A vezetékeket, csatlakozásokat ellenőrizd le a jeladó és a motorvezérlő között. Ha minden rendben, akkor a jeladó a hibás, de azt is ki lehet mérni csak utána kell nézni a mérhető -megfelelő-. értékeknek.
Üléspúpot nézegettem a 2004-es RSV-mre ,de amit találtam valószínűleg egy újabb RSV-re való és szerintem az nem passzol az enyémre, legalábbis szerintem. Ahogy nézegettem a faridom hegyesebb az újabbakon és a púp is kicsit másképpen néz ki.
A kérdésem tehát az lenne ,hogy stimmelnek -e a különböző évjáratok űléspúpjai?
Örömmel jelenthetem h csatlakoztam az rsv-sek táborához!
egy 2002 es rsv mille r gazdija lettem, sok kérdésem lenne majd, meg hát egy két jótanács tapasztalat is jól jönne!
A pontos olajszint:üzem meleg motor leállítás után (lehetőleg motorozásból megérkezve, nem egy helyben melegítve) csőben maxig. A jelenséged normális, a motor szárazkarteres.
Amikor a motor a stander-en áll, az olaj szintet jelző csövön szinte nem is látszik az olaj, viszont ha elindítom ,akkor majdnem maxon van. A kérdésem az lenne ,hogy rendben van ez így? Nem kellene standeren is normálisan látszódnia az olajszintnek?
Kicsit beszaratott a motort, mert beindítottam kicsit ,hogy járjon de vmi el kezdett füstölni az ülés alól. Nem találtam semmi rendelleneset, szerintem a kipuff csövön volt valami retek ,ami nekiállt füstölni.
blokk stb. nagyon rendben van egy két pici kont hiba ilyesmi előfordul néha de semmi komoly megbízható a cucc, csak bátran - de ne egy leharcolt karbantartást eddig mellőző darabot vegyél mert azt nem szereti ha el van hanyagolva!
Üléspúpot nézegettem a 2004-es RSV-mre ,de amit találtam valószínűleg egy újabb RSV-re való és szerintem az nem passzol az enyémre, legalábbis szerintem. Ahogy nézegettem a faridom hegyesebb az újabbakon és a púp is kicsit másképpen néz ki.
A kérdésem tehát az lenne ,hogy stimmelnek -e a különböző évjáratok űléspúpjai?
máris kis segítségre lenne szükségem!a jobb oldali kijelző nem a hőmérsékletet meg egyéb bisz-baszt mutat hanem azt írja ki h " DIAG 22"
KÉRDÉSEIM:
1. azmiaz?
2.mit tudok ellene tenni?
3. és az " A B R C D " gombokkal a műszerfal alatt mit állítok?
előre is köszönöm!
rsvforum.com
Örömmel jelenthetem h csatlakoztam az rsv-sek táborához!
egy 2002 es rsv mille r gazdija lettem, sok kérdésem lenne majd, meg hát egy két jótanács tapasztalat is jól jönne!
kellemes karácsonyt mindenkinek!
köszi
jóárasított RSV
Aprilia Tanktáska + tankvédő!
A pontos olajszint:üzem meleg motor leállítás után (lehetőleg motorozásból megérkezve, nem egy helyben melegítve) csőben maxig. A jelenséged normális, a motor szárazkarteres.
Üdv.: imi74
Amikor a motor a stander-en áll, az olaj szintet jelző csövön szinte nem is látszik az olaj, viszont ha elindítom ,akkor majdnem maxon van. A kérdésem az lenne ,hogy rendben van ez így? Nem kellene standeren is normálisan látszódnia az olajszintnek?
Kicsit beszaratott a motort, mert beindítottam kicsit ,hogy járjon de vmi el kezdett füstölni az ülés alól. Nem találtam semmi rendelleneset, szerintem a kipuff csövön volt valami retek ,ami nekiállt füstölni.
A válaszotokat előre is köszönöm!
Téli Akciók!
06 70 389 6486