Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Üdv:)

A V2 es találkozó ügyében :34:
(Persze nem csak V2-eknek:)

Máj 19 szombat kb 14 órától.

Sokan telefonáltak (köszi),és sokan mondták hogy az időtől is függ az érkezésük.
De remélem jó lesz,ami eddig úgy fest:)))
Csütörtök estig ha nagyjából itt összeírnánk a résztvevőket,az jó lenne,mert a tulaj is úgy készül fel.Vagy email ben soosbela@citromail.hu
Nem kell fix adat,csak nagyjából.
És azt kérem jelezni még aki ittalszik! :78 :hihi Már van aki pénteken jön:))) :hihi

Az objektumnak két bejárata van,az egyik:Balatonlelle Gárdonyi G u 2,beton kerítés,az ovóda melett,murvás parkolóval a házzal szemben. A kapu nyitva lesz,be is lehet jönni az udvarba,(csak ez a ház elött van ilyen)
A másik Báthory u,itt házszám nincs,csak egyenesen az utcában 50 métert és oda érkeztek,de ahol a motorok lesznek,itt is murvás parkoló van a ház elött,el sem lehet téveszteni!
A kaja:Grillcsirke hasábbal,salátával 1700ft
Vagy csilisbab:1000ft
A kaja árában benne van az egész ceremónia alatt fogyasztandó vörös,fehérbor,és a szóda!Akár kifulladásig:)))))))))))))))
Az üdítő és a sör az nincs benne,de az sem egetverően sok:))

A szállás 3000/fő.

Vasárnap van lehetőség reggelire is,ez 600ft/fő

Ha valaki nem boldogul amikor jön,az hívjon fel Lelléről,és elmegyek elé motorral!Öcsike:207705882
soosbela@citromail.hu
A borokat teszteltem szombat este is,igen jók,mint mindíg :hihi
Autót szeretnék, a munkámból kifolyólag.

Később pedig egy factory-t! :)
Láttam eladó a mille,hogy-hogy?
Sziasztok!

Eladó a képeken látható AKRA dob.
Összekötővel, Könnyen szerelhető.
Amerikából származó dobok.
Nagyon kemény hangja van. (Nekem túl hangos)

Akit érdekel írjon a safrankabalint@gmail.com címre!

Ára: 60.000 Ft
rsv alkatrészek
rsv mille pekxi eladó
Sziasztok!
Szeretném a segítségeteket kérni.
A motor elindítása után világít az EFI és a figyelmeztető háromszög. A motornál nem veszek észre semmi különöset. Indul rögtön a gombnyomásra, de zavar az EFI felirat. Megnéztem a diagnosztikai kódokat (fénykürt nyomva tart 15mp-ig) a hőmérsékletnél „0” ír ki. Elméletileg a szenzorok jók. Ha diagnosztikai módban elindítom, akkor a hőfoknál „P61” és ”22” számokat váltogatja természetesen az EFI is világít. Alapjáraton járattam pár percig utána hozzájött „P13” és a „P99”. Ezt a négy számot váltogatta. Viszont a „22” előtt nem volt „P” betű. Tud valaki segíteni,hogy mit jelentenek ezek a számok?
Válaszokat előre is köszönöm?
Thomas
Sziasztok
2004-es RSV 1000-hez keresek jobb oldali lámpát! Ha tud vki vmit vagy vhol eseleg jelezzen!
Köszi
Megy mailen a válaszom!
Esetleg az alkuba nemfér bele a postaköltség? Egy nagy boriték és már küldheted is. Kellene valami elérhetőséged,hogy a cimet átküldjem.

Üdv Zsolt
faktori@citromail.hu
Szia!

Ha külön kell akk 5.500 a tankpad plusz a posta költség! Személyesen meg Balatonkeresztúr!

Naon tuti a vasad azzal a félkarú lengővillával!
Gratulálok, full egyedi!

Üdv.:
KOKO
Helló KOKO!
Érdekelne a tankpad mert most festem át a tankot. MI lenne az ára? A lánckerék nem jó sajnos mert 16-ost kell vennem most.
Sziasztok egy ideje már CBRem van és a holmijaim közt való kutakodás során előkerült egy vadi új 15fogas első lánckerék és egy fullos bontatlan méreg drága tankpad! El szeretném adni őket, lehetőleg együtt a kettőt mondjuk a tankpad áráért ami 8.000 HUF, de ha csak az egyik kell úgy is jó, arra is kitalálunk vmit! Postázom után véttel és előre utalással is, személyesen pedig Balatonkeresztúron vehető át! Mind kettő zsír originale, mint ahogy a képeken is látható!
Üdv Mindenkinek!

