Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Hali!

Nekem 2004-es RSV Factory-m van, abba jó az általad kínált sportlégszűrő?
Egyébként új vagy használt?
Mennyiért adnád?
sziasztok. van 2darab rsv féktárcsám eladó.arany szinü 2006-tól,1darab k&n sportlégszűrő,kormánycsutka,2darab akra dobhoz való ,a dob előtti könyök,1darab fekete oz felni,1darab aranyszinü oz magnézium felni polirozott szélekkel,tükör,motorvezérlő.
Apriliák szakszerű javitását ,szervizelését vállalom,saját diagnosztikai háttérrel Debrecenben.06209520171
http://www.kepesmotor.hu/motor...

Srácok ha valakit érdekel valami az keressen meg az rsvforum.com on Imike néven! Fórumlakóknak további kedvezmények
Pl.: Motul 5100 15w-50 4L 8500,-Ft
én meg leszarom
A tuonon teljesen más....
én aránylag be tudom lőni, nincs vele gont...persze nem az a kép fogad, mintha autó tükör lenne.
a képen látható bukósisak SHOEI MULTITECH 59l 60 as méretű de annál kicsit nagyobb---gyünyürű állapotban eladó 30 000ft ért a bolti ára 110 000! érdeklődni lehet-30 973 0869
vagy classic77@freemail.hu
kihajtható-behajtható-amit csak kívánsz.....postai úton is--
A menetszéltől?
De akkor még a menetközepe fogja, nem?
Nálam is ez a szituáció, ezért is kérdeztem, hátha van rá megoldás a hátranézésen kívül!
ha valamennyire be is tudom a rázkódástól meg a menetszéltől 2 perc után elmegy....
Értem én csak, viccelkedek !
ezzel nem azt kell hanem 2ben gázfröccs aztán kerék
Más nem marad, csak a könyökbehúzós taktika , csak gondoltam hátha a fórum dörzsölt lakói még tolatni is tudnak tükörből !
könyök be aztán hátranézel ennyi, én olyan sport vagy naked motoron nem menetem amin máshogy jól ment volna
Jogos , azért néha csak hátra kell nézni !
minek az előre nézz
Üdv!

Csak én nem tudom a tükröket rendesen beállítani vagy nálatok is nehézkes?
Kedves Sándor! Írj légyszives egy e-mail címet.
taralaszlo kuk invitel. hu
az arany (újabb) tárcsa érdekel.
Az 1 db féktárcsának arany színű a közepe (2004-től talán 2009-ig ilyen) az egy párnak fekete a közepe (ez a régi RSV-re való, de nekem a 2004-es RSV-n volt fent, 4000km-t futott). Az ár? Mondj Te valamit Tisztelt "Tarka"!
szia!

mikori rsv és mennyiért?

köszi.
Sziasztok! Ha esetleg valakinek szüksége lenne RSV első féktárcsára, Nekem van feleslegbe egy pár és külön egy darab!
Hy
Ha találkozol az ÖREGGEL
Üzenem neki...ide elvihetnehttp://www.youtube.com/watch?v...
Na ezen most jót röhögtem !
én speciel a kéményt tisztítottam idáig, mert lassan jön a télapó és nem fért volna be a sok kátránytól

motorozás délután