Van nékem egy ilyen nem tudom micsodám csak úgy kaptam a húsvéti nyuszitól, de biztos valami kurva jó cucc lehet, mert a nyuszi olyan hangerővel jött majd megsüketültem! Hívtam is egyből a KPM-et nos azok gyorsan bemérték és azt mondták hogy ez igen nyuszkó te azt kibaszott hangos vagy mert 120 dB-el szól a hátsód! :) Nyuszi erre csak azt mondta: csodálkoztok, hisz Akrapovic ráadásul 65mm-es csővőn árad kifelé majd szét szalad két dobba a jó meleg cucc aztán üvöltve távozik! :)
Röviden:
- egy kiömlőre, dupla dob, osztócsővel
- Akropovic Amerikából származó dobok 130 mm átmérővel!
- 65 mm a csatlakozás mérete
- 120 dB hangerőre képes
- 60.000.- az ára
Van az eladó sorban egy fekete 2004-es Factory arany kerekekkel.
Ha megnézitek a képet, a lábtartó nem stimmel, illetve az idomszett. Össze vissza van az évjárat de tetszetős darab. 8.000km elég csalogató, tesztmotor lehetett?
szia! jelennleg külföldön tartozkodok ill. dolgozok,sajnos nem tudlak felhivni.esetleg skypon.az én skypcimem: horvath.zsolt19731 jelöj be aztän tudunk beszélni.vagy irjäl néhäny dolgot erröl a motorrol mert fontos volna,tudod dilelma
sziasztok! Tudom,hogy nem ez a tipus amiröl szeretnék érdeklödni,de aprilia az is egy RST1ooo futura. szoval most szeretnék egyet väsärolni,de nem sok mindent tudok erröl a tipusrol azt tudom,hogy V2-es blokja van, ami nagyon megfogot .azt hallottam ,hogy ezek a blokok elvannak talälva de semmi mäst nem tudok rola tehät ha tudtok valamit erröl a tipusrol akorr szivessen venném a hozzäszoläsokt. elöre is köszönöm
esetleges tipus hibäkra is kiväncsi vagyok.
Nagy ördöngösség nincs a dologban. Olajtartály alsó csavarját kiveszed utána a blokkból is kiveszed a leeresztőt végül 2csavarral kiszereled az olajszűrőt... Csak gyári olajszűrőt tegyél vissza!
Olajmennyiség 3.9L ,de ha beleöntöd a 4L az a tuti! Szintet fölösleges nézegetni ugy sem reális amit mutat... 5-6ezrenként cseréld le és akkor minden OK lesz!
sziasztok! Egy kis segítség kellene nekem az rsv mille-mmel kapcsolatban. Eddig 3 szoros vfr tulajdonos voltam, és most váltottam rsv-re tavasszal, kicsit szokatlan még. És a lényeg : olajcserével kapcsolatban van e valami amire oda kell hogy figyeljek, valamiben különbözik e az olajcsere menete? (mondjuk egy vfr-től) Lehet nagy hülyeséget kérdeztem, de fél füllel hallottam, hogy nem ugyanúgy kell.
Sziasztok!
Egyik ismerősöm nézett egy használt RSV-t (2004-5) körülit. Az lehetséges, hogy elfordítva a kormányt végállásba egyik irányba beleér a kormánycsutkán a kapcsolóház a tankba? Szeintem nem, meg ekkora bakit nem követ el az aprilia, csak gondoltam rákérdezek hátha még is alátámasztja valaki...
02' es Mille be milyen motorolajat ajánlotok? 15w-50 vagy 20w-50?
Köszi
Röviden:
- egy kiömlőre, dupla dob, osztócsővel
- Akropovic Amerikából származó dobok 130 mm átmérővel!
- 65 mm a csatlakozás mérete
- 120 dB hangerőre képes
- 60.000.- az ára
Érdeklődni: Safranka Bálint 30/603-8688
Van az eladó sorban egy fekete 2004-es Factory arany kerekekkel.
Ha megnézitek a képet, a lábtartó nem stimmel, illetve az idomszett. Össze vissza van az évjárat de tetszetős darab. 8.000km elég csalogató, tesztmotor lehetett?
06 70 389 6486
esetleges tipus hibäkra is kiväncsi vagyok.
Nagy ördöngösség nincs a dologban. Olajtartály alsó csavarját kiveszed utána a blokkból is kiveszed a leeresztőt végül 2csavarral kiszereled az olajszűrőt... Csak gyári olajszűrőt tegyél vissza!
Olajmennyiség 3.9L ,de ha beleöntöd a 4L az a tuti! Szintet fölösleges nézegetni ugy sem reális amit mutat... 5-6ezrenként cseréld le és akkor minden OK lesz!
Csao
Egyik ismerősöm nézett egy használt RSV-t (2004-5) körülit. Az lehetséges, hogy elfordítva a kormányt végállásba egyik irányba beleér a kormánycsutkán a kapcsolóház a tankba? Szeintem nem, meg ekkora bakit nem követ el az aprilia, csak gondoltam rákérdezek hátha még is alátámasztja valaki...
Pest megyeiek, és délebbi kollégák ajánlom figyelmetekbe.
http://www.sportmotor.hu/motor...
Melyik évjárattól küszöbölték ki az RSV 1000-nél a szabadonfutó problémát? Vagy végig fenn állt a gyártás során?
Nagyon köszönöm! :)
Tavasz indító akció!
Tudok adni neked jó olajat és gyári olajszűrőt!
Hívj fel!