Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Szia! Megnéztem a motort.Hát a két oldalidom fújva volt, az biztos.A farokidomon alig látható sérülés, de már vett hozzá egy hibátlant ,odaadja, színben passzol.Az öhlins kormányteló nincs rajt...
Szép hangja van ,nem csörög, nem zörög.Szabadonfutó cserélve,akksi yuasa garanciás,friss műszaki, két hete volt szervízben kontakt hibával meg szoftver frissítésen.gumik szarok, fékbetétek még elmennek, de szarok, láncszett új,minden szépen működik...Pályás jószág lehetett, mert karok lábtartók szép karcmentesek...:( km jeladót cseréltetett még.Indul szépen, teljesen hidegen idább - odább kis kattanás, de melegen teljesen hangtalan...Féktárcsákat kézzel tudom mozgatni a csapokon, kopott de nem vállasak, nem tudom ez mennyire normális...futómű jó, nincs sérülés, nem lóg semmi.Töltést mértem, alapjáraton és 4000 - es fordulaton is, működik.Árból nem enged, még agyalok rajt kicsit. Vélemény?
A stekker nekem is el volt égve, simán összeforrasztottam.
A generátor leégést elkerültem.
A fékemmel semmi gond, itt vannak többen is akik panaszkodnak rá, meg a kuplung levegősödésre is...
Én is hallottam ezekről,de nálam a felsoroltak közül 1 probléma se jött még elő mióta megvan a gép (2,5 év).
Sziasztok.Érdeklődnék,hogy nápatok mennyire jöttek elő ezek a problémák:hátsó fék levegősödése a blokkon lévő főfékmunkahenger túlmelegedése miatt valamint a generátor és a fesszabájzó leégése a rossz minőségű gyári vezetékek és csokik miatt?Mert olvastam ilyen olvasói tesztet is ahol ezeket tapasztalták.Azért kérdezem,hogy komolyan kell venni és megtenni a szükséges lépéseket(keringeres bevonatú lemez a blokk és a munkahenger közé és a vezetékek és csokik kicserélése jó minőségűre)vagy nem kell komolyan venni ezt a dolgot.
erről lenne nagybaszó....nagyon baba cucc, csak azért adom el mert duplát csinál rá bendorf út...jah és ez gyárilag nem E betűs...de most már az(bele lett nyomva faszán)...viszont brutál hang,meg még egy pár lovacska... vegyétek-vigyétek, 140 ért gondolnám(ami szerintem tök reális egy ilyen rendszerért),de ha megiszunk 1-2 sört sztorizgatás közbe akkor még olcsóbban is talán...
az enyémről eladó a komplett leo rendszer...ha valakit érdekel írjon
Holnap reggel megyek nézni a vasat...
már nem eladó!, de azért kösz
Helló!

A vince dobokért mit kérsz?
Lehet tudnék rá egy 2es tuonost.
Megpróbálom, persze. Az idomok idegesítenek kicsit miért lettek fújva..
Ma szól vissza az ember, hogy kap - e szabadnapot szerdára, mert ma meg nekem nem jó.De még ha meg tudnánk egyezni is, a hiteles szarok miatt kicsit fázok tőle...
Egy 100-ast alkudj, mert valószínűleg kell neki a pénz és télen elég nehéz eladni! A tárcsákat is nézd meg nem-e lotyanak mert darabja 70körül van ezek miatt kell alkudni!
Idomokról meg annyit még, hogy a képeken úgy láttam mintha új lenne a matricázás is, mert nagyon jó állapotban vannak.
Az én mocim patika állapotban van, de még nekem se ilyen jók az idom alján a matricák a sok kő miatt!
mikor nézed meg?
Helló

Péntek esti motoros kiruccanás Balatonlellén
2012.10.12 péntek!
Menü:gyros,és pizza.800 ft/db.Bor és a szóda biztosított
Szállás egyedi áron 1000ft/fő/éj!Apartmanokban
Jelentkezni nálam lehet.20-770-58-82
Vágom, hogy ez Factory ...Szóval semmilyen formában nem jött ki lakkozott oldalidommal.Ezt jó tudni. Tapolcai vagyok, lehet szerdán megyek megnézni a vasat, de még visszaszól az ember...De jelenleg még hiteles, nekem meg törzskönyvestől kellene, ha meg tudunk egyezni, szóval nem egyszerű.
Felmennénk ketten (Budapest )kifizetném a bankot, maradékot az embernek....meredek..még agyalok rajt..persze még meg sem néztem.
