hisz maga PR se kelt ki mikor válaszolt, ha neked jó, akkor vidd oda kit érdekel hova viszed? De miért is magyarázkodok? Semmi közöd a dolgaimhoz
Elore is bocs az elirasokert keso van telorol irok
Szoval en es a barataim 2 eve hordjuk a mocikat PRFactoryhoz ha azt akarjatok hogy a motoron valaki dragan es szarul dolgozzon akkor tenyeg ne vigyetek hozza
Mert nala olyan kezekben lesz a motor mint senki masnal nagyon barati aron dolgozik es nem mellesleg kurvara ert hozza de jobb is ha ti nem viszitek oda mert az igazi kuncsaftoknak legalabb hagytok helyet ti vigyetek csak valami fos szervizbe
Mellesleg mivel ennyi ideje oda jarok volt dolgom finsterrel is...hat azt az embert felejtsuk el ha barmi kipifogos ugy miatt gebasz volt az tenyleg emiatt a rozzant csavo miatt volt lehetett
Bendorfot is ismerem olyan mint Laci csak kipusban de oda se menjetek csinaltassatok mindent dragan mashol es osszatok itt az eszt
egy picit neked is szólt
Mondjuk ennyi komment talán 2010 óta nem volt egy nap alatt.
Remélem nem csak erről szól ez az egész, mert így nem sok értelme lesz részt venni ebben. Szerintem ki kellene szellőztetni ezt a kocsmaszagot, beengedni egy kis friss levegőt és ebből mélyet szippantva visszaterelni a kommunikációt a pozitív oldalra.
mivel tudom miről van szó azért írtam....
te meg akkor nyisd ki amikor egy lófaszt látsz közeledni felé
Miért magyarázkodsz? Azt én nem tudom de ha nem akarod hogy valaki reagáljon arra amit írsz és magyarázkodnod kelljen akkor egy fórumon elég rossz helyen jársz és ha nem akarod hogy bárki tudjon a dolgaidról...
Szoval en es a barataim 2 eve hordjuk a mocikat PRFactoryhoz ha azt akarjatok hogy a motoron valaki dragan es szarul dolgozzon akkor tenyeg ne vigyetek hozza
Mert nala olyan kezekben lesz a motor mint senki masnal nagyon barati aron dolgozik es nem mellesleg kurvara ert hozza de jobb is ha ti nem viszitek oda mert az igazi kuncsaftoknak legalabb hagytok helyet ti vigyetek csak valami fos szervizbe
Mellesleg mivel ennyi ideje oda jarok volt dolgom finsterrel is...hat azt az embert felejtsuk el ha barmi kipifogos ugy miatt gebasz volt az tenyleg emiatt a rozzant csavo miatt volt lehetett
Bendorfot is ismerem olyan mint Laci csak kipusban de oda se menjetek csinaltassatok mindent dragan mashol es osszatok itt az eszt