Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

APRILIA szervíz,diagnosztika,alkatrész.Debrecen 06209520171
Újat tudok hozni!
Na mi van, még nincs kész a szerkezet?
Szevasztok !
Aprilia Rsv re (2005) keresek Légbeömlőt (Ram Air)
Tud valaki esetleg bontottat vagy utángyártottat?
VAgy hol lehetne beszerezni?
Szervusz!
Első kerék centírozás, rossz guminyomás, kagylósra kopott gumi, a két villaszár nem egyforma olajszintje és csillapítás beállítása, lógó kormány-nyak csapágy esetleg kerékcsapágy a leggyakoribb kiváltó okai, de első körben azért mégis a féktárcsákat kellene megnézni alaposan.
Sebesség jeladót 5000 HUF összeg ellenében tudok neked postázni.
Ram air gondjaim vannak, hogy tudnám kiküszöbölni ?A gépennem a gyári fejidom van hanem csak egy kicsi fejidom.Ha egy picit szemből fúj a szél egyből elkezd fulladni.Segítsetek már mit csináljak vele !Előre is kösz (2001 zx6r)
Köszi szépen.

Azt tudod netán melyik olasz vasakra jó?
Kerss meg telefonon elmondom a lehetőségeket ,hosszu lenne leírni!
Illene minden olajcserénél! De max 10.000-ként!
Újat tudok ,de drága....
Csao!

Ez a radiál munkahengerre való azért nem jó a tiédre!
Sziasztok.

Ezeket a karokat rendeltem a Tuonomra E-Bay-ről, de a konzoljuk köszönőviszonyban sincs a motoréval. Ezért Eladó ha valakit érdekel bár az a vicc, hogy azt sem tudom más Apriliára ez jó e.
Ahol rendeltem ott azt írja, hogy RSV-re 98-2003 Tuono 2003-2009
meg Falco-ra sőt egy csomó Ducatira. Akkor miért pont az enyémre nem jó? Hee? mutatom a gyárit 1.kép meg amit rendeltem 2.- 3.-4. kép.
sziasztok! 2002 es rsv millémhez keresnék hátsó ülést! Nagyon kellene, mert becsajoztam és csak üléspúpom van! Help! 06704364388 vagy potyka182@freemail.hu! Köszönöm előre is!
akkor cserés lesz? vagy van más megoldás?
akkor hullámos a tárcsa,mérjétek ki.
nincsenek, már eladtam mindent.
Üdv!
Segítséget szeretnék kérni,fékezéskor ráz az eleje a mocinak (rsv1000 mille '02) nagyobb temponál,lassan gurulva szintén fékezéskor mintha egyszer fogna egyszer nem,féktárcsák jok,se vágás,se váll

Ill keresek km jeladót...
Köszi
A durvaszűrőt, amire a gumicső csatlakozik, milyen gyakran kell tisztítani?
aprilia alkatrészek és szerviz!

06 70 389 6486
Hello szia. Megvannak még a légterelők...?
Sziasztok. Keresek carbon légterelőt. Amilyen a képen van..csak a jobb oldalit. Van valakinek elfekvőben...?
Nem kell valakinek apriliás sapka ? Nagyon frankó állapotba van ! 1500 Ft az ára , postázom . 06 30 866 2022 ill . email : doldermotorrad@gmail.com
BAZ megyei RSV sek vagytok?Ha igen,mikor, hol?
Szia erre az email re küld akkor légyszi a képeket pgregor@freemail.hu
Nem kell valakinek apriliás sapka ? Nagyon frankó állapotba van !