Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

nincsmit
2008 ősz óta használom az Unibat-ot a Mozdonyban, még ki lehetne vele önindítózni a világból.
köszönöm Uram! .
Megnéztem, nézd meg te is:
leszedem az ülést és megnézem.
köszi Tarka!
a tipusát feltudod majd lőni ide? .
2008-ban vettem a motort, azóta Unibat van benne, mindenki fikázza de nekem speciel bevált.

Jöhetnek a Yuasa hívők (mondjuk nem rossz, csak kib..tt drága)
Sziasztok
Akksit szeretnék vásárolni (ismét) a 2006-os RSV-mbe.
Tudnátok ajánlani valami pontos tipust, ami tuti megbizható,mert a mostani nem sokáig szolgált. Kattogtatja a relét ,nem indul, ha feltöltöm sem birja sokáig, álltóhelyben 1-1.5hét és ismét a kinlódás... Arra gondoltam valami nagyobb Ah-ás és nagyobb inditóáramút vennék bele köszi
Sziasztok
Ha valakit érdekel:http://www.hasznaltauto.hu/motor/aprilia/aprilia_rsv_1000_rsv_
1000_r_factory_ar_iranyar-5771724
üdv

Hozzászólás jelentése
Sziasztok!
Bontott szabadonfutót vásárolnék 2002-es Millébe, ha törött rsv-t vagy bontott blokkot tud valaki jelezze nekem légyszi. Ha esetleg valaki újat tud, az is megbeszélhető.
Köszönettel: imik
Tel.: 06209308413
Eladó Power Commander 3 1999-2003 as milléhez-tuonohoz vagy falcohoz!
Vadiuj sosem volt beszerelve! dobozzal CD vel kábelekkel eladók minden gyári csomagolásban!
Érdeklődni telon 06303753803
vagy dobjatok mailt az: af-1futura@freemail.hu ra!
aprilia Alkatrészek és Szerviz

06 70 389 6486
Sziasztok!
Rsv mille 2002-es kiírja,hogy service.
Hogyan tudom elővarázsolni,hogy a hibakódokat kiírja?
Valaki tud segíteni?
Sziasztok, tudna valaki képet küldeni 2007-es RSV bal hátsó idomjáról, pontosabban a piros betétről és az rsv feliratról? illetve a fejidom alján lévő Rsv v60 matricáról?
Előre is köszi,
Sziasztok!
olyan kérdésem lenne, hol lehet rsv-be olcsón brembó betétet venni?
és a service felíratott nem tudom törölni hiába nyomom a 2gombot 15mp.-ig, mit lehet tenni?
előre is köszi
Arrow és Akrapovic kipuffogók eladók régi és uj RSV hez

70 389 6486
Csörgess meg elmesélem...

70 389 6486
hello!
Egy 2000 es évjáratul falcom van ugyan az a blokk mint ami rsv ben is van és mostanába olyat csinál hogy lenullázza az órát és nem indít rendesen, leveszem a gyújtást vissza és indul . Inditó relé kezdheti feladni magát? Akinek volt már ilyen problémája az leírhtná hogy mi volt a megoldás.
köszönöm
Sziasztok!
Tudja valaki hogy hol találom a levegő hőmérséklet szenzort? (2004 Factory) A diagnosztika 22-es kódot ír ki ez a levegő hőmérséklet szenzor. Gondoltam megnézem a csatlakozót de sehol nem találom.
Előre is köszönöm.
Sziasztok,

Azon törörm a fejem, hogy veszek egy Futurát! (RST 1000) Használtautón 4db van eladó, ha ismeritek valamelyiket és tudjátok, hogy jó jelezzétek, vagy ha esetleg tudtok egy jót szóljatok!

Adatlapomon van email, de ide is írhattok!

Köszi!
Van mindkettő, hívj:
06706099782
Haló mindenkinek!
2004-es RSV-hez kellene nekem jobb tükör és jobb hátsó indexbúra!
Sürgős lenne!
2db 2004RSV/2006Tuono Akrapovic slip-on dob eladó makulátlan szalon állapotban ,az összes tartozékával együtt(összekötő csövek,rugók,karbon bilincsek)
11000km van bennük tehát nincsenek szétégve... :ok

Fix ára: 120.000ft

06 70 389 6486
szia! köszönöm a linket de miután kiírtam ide másnap megtaláltam én is és meg is vettem :) még1x köszi azért
Szia! Rsv lámpa! Ha még megvan ! http://www.jofogas.hu/baranya/...