Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Kösz szépen. Sok hasznos dolgot találtam a linken
Érdekelne kuplung munkahenger szimering Aprilia RSV 1000 99-es évjáratu motorhoz. A szimering kódja - AP 8106935. Hol lehet ilyet kapni?
jó kis gépet vettél:
http://apriliafalco.hadeler.ne...
Sziasztok!
A héten vettem egy 2002es Falco-t. Nagyon szép megkimélt karbantartott gép. Kérdésem az lenne milyen tipushibák lehetnek vele, valamint mire kell odafigyelni a rotax blokknál? Valamint milyen olajat rakjak bele?
Üdv!
nem érdekel valakit MOTUL motor olaj?
4 L 8800-ban tudok küldeni! keres meg prívin, vagy e-mailban!
eladó leo sbk rendszer 2002 es mille-r ről... 100 E be adom októberbe.....
Hali. A power commander leírásokat megtalálod az AGO motor honlapján, valamint az új árakat. Ha kell nekem van egy 30.pénzér USB-s amit laptopról is lehet programozni. Hozzá adom a CD-t is. Ha kell szólj
Üdv. Hátsólámpa még nem kell köszi. :) De az indexbúrák érdekelnek. Ebben a hónapban még nem tudom megvásárolni, de elmentem a számodat és következő hónapban csörgök, hogy megvan-e még. És ha igen akkor kelleni fognak. Gondolom sérülésmentesek.
Üdv
Üdv!
Van valakinek a mocijában power commander? kiváncsi lennék mennyit dob a motoron, érdemes-e beszerelni, használtat érdemes-e megvenni és ha igen akkor milyen árban mennek?
üdv!
2000/db be oda adom! de ezek sárgák!
ha gondolod hívj fel 0620/363-7434
Hátsó lámpa nem kell? egyben megszámoljuk kitalálunk valami jó árat!
Üdv.

Érdeklődnék az indexburákkal kapcsolatban? Mennyi lenne az áruk? Mert az enyémek megvannak repedezve. Még bírják, de nem tudom hogy meddig. Köszi
hívhatlak most is?
Tudok rá megoldást hivj fel és kitalálunk valamit...
Szia!

Tudsz valami jó és olcsó megoldást 2002-es mille szabadonfutóra,a beteg nagymamámnak kellene,hogy el tudjon menni vasárnap a templomba a motorosokért imádkozni!
igen vigyázz rá mert a többi idom is evvel arányos árban van sajnos
Köszi, megrendeltem PRFactory - nál 6- ért az újat, mert én sem találtam , még ebay - on sem.
Egyébként dúrva...6-7 ezer egy búra
A moci viszont brutál! A fékek a futómű na meg az iszonyatos szürcsögés a légszűrőből! Eszetlen!
üdv!
elfelejtetem, hogy a tiéd fehér! nekem sárga van!
fehéret nehéz lesz találni és nem is olcsó! én lecseréltem mindent fehére, de szerencsém volt mert az indexeknél a srác nem volt tisztában az árakkal így 5000be mind a 4-et megvettem :)
állítólag az utángyártott 7 körül van!
Köszönöm! Meg a segítséget is !
Érdekelne az index búra!
Itt , vagy privibe írd meg mit gondolsz érte.
Nekem a bal hátsóra lenne szükségem, fehér, de ezt gondolom tudod
Gratulálok! nekem van index burám 4db és 1 komplett hátsó lámpám ha érdekkel !?
PRFactory, tudsz segíteni index búra ügyben?
Szia! Köszönöm a segítségedet, azt a motort elfelejtettem.
Ellenben, vettem egy másik rsv-t ma !
2009-es évjárat, 2011 májusi első forgalomba helyezés, 5200 valós km ! szervizkönyv, leinformált, gari, stb... hibátlan, csak egy bal hátsó index búra kell , mert a csaja lerúgta felszálláskor...
brutálisan egyben van a gép! És az ára, volt az igazán tuti !
Később nyomok fel egy képet , de totál ugyan ilyen az enyém is, mint ez:
aprilia Alkatrészek és Szerviz

06 70 389 6486
üdv. nekem csak a fék levegősödött le, de mikor pályán csapattam és azóta se! igaz akkor meglepett rendesen, mert kanyarba való fékezésnél csinálta, de kiálltam kb 10 rápumpáltam és azóta is tökéletes!
más gondom nem volt!
Amit én még halottam a kuplungról lecsavarodik egy csavar meg a hátsó féken van egy vissza jelző ami zárlatot kapot egy ismerősnek, de lehúzta a csatit és ennyi!
Hálás motor, ha figyelsz rá, de büntet ha lenézed és nem törödsz vele! tisztelni kell! :)
mit mondott,hol vannak az első öhlisek? fék ez mint mondtam 30 az elejébe, plusz a tárcsa 70/db! ezek nem olcsók. ha lotyan a fél centi még nem gáz.
ezek szerint zakoztak vele és nem is kicsit ha teló eltűnt meg a far idom is sérült!
A motor szépen jár az csak egy dolog, de milyen az úton? kipróbáltad?
persze ezt azért nem sokan engedik!
gumik az megint 50 a csere, hát lenne rá mit költeni és ha el a akarod majd adni akkor nem lesz egyszerű !
szerintem néz kicsit körül, ebben az árban lesz jobb is!
ez csak az én véleményem!