Szervusz!
Első kerék centírozás, rossz guminyomás, kagylósra kopott gumi, a két villaszár nem egyforma olajszintje és csillapítás beállítása, lógó kormány-nyak csapágy esetleg kerékcsapágy a leggyakoribb kiváltó okai, de első körben azért mégis a féktárcsákat kellene megnézni alaposan.
Sebesség jeladót 5000 HUF összeg ellenében tudok neked postázni.
Ram air gondjaim vannak, hogy tudnám kiküszöbölni ?A gépennem a gyári fejidom van hanem csak egy kicsi fejidom.Ha egy picit szemből fúj a szél egyből elkezd fulladni.Segítsetek már mit csináljak vele !Előre is kösz (2001 zx6r)
Ezeket a karokat rendeltem a Tuonomra E-Bay-ről, de a konzoljuk köszönőviszonyban sincs a motoréval. Ezért Eladó ha valakit érdekel bár az a vicc, hogy azt sem tudom más Apriliára ez jó e.
Ahol rendeltem ott azt írja, hogy RSV-re 98-2003 Tuono 2003-2009
meg Falco-ra sőt egy csomó Ducatira. Akkor miért pont az enyémre nem jó? Hee? mutatom a gyárit 1.kép meg amit rendeltem 2.- 3.-4. kép.
sziasztok! 2002 es rsv millémhez keresnék hátsó ülést! Nagyon kellene, mert becsajoztam és csak üléspúpom van! Help! 06704364388 vagy potyka182@freemail.hu! Köszönöm előre is!
Üdv!
Segítséget szeretnék kérni,fékezéskor ráz az eleje a mocinak (rsv1000 mille '02) nagyobb temponál,lassan gurulva szintén fékezéskor mintha egyszer fogna egyszer nem,féktárcsák jok,se vágás,se váll
Aprilia Rsv re (2005) keresek Légbeömlőt (Ram Air)
Tud valaki esetleg bontottat vagy utángyártottat?
VAgy hol lehetne beszerezni?
Első kerék centírozás, rossz guminyomás, kagylósra kopott gumi, a két villaszár nem egyforma olajszintje és csillapítás beállítása, lógó kormány-nyak csapágy esetleg kerékcsapágy a leggyakoribb kiváltó okai, de első körben azért mégis a féktárcsákat kellene megnézni alaposan.
Sebesség jeladót 5000 HUF összeg ellenében tudok neked postázni.
Azt tudod netán melyik olasz vasakra jó?
Ez a radiál munkahengerre való azért nem jó a tiédre!
Ezeket a karokat rendeltem a Tuonomra E-Bay-ről, de a konzoljuk köszönőviszonyban sincs a motoréval. Ezért Eladó ha valakit érdekel bár az a vicc, hogy azt sem tudom más Apriliára ez jó e.
Ahol rendeltem ott azt írja, hogy RSV-re 98-2003 Tuono 2003-2009
meg Falco-ra sőt egy csomó Ducatira. Akkor miért pont az enyémre nem jó? Hee? mutatom a gyárit 1.kép meg amit rendeltem 2.- 3.-4. kép.
Segítséget szeretnék kérni,fékezéskor ráz az eleje a mocinak (rsv1000 mille '02) nagyobb temponál,lassan gurulva szintén fékezéskor mintha egyszer fogna egyszer nem,féktárcsák jok,se vágás,se váll
Ill keresek km jeladót...
Köszi
06 70 389 6486