Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Sziasztok. Régen voltam itt, de most...
Eladó a képen látható szeretet V2-s.
29e km-t futottunk együtt hibamentesen. Leinformálható, szervizkönyves, stb-stb.
Irányár: 1.600.000.-Huf. Csere érdekel árában vagy ára alatt.
Miután sokat kell majd vidékre járnom - utassal - így esetleg BMW dobozokkal, vagy nagy rakterű limuzin, kombi, egyterű vagy minimum 5 személyes kisbusz.
T-mobil-96negyvennégy07kettő
e-mail: robert.1knob@gmail.com
Széles utat és gumi fákat!
itt állnak a tesók, az enyém csak 1 számmal tért el a tiédtől.
Ha megmondod ez előtte lévő 2 számot és simmel azzal ami nálam van akkor postázok egy ajándék csomagot. Itthon sz@ar a net inkább csörgess meg holnap. A hirdetéseim alatt megtalálod a számom.
de végre valaki aki ismerheti a motort e-mail cimem dome88@t-online.hu légyszi irj ide valamit szeretnék többet tudni a motorrol
nem 97 re végződik véletlenül az alvázszámod?
hali
látom bontott villlát keresel mihez kelene és meik része
mivel itt az rsv-fórumon kérdezted gondolom rsv-hez kell nekem van 2008-as rsv ből belső szár titán 1 sérült és 1 hibátlan 284 km futot földhözvágták a motort szarul nézett ki
de mostmár minden rendbe vele
régi vagy új? kép?
Mi a sztori? Most vetted?
Üdv egy kép a dörmögöröl
Szia, Melyik évjárat ?
Sziasztok Akrapovic titán kipufogórendszerem van eladó.RSV 1000hez
Üdv.!
Augusztus 26-27. Levelek Tó-centrum kempingben VÍZEN Fesztivál - Vízparti Zenei Napok - Ha motoros vagy és szereted a rock zenét, ott helyed:) Belépés ingyenes, összesen 8 zenekar ad koncertet, ingyenes sátorhely, gyere érezd jól magad a szezon utolsó hétvégéjén!
Szia!

Ritkán járok ide, de láttam épp a motoromról megy a téma.. :) Szóval enyém a csurgói gép, és teljesen gyári. R-es széria, szóval tökéletesen megegyezik a segédváz a simával, csupán egy üléspúp van rajta, de van külön rárakható ülés is hozzá, az sp-ket nem nagyon tapogatták ebben az országban... Egyébként amiben különbözik az R a simától, az az oz kovácsolt alu felni, a carbon kiegészítök, az öhlins futómű elöl, háttul plusz kormánylengéscsillapító. A fém fékcsőben nem vagyok biztos, hogy az alap millén nem volt, de ezen gyári tartozék.
Sziasztok!
Olvastam, hogy itt többeknek volt már gondja az RSV szabadonfutóval, Szerencsére hozzájutottam 30 ért egy jó állapotú (10.000km-es) blokkból származó kopásmentes kosár+görgő+tárcsához. Szereléssel kapcsolatban, van valami extra, vagy meg lehet házilag oldani a cserét? A sajátomat még nem szedtem szét, de a vásároltat előttem vették ki a blokkból, nem tűnt bonyolultnak. Nektek mi a tapasztalatotok?
Üdv.!

Zenei fesztivált szervezek Leveleken. Minden motorost szeretettel várunk, belépés a koncertekre és a rendezvényre ingyenes. Ha valaki ebben az időpontban Nyíregyháza környékén túrázik, feltétlenül látogassa meg a rendezvényt.
Üdv.: Imre
sziasztok. régi milléhez,tuonohoz van eprom,italyrace és proxan gp. 06209520171
hát nem illik a kertben rángatni neki, de egyéb esetben legyen az ő bajuk
Sziasztok! Két hónapja csatlakoztam az rsv táborhoz eddig pozitív élményeim vannak a dörmögövel bár a szomszédok nem osztják nézetemet (túl hangosnak találják).
meg kell egy haga aláírásos villakifli
eprom benne leömlő is megvan , még 2 csövet kell szereznem .
már csak még egy dob kéne rá meg a verseny eprom
sziasztok ! tavaly beléptem az rsv-sek táborába és gondoltam regisztrálok ! nekem a haga matrica szettet az ismerős matricás 43000 csinálta az utolsó kis matricát is beleértve ,ja meg faszán felrakta . ha valakit érdekel tudok segíteni.
nyilván én is kenném neki
azténistudom
akkoris