Hello. Rsv vásárlás előtt állok, tudnátok esetleg egy pár sort irni nekem, hogy milyen gép ez? mire kell odafigyelni na meg ugy általában. Millet szeretnék venni.
Köszönöm szépen a segitséget
A különbség a műanyag idomok karbon betétjeiben van, 2005től öhlins első villát kapott az alapváltozat is, a 2004es RSV1000R showa villás csak, illetve a Factory kapott csak Oz kovácsolt alu kerekeket és hátsó Öhlins gátlót, valamint Öhlins kormánylengéscsillapítót.
Utcán nemigen érezni a különbséget az alap és a Factory között, pályán annál inkább.
Üdv mindenkinek
Van aki tudja a különbséget az rsv1000 r és factory között?
Elsősorban az öhlins és showa teló közötti eltérés (kényelem, visszajelzés stb) érdekelne saját tapasztalattal, a gyár és a sajtó anyagát már elolvastam.
köszi
nézd meg a három vastag kábel csatlakozásait is...azért szokott elégni minden, mert ott van a bibi.
Én az enyémet simán fixre forrasztottam. 2005-ös de úgy látszik ezt a részt nem sikerült megoldaniuk az olaszoknak.
Tegnap elsült a fesz.szabályzóm! ÉLJEN 2002es Futurám van de megegyezik az rsvvel talán! Ja és fesz.szabályzó utáni apa-anya csokira is szükségem lenne mert egy kicsit megolvadt! Szóval ha valakinél van a pincében, padláson akkor írj! Előre köszi!
Köszönöm szépen a segitséget