Egy 2003-as MilleR-t hajtok pályán. Van rajta egy Akra 2-2 Evo rendszerem. Az EPROM sajnos nincs meg hozzá. Ezért keresnék olyan embert aki esetleg birtokol ilyen cuccot, és hajlandó lenne segíteni nekem.
Az EPROM gyári száma: AP8796505 vagy AP8797965
Köszi szépen!
Élvezzétek továbbra is az olasz ipar ezen remek termékét. Én is ezt teszem, és csak egy másik Apriliára fogom lecserélni majd...
Véglegesen most úgy néz ki, hogy novemberben, de júniusban otthon leszek 2 hetet, a baj csak az, hogy szerintem idén az a 2 hét lesz nekem a motoros szezon.
De beszéljetek össze az ATI-val, nézzetek el erre, nagyon szép helyek, meg kanyarok vannak. Szervezem a szállást.
A képen látható elemekből kellene nekem az : 5 -ös 6-os ez a két fél
+ a 9 es és a 4 es ha esetleg ennél is olcsóbban tudsz beszerezni akkor szívesen egyeztetnék
Igen beszéltünk telefonon is de nekem nem kell a komplett csak a két fél műanyag meg egy kisebb elem + a rögzitő gyűrű ami a vázhoz rögzíti Az érzékelők csavarok megvannak a rács az elején minden csak ezek törtek el .
Még nincs sajnos most a légbeömlővel szívok valahol 3-4 hét ráadásul 30-40 körül ha nem találok bontottat akkor megveszem az újat !
Veled mi újság miikkor jössz haza ?
Ennyémmel padkázhattak,a felni pereme meg volt hajolva picit,azt visszaegyengették,azt mondta a felnis: k...va kemény anyagból van.
Azon az oldalon a tárcsa nekem is üt. vettem rá másikat.
Az ilyeneknek építenék egy versenymotort kisipari javított, felújított alkatrészekből, futózott gumival aztán menjen egy gyors kört büntetésből a hungaroringen
Igen valószínű hogy kapott az eleje a bal oldali telo alján látni elég mély horzsolást és a felni szélein is de ezt centírrel megoldották gyorsba..gondolom
Hát esetleg néhány ducati féktárcsája egyező lehet, de nem hiszem hogy azok olcsóbban beszerezhetőek. Ki kellene órázni hogy melyik tárcsád beteg, ilyen szinten rázni ahogy mondod csak akkor tud ha meg volt törve a motor és megütődött a tárcsa.
Egy 2003-as MilleR-t hajtok pályán. Van rajta egy Akra 2-2 Evo rendszerem. Az EPROM sajnos nincs meg hozzá. Ezért keresnék olyan embert aki esetleg birtokol ilyen cuccot, és hajlandó lenne segíteni nekem.
Az EPROM gyári száma: AP8796505 vagy AP8797965
Köszi szépen!
Élvezzétek továbbra is az olasz ipar ezen remek termékét. Én is ezt teszem, és csak egy másik Apriliára fogom lecserélni majd...
Üdv,
ElnökÚr
De beszéljetek össze az ATI-val, nézzetek el erre, nagyon szép helyek, meg kanyarok vannak. Szervezem a szállást.
A képen látható elemekből kellene nekem az : 5 -ös 6-os ez a két fél
+ a 9 es és a 4 es ha esetleg ennél is olcsóbban tudsz beszerezni akkor szívesen egyeztetnék
meg azé' picit ismerem a vasat, az meg nem hülye. ha elgörbült akkor kúvaitten, hogy nem fogod csak úgy visszacsinálni.
Veled mi újság miikkor jössz haza ?
Azon az oldalon a tárcsa nekem is üt. vettem rá másikat.
A számom: 06 70 389 6486 vagy
Oláh Józsi Debrecen: 06 20 952 0171
köszönöm.
Vhol ezt javítják vagy másikat kell rá szerezni?