először is, ha gyári áttétel van rajta, dobjál bele egyel kisebb fogaskereket előre, majd én az iridiumos gyertyától is éereztem egy kis simulást, de most kapott egy sportlégszűrőt, teljesen kisimult!
Hétvégén valóra váltottam egy régi álmom és vettem egy RSV-t!
Tudtok valami tippet adni arra, hogy mivel lehet csökkenteki, esetleg megszüntetni a rángatást alacsony fordulaton? Ha jól tudom van valami megoldás rá.
Valamint minden olyan hasznos infot szívesen fogadok amire oda kell figyelni a mocinál!
Azt szeretném még kérdezni, hogy a fék és kuplung olajtartájokra hol tudok venni vődőket (zoknikat)?
Nem tudom mi a pontos neve
Egyáltalán lehet ezeket különböző méretekben kapni?
Sziasztok Mille tulajok!
Sajna egy baleset miatt féktárcsa csere előtt állok.
Már régen szemezgetek a Cseh Goldfren Hullámos féktárcsákkal.
Ami most akciós a Nagyvasnál.
Kérdésem az lenne,hogy valakinek van e tapasztalata a márkával
vagy úgy általában hullámos tárcsákkal kapcsolatban egy Millén.
Köszi a válaszokat!
sziasztok!
Van köztetek olyasvalaki aki nagyon vágja, hogy mi az ami kompatibilis egy Mille-ben és egy Tuono-ban (2002-03as)? Mille-t szeretnék "Tuono-sítani".
Ha jól tudom:
-az elején elég a fejidomot és egy hozzá való plexit tenni (a fejidom tartó konzol úgy tudom megegyezik a két típuson)
-felső villahíd hozzá tartozó kormánnyal, gondolom szükséges a felső fékcső és kuplungcső hosszabbra cserélése, de azt nem tudom, hogy a gázbowdenek és a kormánykapcsolók kábelkötegei elég hosszúak e...?
- az oldalára kell mindkét oldalra azok a kis takaróidomok, a váz felső részéhez két légbeömlő, a hasidom szerintem maradhat(bár nem tudom, hogy azt csak az oldalidomok tartják, vagy van saját felfogatása is...)
-illetve bukógombák(gyárilag a Mille-n megvan a bukogombák felfogatási helye?)
Esetleg van pár ötletetek, hogy hol tudok ilyen cuccokat beszerezni, az sem baj, ha külföldi bontó...
Köszönöm szépen a segítséget!
U.i.:ezt a hozzászólást a másik érintett fórumba is bemásolom, akit esetleg zavarna, hogy kétszer látja, tőle ezúton is elnézést kérek!
Sajnálattal hallom !
Ez most megrázott tavaly óta beszéltünk párszor, személyesen nem ismertem sajnos tervbe volt többször a közös gurulás de soha nem jött össze !
Mai napig fent van nálam msn en ,tavaly egy srác megakarta venni a motorját ő is fórum tag .
Áh a figyelmetlenség már megint !
Őszinte részvétem neked a hozzátartozóknak , barátoknak és rengeteg erőt és kitartást !
Vigyázzon ránk fentről !
06 70 389 6486
Hol szoktad az alkatrészeket vásárolni hozzá?
Mennyi a fogszáma a gyári fogaskerekeknek? Csak hogy megnézzem azok vannak-e rajta.
Hétvégén valóra váltottam egy régi álmom és vettem egy RSV-t!
Tudtok valami tippet adni arra, hogy mivel lehet csökkenteki, esetleg megszüntetni a rángatást alacsony fordulaton? Ha jól tudom van valami megoldás rá.
Valamint minden olyan hasznos infot szívesen fogadok amire oda kell figyelni a mocinál!
Azt szeretném még kérdezni, hogy a fék és kuplung olajtartájokra hol tudok venni vődőket (zoknikat)?
Nem tudom mi a pontos neve
Egyáltalán lehet ezeket különböző méretekben kapni?
Előre is köszi mindent!
De le kell kenni motullal és örök élet, meg egy év!
Sajna egy baleset miatt féktárcsa csere előtt állok.
Már régen szemezgetek a Cseh Goldfren Hullámos féktárcsákkal.
Ami most akciós a Nagyvasnál.
Kérdésem az lenne,hogy valakinek van e tapasztalata a márkával
vagy úgy általában hullámos tárcsákkal kapcsolatban egy Millén.
Köszi a válaszokat!
Van köztetek olyasvalaki aki nagyon vágja, hogy mi az ami kompatibilis egy Mille-ben és egy Tuono-ban (2002-03as)? Mille-t szeretnék "Tuono-sítani".
Ha jól tudom:
-az elején elég a fejidomot és egy hozzá való plexit tenni (a fejidom tartó konzol úgy tudom megegyezik a két típuson)
-felső villahíd hozzá tartozó kormánnyal, gondolom szükséges a felső fékcső és kuplungcső hosszabbra cserélése, de azt nem tudom, hogy a gázbowdenek és a kormánykapcsolók kábelkötegei elég hosszúak e...?
- az oldalára kell mindkét oldalra azok a kis takaróidomok, a váz felső részéhez két légbeömlő, a hasidom szerintem maradhat(bár nem tudom, hogy azt csak az oldalidomok tartják, vagy van saját felfogatása is...)
-illetve bukógombák(gyárilag a Mille-n megvan a bukogombák felfogatási helye?)
Esetleg van pár ötletetek, hogy hol tudok ilyen cuccokat beszerezni, az sem baj, ha külföldi bontó...
Köszönöm szépen a segítséget!
U.i.:ezt a hozzászólást a másik érintett fórumba is bemásolom, akit esetleg zavarna, hogy kétszer látja, tőle ezúton is elnézést kérek!
de ok majd a tiedből kiütöm egy 20 kilót samuval és akkor rákaszthatod ezt........
http://www.sportmotor.hu/motor...
Keresek Rsv 1000 r 2002 es modellhez km jeladót...
Ha vki tudna vagy vkinek esetleg lenne,az írjon,köszönöm szépen
Üdv!
Motul 5100 10W-40 4T 4liter = 9ezer Ft. 10 db van még. Ha érdekel akkor válaszolj az üzenetre. sok más fajta olaj is van.
Nagyon sajnálom, emlkészem, tőlem vittetek idomokat a motorra. Részvétem!
A hozzátartozóknak pedig kitartást kívánok.
Ez most megrázott tavaly óta beszéltünk párszor, személyesen nem ismertem sajnos tervbe volt többször a közös gurulás de soha nem jött össze !
Mai napig fent van nálam msn en ,tavaly egy srác megakarta venni a motorját ő is fórum tag .
Áh a figyelmetlenség már megint !
Őszinte részvétem neked a hozzátartozóknak , barátoknak és rengeteg erőt és kitartást !
Vigyázzon ránk fentről !
Nyugodj békében!