Sziasztok! Ha esetleg érdekel valakit,hívjon nyugodtan!Ismerősömé a motor,de próbálok majd válaszolni a kérdésekre!Az árából is tudunk faragni egy keveset! :)
hello!
a félreértések elkerülése végett a felniknek kutya bajuk nem volt,nem azért kellett festeni őket,egyik RSV-s fórumtársunk gépén láttam ezt a szinösszeállitást és nagyon megtetszett a gyári kékkel ellentétben (k*rvára nem tetszett a kék szin mert máshol nincs is benne ) egyébként ugyanezt elkövettem a robogómon is.
A gyári és egy pár Akrapovic hibátlan kipufogó jár hozzá, ülés ,űléspúp,2 kulcs. A profilomon lévő képen még a Blueflame dobok vannak, azokat már eladtam.
Ezt láttuk, szép is! viszont akkor elmondhatnád hogyan lett fehér a felni, vagyis miért. Mert minden gyári rajta, csak a fehér felni lóg ki a sorból (meg a kipuff). Meg van a gyári kidörrentő is? Milyen gumik ezek? Esetleg Avon? Szerintem ennyit nem tud adni érte, max 1,4 et... Ennyi a keret.
igaz az enyém ott van a hirdetések között , egy 2006-os piros gitár,de meg kell nézni(érdemes) , a hátsó gumma meg a láncszett az még 1 szezonos lesz, azt elengedem az árából ,én alig használom és nem is igazán akarok már motorozni.
Egyik ismerősöm keres RSV-t, elsősorban az újabb változatból (2004-), de akár a régiből is lehet (2002-2003). Ha tudtok eladót kb 1,4M-ig ami nincs a hirdetések között, légyszi szóljatok ide. Köszönöm
Talán még emlékeztek rám néhányan Gambesz,Imrufo Bólyi pincebuli......
Na arra gondoltam kéne szerveznem egy V2 es találkozót Balatonlellén,RSV,TL,SV,RSV-forum....egy hangulatos kis látványpincénél.
Ami jó lenne egyfajta túrának is,aki messziről jön,és a személyes találkozás meg minden.
Persze apartmanok vannak,szállás megoldható,és nem kell a húzós balatoni árakra gondolni,maga a tulaj is motoros,meg tudok eggyezni valami szolid árban.
A helyről annyit hogy ha otthol vagyok akkor minden este ott vedelünk,jók a borok
Zárt udvarban elférnének a motorok,nincs földesút,zene,csocsó,tranbulin,na meg a pince varázslatosan szép
Itt szokták a Toyota Celica találkozót tartani,az ügyészek itt szoktak ocsmánykodni (ök is vedelnek mint a gödény)
Na szóval jó kis hely.
Az sv fórumon említettem ezt,senki nem írta hogy jó ötlet,olyan távolságtartóak
Szerintetek jó lenne,lenne rá igény?
2db Akrapovic slip-on-t tudok!
tel.: 06 70 389 6486