Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

A kapcsolónál az indítógomb érintkezői be vannak égve.
Lehet, hogy a FlashPlayer nem múkodik, frissíts rá . Egy próbát megér, a jútyúbos videókhoz kell ez a plug-in, meglehet, csak ennyi a baja .
Azt irja ki amikor elakarom inditani a videot hogy Video not found or access denied
Valaki mondja már meg mi a baja a gépemnek ,mert nem indít el egy videot sem se itt se youtubon. Chrome a böngészőm de tök vagyok a gépekhez
szerintem rsvforum-ban nagyobb eséllyel szerzel infót
Sziasztok!

Van itt valaki ,aki V2 kupás?
Volna pár kérdésem. THX!
mintha csak az enyémről beszélnél
micsoda?
Egy általános motorvásárlás utáni szervizt követtünk el rajta + a gyári beállításokat leellenőriztük... Nagyon szép és JÓ motor! tavaszra egy új láncszettel kell indítani a szezont.
mit csináltatok rajta!
Király lett az egész, úgy ahogy van: a puhább hátulja nagyon jól viselkedett a hazaúton, ignorálta a 4-es főút kátyúit; a kuplung olyan lett, mint az álom, a blokk is érzésre finomabban jár. Az új akksi is itthon dolgozza magát, este 10-re harcra kész is lenne, csak a szomszédok gyújtanák fel a gépemet, ha ki is akarnám próbálni izibe .
Köszi
Dehogy vagyok, simán csak gyenge anyagokból van.
magyarán indítórelé jó, így a hiba a gyári kapcsolótól a reléig van valahol...ha a vezeték jó akkor már csak a kapcsoló lehet
Kemíny vagy Csoki
Ez jó lopásgátlónak is.
itt az inditási problémám
RSV Starting

megj.: a zöld gomb direktbe van bekötve az akksi és az inditórelé közzé...

valakinek ötlet?
nem kapcsoló .
László, jösz velünk szombaton?
egykeró az nálam is megy
naki megírta a frankót: me' rossz gazdija vagy a kicsikének...
8 után jó Neked, ha hívlak?
Van hozzá persze! Hívj fel holnap ha gondolod!
Szia!
Légszűrőd van 2002-es Mille-hez? A nyíregyházi Aprilia-tól már rendeltem egyet, de az 10 nap múlva lesz itt, addigra nekem vissza kell mennem dolgozni a polákokhoz. A mostani botrányosan néz ki . Ha lenne, elmennék érte. Abonyi vagy, ugye?
aprilia alkatrészek és szerviz!

http://apriliaszerviz.hupont.h...

06 70 389 6486