Üdv
Vki cserélt indexeket 02 es rsv-n?(univerzális e szabvány)21w
Egyenlőre 2 db hátsót cseréltem,de nem mükszik,a gyári 10w os
Tudjátok mi lehet a baj?
Köszi
Szevasztok Millések !
Néhány hete lettem Mille tulaj , segítséget szeretnék kérni tőletek ! Javítási utasításra lenne szükségem , 2005-ös évjáratú RSV 1000 Factory R-hez . Aki bármilyen módon segíteni tud ebben , kérem keressen itt , vagy e-mailben : jeanalesi@freemail.hu . Ui.:Minden megoldás érdekel . Köszönettel , jeanalesi .
Eladó ez az első karbon sárvédő. Ami biztos, hogy nagyon szép állapotban van, Apriliára jó, de hogy nem 2006 utáni Tuonora az is biztos. Sztem 2004-ig RSV-re és 2006ig Tuonora lehet jó, sőt másra nagyon nem is lehet jó. Akit érdekel jelezze itt vagy e-mailben: petivagyok@freemail.hu
06 70 389 6486
Amit említettem V2 es ill. motorostalálkozót itt Lellén nemsokára kihirdetem,már csak pár dolgot nem beszéltünk át a tulajjal.
Van még Oldal idom ez eggyik oldali .Meg még pár dolog .
Szia
Asszonypajtásnak lenne....
Előre is köszi a válaszokat!
Ricsi
Jó lett?Több mit egy hete feladtam.
Szia.
Vki cserélt indexeket 02 es rsv-n?(univerzális e szabvány)21w
Egyenlőre 2 db hátsót cseréltem,de nem mükszik,a gyári 10w os
Tudjátok mi lehet a baj?
Köszi
RSVFORUM
Néhány hete lettem Mille tulaj , segítséget szeretnék kérni tőletek ! Javítási utasításra lenne szükségem , 2005-ös évjáratú RSV 1000 Factory R-hez . Aki bármilyen módon segíteni tud ebben , kérem keressen itt , vagy e-mailben : jeanalesi@freemail.hu . Ui.:Minden megoldás érdekel . Köszönettel , jeanalesi .
2002es mille re keresek elsö féktárcsákat jó álapotút,jó árban
06 70 389 6486