Igen nagy szükségem lenne egy RST vagy RSV fesz.szabályzóra 2002es évjárattal! Futurám van de úgy tudom, hogy ugyan az mint az rsv! És van egy felesleges fesz.szabom 2004től Tuonóra! Eladó vagy csere a régebbi fesz.szabra!
sziasztok! eladóvá vált 2004-es rsv 1000r factory limitált szériás gyönyörű motorom.kézpénzre lenne szükségem ezért ész szerű keretek között minden árajánlatot meghalgatok. az adatlapomon van fent kép a motorról.magyarországi szervizkönyves szép és jó állapotban van. új lánc lánckerék fékbetétek teleszkóp szimering ,új gyergyák, nézd meg nem bánod meg!
Sziasztok!
Tud valaki 2002 Mille R-hez hátsó fékmunkahenger felújító karmantyúkészletet? Természetesen újat!
Esetleg használt működőképes komplet fékmunkahenger is szóba jöhet aki meg akar vállni tőle.
Köszi,W.
Sziasztok!
Segítséget kérnék tőletek,aki tud segítsen.Lendkerék lehúzókat gyártok és szeretnék tudni többféle motor lendkerék méretet,hogy minél több szerszámom legyen,aki megtudja mondani ennek a mocinak a lendkerék méretét,annak megköszönném,mert ehhez való még nincs és aki mond 10 különböző pontos méretet különböző mocikhoz,annak ingyen küldök egyet a motorjához.Így kellene a méret pl: M24x1.5,köszi előre is!
Nem görbe,nem folyik nem csöpög...
Van ülés!
Pl: Sugó bontó, Baja; vagy Kakasdon van egy... Meg még egy csomó másik az országban, én ezt a kettőt ismerem...
hétfőn megyünk kakucsra pár cimbivel (sv 650/sv1000/kawa 636)!jó lenne ha lenne valaki rsv-vel rajtam kívül is:)
Van index bura fehér !
Üdv.
köszi,
W.
Tud valaki 2002 Mille R-hez hátsó fékmunkahenger felújító karmantyúkészletet? Természetesen újat!
Esetleg használt működőképes komplet fékmunkahenger is szóba jöhet aki meg akar vállni tőle.
Köszi,W.
70 389 6486
Van egy jó pár lendkerék lehúzom.
Segítséget kérnék tőletek,aki tud segítsen.Lendkerék lehúzókat gyártok és szeretnék tudni többféle motor lendkerék méretet,hogy minél több szerszámom legyen,aki megtudja mondani ennek a mocinak a lendkerék méretét,annak megköszönném,mert ehhez való még nincs és aki mond 10 különböző pontos méretet különböző mocikhoz,annak ingyen küldök egyet a motorjához.Így kellene a méret pl: M24x1.5,köszi előre is!