Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Tiszteletem!

Ti meddig járatjátok a vasat mielőtt útnak indultok, hány fokos legyen a víz?
tunci topicban van a lista
neked is kedves Dingó!
Hy vagányok
A szombati sajátszervezésű cita?
Kit érint?És mikor ütközzünk fent?13-00?
pl:
1,lacosz
Szép napot az Uraknak
én is manualban néztem,új mille 17-42, új tonyó 16-40
amikor megvettem a motort nekem is folyt az első teleszkóp. Kicseréltem a szimeringet és azóta is jó (kb 30000km!)
én meg 17-42öt az angol nyelvű manualba amit az RSV forumról töltöttem le!
04-es mille is 16-40-en jön ki én ezt találtam
nézz, én már megtettem!
igen mert '06-tól van az új tunci
de mille esetében nem változott az áttétel 2004-ben? maradt a 17-42? ennek utánanézek majd
jólvan csak gondoltam kötekszem picit de még akkor is ha én egyszer eltekerem azt a kart 140-nél nem áll meg az óra
az RSV-ken 17-42 van...legalábbis gépkönyv szerint. A Tuncikon is 2OO6ig, 2OO6tól 16-4O.
értsd jól papa: 90-el kocsisor mögött, aztán 2mp alatt 140-es tempó, megint belassít kocsisor mögött, megint előz, ecetera
marharépa
és hozok még egy tuonos cimbit
nagygáz és 140 ez nem fér össze
okés
A mehetnékkel meg a pörgősséggel az eggyel kisebb első lánckerékkel se lenne már probléma, de az ilyen mértékű leáttételezés agyonvágta a dinamikát . Mentem együtt V2-es cimbikkel, egy újabb RSV-vel (2007) meg egy TL 1000-el, de nem igazán jött ki az áttételből adódó elméleti előny, inkább hátrány volt a kanyarkijáratoknál a nagyon hirtelen fellépő nyomaték .

Viszont a fogyasztás meglepő módon nem rossz, főutas 250 km-es előzgetős, nagygázos kigyorsításos max. 140-es tempós motorozás 6.1-ből kijött, hazafelé autópályás 180-as hasalás 8 l alatt megvolt . De ezen alkalom kivételével soha nem mértem az átlagfogyit, ez nem az a motor, ahol van értelme ...
csak nem a balos fojt rajta? öhlins elég szervízigényes úgy hallom minden felől 10e és szimering csere
öö új tuono meg mille nem egyzik meg fokszáámban mert akkor 15/16-40 a gyári áttétel

17/42 a régi fajtának volt!
cita szombaton szokik lenni de nekem ok ha lesz
Hát veszi a lapot a paripa, legalábbis nálam. A fogyasztásom olyan 10 ,ha megyegetek vele, persze csak ,ha számít a véleményem!

A 2000-es fordulatos dolgot pedig viccből írtam
akkor azt még összeegyeztetjük.
azt az áttételt már elég hamar leforgathatja a paripa, nem?
A fogyi nem ugrott meg, mert elég pörgősre veszi így a figurát!