Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

menj már....2OOOalatt!

ott csak indulásnál van az enyém.

Azért V2, hogy remegjen...legalább érzed mi van alattad!
Talán nem voltak elég izgalmasak a motorok az előző tulajoknak
Akkor ugyanúgy jártunk mindketten, az enyémre is ugyanilyen áttételt variált az előző tulaj . Hogy milyen megfontolásból, csak találgatni tudok .
Az igaz, hogy 50-nél, városban simán elbírja a 4.-et, de a vége is 240-250 körül lehet....no, nem mintha annyira kellene nekem ez a sebesség . A rángatás viszont nálam a lelazult lánc miatt jött elő, utánállítással eltűnt !
Első villánál?
Az sajnos előfordul...... szimmerig csere, oszt jó
Ja és igazi factory volt azt mondta a srác ilyen csak naki van,viszont az öhlins-ből folyt az olaj 10-e km volt a mociban
Hát kicsit rángat alul, de nem vészesen ! Gondolom ,akkor a tiétek jóval nagyobb mértékben rángat ! Na meg mit jelent ,hogy alul? , 2000 alatt rángat picit ,ha annyira visszaengedem
Érdekes lehet
Csumi!
Tegnap mentem a mamával és láttunk az utcán egy tuono factory-t,mondom-nézd anyukám ilyet próbált ki apa-azt mondja ez nagyon jól néz ki.
Na mondom satufék,nézzük meg,kitotyog a tulaj-szevasztok mi tetszik?
-Csak csorgatjuk a nyálunk-,duma izé,mondom asrácnak felmászhat a mama hátra hogy mégis milyen,azt mondta persze küzdjetek.
Na rámászott és azt mondta jó lehet....
Úgyhogy nem úszod meg tavasszal talizunk cseréljünk és menjünk el egy kicsit hátha azt mondja a mama ez a tuti,meg a te áttételezéseddel lehet megbékélnék

Tegnap!
Hy vagányok
Jövő vasárnap 1 cita?évadzáró gurulás féle?csak 5-let
mondjuk ez már a "durva" áttételnél egy kicsit több. Ekkora áttételnél mi rángat neked alacsony fordulaton, ahogy írtad?

a gyárid 17/42 = 2,47 ez meg 15/45 = 3 szerintem sok!
Hát ezek szerint elől sem a gyári van, mert az első 15-ös!
Igazad van, megnéztem a manual-ban. De ha a gyári 17es van elöl, akkor nem annyira vészes az a 45 hátul.
Köszi!
rsv-n nem, 42.
de a 45 tényleg nagy.
Nem, csak hirdetésből ismertem föl!
Mint említettem én is nem rég vettem a vasat, tehát sokat bújtam a hirdetéseket!
Esetleg ismerted az előző tulajt?
45-ös a hátsó lánckerék, az elsőt már nem tudtam megnézni, mert nem volt ma túl sok idő a vasra !
Hello!

Meglátjuk, csak össze tudunk hozni valamit!
Szia Szvazy.

Láttam az adatlapodon, hogy szajlai vagy.
Én Domoszlón lakom tőled 25 km-re! :D
Ha úgy van tavasszal gurulhatnánk párat, van 1-2 RSV-s cimborám is! ;)
Köszönöm a választ, azért sejtettem ,hogy melyik a száraz , csak azt nem értem ,hogy miért nem tudják a forgalmiban is azt megadni !
a 185 a száraz.
Akkor holnap mindenképp meglesem. A ti forgalmitokban is 212 kg van saját tömegnek írva? Azért kérdezem ,mert a neten általában 185 kg-ot írnak!(talán az egyik a száraz tömeg , a másik meg teletankolt? )
olyan nagynak tűnik...
gyárilag 4O.
Ezt holnap megválaszolom! Mekkora kell ,hogy legyen?
mekkora az a hátsó lánckerék?