Pedig bizony van... amikor órákon keresztül 4O fokban dobálod a vasat az egyik kanyarból a másikba, mert nincs 1OO m egyenes, az úgy egy kicsit erős. Nem ám csak felgurulunk a Gellérthegyre!
Sziasztok!
Egy megbízható szervizet keresek dunántúlon, elektromos problémával! Mit tudtok a pécsi Vario Autó-ról, esetleg a székesfeérvári szervizről. Rendesen felszerelt és hozzáértő szerviz kell. Aki tudna valamit ajánlani kérem szóljon!
Köszönöm,
W.
figyu má, most jártam Szlovénia felé, ha jól tudom te ott melózol, véletlenül nem tervezel arrafelé gurulást, vagy küldhetnél infót és szervezek én. Olyan helyen mentünk hogy még a motoros rendőr is azzal volt elfoglalva a szerpentinen hogy mennyire döntse a mocit, 2X is megelőzött és jött is vissza szemből elég jól nyomta
ilyet szeretnél? Csak ajánlani tudom, hátrány a lábtartó nekem túl kényelmetlen volt (sosem volt előtte Speed gépem de ezt megláttam és ,) másik hátránya a fogyasztás, de valamit valamiért
Amatőr kérdés: mit bír egy RSV blokk normál használat mellett? Azaz mennyi km után kell/illik felújítani?
Köszi
amugy a dorso sem jobb ebben szerintem
06308557633
Egy megbízható szervizet keresek dunántúlon, elektromos problémával! Mit tudtok a pécsi Vario Autó-ról, esetleg a székesfeérvári szervizről. Rendesen felszerelt és hozzáértő szerviz kell. Aki tudna valamit ajánlani kérem szóljon!
Köszönöm,
W.
Gurulást mostanában csak hazafelé tervezek,ebédelni.
Dekli mindegyiken magnezium
2006-tol a sima rsvn is ohlins van elol de ennyi