KOKO

ui.:
hiányzik az RSVm...
Mint már szó esett róla lenne egy V2 es találkozó (persze minden fajta motoros jöhet) pincebuli formájában Balatonlellén,egy hangulatos borozónál.
Na átbeszéltem a tulajjal mindent,kicsit késve igaz
az időpont máj 19 szombat lenne.Ekkor jó neki,mert elötte,és utánna is vendégei jönnek.
Kb 20,max 30 ember tud ottaludni,a szálláshely nagyon igényes apartmanokban lenne,ezt próbáltam lealkudni,de nem nagyon sikerült.3000/fő.
Nos,az egész úgy lenne hogy két féle kaja van,grillcsirke hasábbal,saláta ez 1700/adag.
Vagy csilisbab ez 1000/adag.
Aki kajál,annak a bor és a szóda korlátlanul ingyen van egész este!
Az üdítő,és a sör fizetős,de természetessen nem csillagászati balatoni áron
Van szép kerthelyiség,bárrész csocsóval,ami ingyenes.
A kajaárban benne van a pincelátogatás borkóstolóval,és az ismeretterjesztés a szőlőkről,borokról,meg minden.
Zene van minden féle!
Van,zárt parkoló a motoroknak!Földesúton nem kell menni,mert Lelle központjában van szinte.
Jó lenne ha aki jönne nem este jönne,hanem már jóval korábban,hogy minél többet tudjunk állatkodni:))))))))
Ja azt hozzáteszem,hogy a borok kitünőek,ezek szőlőből vannak.

Érdeklődni és jelentkezni,nálam lehet.
soosbela@citromail.hu
De elég elötte pár nappal szólni,addig mindenki el tudja dönteni jön e

Aki jön az biztosan nem bánja meg majd

Cím:
BALATONLELLE!
BÁTHORY U JÁTTSZÓTÉR,CSAK EZ AZ EGY NAGY HÁZ VAN?PARKOLÓVAL
VAGY
GÁRDONYI G.U 2!
Két bejárat van!

Addig még írogatuink!
De aki Lellén megáll a körforgalomban,vagy bárhol az hívjon!
Öcsike,info:06207705882
Hi! Eladó térdkoptatók:http://www.kepesmotor.hu/ruha_...
Mondjuk ez gyanús volt nekem is :D Később rád csörgök aztán beszélünk róla!
Valószínüleg feszültségszabályzó ,de lehet komolyabb is a hiba!

06 70 389 6486
Helló Mindenki! Van egy 2003as RST Futurám és az a gáz, hogy 12,6al tölt csak! Ez lámpa nélkül kb elég de lámpával okoz meglepetést a benzinkúton! Mi lehet a gáz? Előre is köszi....
üdv. eladó a képen látható rsv 1000 rr mille, 2009 gy. évjáratú sérült motorkerékpár. magyarországi, törzskönyves, 11800 km-rel, garantált km , pálya, és egykerékmentes ! még a gyári gumik vannak rajta. hidegen-melegen könnyen induló motorral, szép motorhanggal, új olajjal és szűrővel, ami kell rá : idomok, egyik elsőlámpa, fejidomtartókonzol, két tükör, két hátsóindex. esetleg pályamotornak is ideális, de ezt a vevő dönti el ! csere nem érdekel ! ár 870 eft. alku van . érdeklődni kizárólag telefonon ! 0620/992-4528 gödöllő
Szia! Érdekelne a karbon első sárvédő! 2004-es RSV-m van, ránézésre azé! :-)
akkor 15w50 csak ne szart vegyél bele
koszi szepen ,egyenlore csak utca hasznalom,
Gyönyörű állapotban lévő fiatal motorgumik eladóak. Több pár! Garantáltan repedezettség,vágás és javítás mentesek!A képeken látható állapotban.
Az árak 23-28.000ft között vannak

-Avon Azaro AV49-SP

-Continental Conti Race Attack (DOT:4306)

-Pirelli Diablo Strada (DOT: 3705)

Éredklődni csak telefonon! 06702465353
attól függ mire használod utcára 15w50 pályára 10w60