Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

én is ezt mondom, de mégis annak használják...de ne mondjuk ki hogy nincs, max nem ismerjük.
En jelű mértékegység márpedig nincs!
Sziasztok!Nemtud valaki 2006-os sr 50 di-tech-ez injectort?
Szia!Tegnap vittek el! Sajnálom!
szia. Megvan még a fesszabályzód?
nem... az En mértékegység, mert az volt írva, hogy indítóáram 18O EN .... nem 18O szabvánnyal indít, hanem 18O Amperrel...gondolom, hogy az Amper egyéb elnevezése.... lefogadom, hogy ez is angol, csak nem találtam sehol. Kikophatnának már ezek a gyökér mértékegységek.
Az EN valami nyomorult szabvány ami alapján minősítenek, tehát az EN x szabvány szerinti mérésben 180 A indítóáram áll rendelkezésre.
mindegy ebben adjak meg az inditoaram mertekegyeget minel nagyobb annal jobb nekunk tehat banner vagy yuasa
Azt hittem tudod, kerestem, de nem találtam.
ok ha tudok segitek
Szia Plazer!
Köszönöm a segítséget Yuasat rendeltem!Gondoltam,hogy ezen a fórumon is összefutunk.Lehet lessz még pár kérdésem a motorral kapcsolatban.Igaz,hogy én még maradtam a Z-nél de a szomszédot rábeszéltem az Apriliára.
Tudnál listát küldeni árakkal?
fehervarip@gmail.com
en sem tudtam ez valami buzi szabvany mertekegyseg az indito aramra ennyi keress ra gugliban
Mi a rák az az En? Láttam, a honlapon is azt írják ki.

Gondolom mennyiség mértékegységnek meg a vékát használják, ürmértéknek meg az Iccét, vagy a römpölyt.

Az enyémnek Amper kell, a könyv szerint 12O.
banner vagy yuasa csak azok tudnak 180En indítóáromot ami nagyon kell a V2-nek
itt nézd meg:
http://bolthely.hu/akkumulator...
YTX12-BS ez a típus kell
Köszönöm!
márkaszervízből visszamaradt Aprililla gyári alaktrészek,kiegészítők érdekel valakit? nagyon olcsón

er007007@gmail.com ha érdekel valakit, egyben nagyobb tétel
enyémben ez van:
Sziasztok!
Megtudná valaki mondani milyen számu akksi kell a vasba?
aprilia Alkatrészek és Szerviz

06 70 389 6486
lattam
úúúggy ám... mostmár kicsit meg chippelve :D veszett lett :D
jaaaa mar latom tied a torque
hol lattad ?
kemény a gépeden az a két akra hexagon.....:D majdnem leszedtem gyorsan !:)