Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

ha rendesen karban van tartva akkor tobb mint amennyit menni fogsz vele 100000 az sima liba
Sziasztok!

Amatőr kérdés: mit bír egy RSV blokk normál használat mellett? Azaz mennyi km után kell/illik felújítani?

Köszi
Azért kéne menni most
Én a pécsi Vario Auto-ról csak rosszat hallottam eddig,sőt unokatesóm ott vett motort,megbánta! Szerintem oda ne vidd!
ez nem hangzik rosszul max az hogy 40 fok es nem 28 :)
amugy a dorso sem jobb ebben szerintem
Önindító szabadonfutó görgők, és szabadonfutó felület felújítás:
06308557633
Pedig bizony van... amikor órákon keresztül 4O fokban dobálod a vasat az egyik kanyarból a másikba, mert nincs 1OO m egyenes, az úgy egy kicsit erős. Nem ám csak felgurulunk a Gellérthegyre!
olyan nincs hogy sok
Balaton Boglárra vidd el az Aprilia szervízbe, nem lehúzós a srác és van neki hozzá minden elektronikus bizbaz.
Sziasztok!
Egy megbízható szervizet keresek dunántúlon, elektromos problémával! Mit tudtok a pécsi Vario Autó-ról, esetleg a székesfeérvári szervizről. Rendesen felszerelt és hozzáértő szerviz kell. Aki tudna valamit ajánlani kérem szóljon!
Köszönöm,
W.
Ott a dorsoval bajnok leszel, az RSV, meg a Tunci sok.
Ok, az is jó, majd figyelem a fórumot
Hát, csak jövöre, mert Novemberben megyek haza. De nem Szlovénia, hanem Bosznia....viszont annyi kanyar, hogy az már a zavaró kategóziába megy át.
Rá se ránts, csak a térded érjen le a Lidl előtt!
bocsi Szittyunak akartam írni
Veszprémben dolgozom, bár bizonyos nézőpontból ez is Szlovénia felé van...
Gurulást mostanában csak hazafelé tervezek,ebédelni.
Ő sincsen már meg, most egy másik Apriliát hajtok
dögös gép:) Sajna a kis ninjám se régóta van meg, de idő és pénz kérdése az egész:)
figyu má, most jártam Szlovénia felé, ha jól tudom te ott melózol, véletlenül nem tervezel arrafelé gurulást, vagy küldhetnél infót és szervezek én. Olyan helyen mentünk hogy még a motoros rendőr is azzal volt elfoglalva a szerpentinen hogy mennyire döntse a mocit, 2X is megelőzött és jött is vissza szemből elég jól nyomta
ilyet szeretnél? Csak ajánlani tudom, hátrány a lábtartó nekem túl kényelmetlen volt (sosem volt előtte Speed gépem de ezt megláttam és ,) másik hátránya a fogyasztás, de valamit valamiért
napáááce.
óó, a gyári cuccokat kellett volna visszadobni a motorra.
Ha van della hajra de a 2004esekkel sincs gond
Köszi, naggyából akkor képben vagyok. 2007-2008-ason gondolkodok majd.
Magnezium felni csak a neran volt 200db ot gyartottak csak belole

Dekli mindegyiken magnezium

2006-tol a sima rsvn is ohlins van elol de ennyi