Te merre laksz? mert láttam keresztúron van ez a moci! én nagykanizsai vagyok, ha itt laksz a környéken nézd meg az enyémet az gyári állapotban van és akkor tudsz mihez viszonyítani !
na meg amit néztél az factory! onnan ismered meg, hogy a hátsó gátló is öhlis és a kormány stabi is és ebbe az!
igen, nézd meg a többi hirdetést, vagy google képek a mociról!
Köszi szépen !
Tényleg csak matt lehet az oldalidom? A tank, meg a többi fényes, lakkos ? , az idom meg matt? A sima nem factory - nál is így van?
Erről a motoról beszéltem! ez pályázott és töröt motor volt! Ismerem akitől elvitte a bank! amerkantiltól veték meg és azóta árulja a csávó! volt 1,6 milláért dobta piacra!
http://www.hasznaltauto.hu/motor/aprilia/aprilia_rsv_1000_fact
ory-6235794
Hát ez pont olyan mint az enyém! :))
jól néz ki, de miért fényes az oldal idom? annak mattnak kellene lenni-e!
Láncal szerencséd van ha jól látom akkor erősített lánc ami nem is olcsó! ezek szerint lánc cserés volt ami használattól függ de olyan 20,000km lehet kb
a kipuf az a gyári és ez nem sport!
amit felsorol az igaz, de minden factory alap cuc amit a gyár ad! persze ennél jobb nem is kell futóműbe, fékbe ezek a legjobbak, de ez factory tartozék a millében ez nem játszik!
km nem ír azt mit mondott mennyi van benne?
amúgy ezt nem ismerem ez nem a szétcsapott általam ismert motorok közül való!
alapba jól néz ki, csak kérdezd meg miért fújta le az idomokat fényesre!?
Azért ez a km számláló lenullázódás érdekes dolog
Nem gondolta volna, hogy ilyen van komoly motoroknál :)
Köszönöm a linket a leírásról, ráadásul magyar, szuper !
Elküldtem még egyszer.
Gondoltam felteszem amit általam nagyra tartot Szabó Henrik ex motorversenyző készített tesztet! én személyesen is kérdeztem a véleményét és elismerte a motort! Ajánlom, hogy jövőre gyertek el a kakucs ringre egy tesztmotor által szervezett traningre és ott mindent elmond nektek is és igazán megismerhetitek a mocit! nem gyors pálya inkább technikás és 3 olyan személyiség segít akik motorversenyzők voltak!
Üdv!
léteznek hibakódok, ha jól emlékszem! a link ahol leírás van: http://www.rsvforum.com/leiras... itt minden meg van!
10 liter! akkor jól kented neki! :)
lehet vannak 180lóvas mocik, de majd azt nézd meg mikor kanyarból jösz kifele és leforgatod, hol lesznek! ott kicsit legörbül az arcukról a mosoly! :)
Arra vigyáz mivel ez V2 ezért nagyon erős a motorfék és kigyorsítás is más. elő fordulhat, hogy kicsapja a hátulját ha nagyon csapatod kanyarból kifele!
sokan fikázák, de van egy barátom aki mindig fikázta és egyszer oda adtam neki, azt látni kelet volna mikor levette a sisakot! pedig 1000. nakedja van!
széles utat!
Sziasztok. Én tegnap lettem boldog tulajdonosa egy '04-es RSV-nek. Amikor megvettem nekem is azt mondta az eladó, hogy hát 1300 km van benne,d e csak azért , mert ha nincs benne aksi akkor lenullázza magát. Kicsit hihetetlen volt, de most már (köszönet az előttem szólónak) tudom, hogy nem átverés. Kicsit furcsa a motor , mert eddig még nem volt v blokkos sportmotorom, de az az igazság, hogy beleszerettem. A hangja valami eszméletlen. A súlyelosztása szerintem tökéletes. Jó nem egy 180 lóerős gépezet, de attól függetlenül nyomatékos és nagyon élvezetes vele motorozni. Amit ma megtapasztaltam, hogy tényleg 10 liter körüli fogyasztást ki lehet belőle hozni. Igaz ahol tudtam 200 felett mentem vele. Ez is kicsit furcsa mert egy sor 4-es azért nagy tempónál sem eszik ennyit. De ez nem baj igazából. Találtam hozzá karbantartási útmutatót amit ha lesz időm elolvasok. Abban nagyon jól benne van minden. Ajánlani tudom, hogy azt töltsd le te is, mert abban lehet találsz valamit a hibakódokról. De nekem azt mondták, hohy nem léteznek ilyen hibakódok. Erre azért kíváncsi vagyok még én is. Nem bántam,. hogy ilyen motort választottam! Üdv
A link nem jött meg!