Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

jah meg ha belinkeled hogy miket néztél ki lehet egy-kettőről tud valaki valamit mondani
Szia.Kipróbálod,és úgyis véged lesz
Bekerülsz az Aprilia függők közé Viccet félre téve,próbálj nem töröttet venni.Szerintem ez a lényeg, a váz legyen ép,hisz ez a lelke.
Hali.A héten megyek megnézek pár RSV 1000-es. Ha valaki tudna mondani pár dolgot hogy mire kell figyelni azt megköszönném.
Rsvfórum tagoknak kedvezmény :)))))))
http://www.infernotattoo.hu/in...
ne szopass a ducatit csak most láttam! kakucsra meg marhára akartam menni csak az időjárás nem engedte...
mikor lesz a folytatás?
Ez a te nagy szerencséd...
Bár a jó programokat felcseréled harleys gurulásra
Ment egy mail
Sziasztok, a vasárnap kakuscra jön valaki győr vagy pápa környékéről?
vagy bárhonnan ami ezekhez közelvan
én megyek hozzád 11.-én reggel! meg viszem a Dani haveromat a factoryval ahogy megbeszéltük
jaja de nekem nem volt rendesen feltöltve az akksi arra is világított a service
aprilia Alkatrészek és Szerviz!

06 70 389 6486
attól függ milyen a műszer, mert nekem az időszakos szervízre csak egy kis villáskulcs figyelmeztet, a Service felirat akkor jön elő, ha bibi van.
regisztráltam most már rsv fórumon is írom a hülyeségeket
szombaton citadellára jön valaki?
jaja már néztem csak még lusta voltam regisztrálni, majd este mert most bent ülök egy értekezleten
ez mindíg ilyen...

menj át kenyérhez:erezsvéfórum
húú de pörög itt a téma :D
hétvégére ki tervez gurulást?
nekem nem világít de az új típusban is ki tudod törölni házilag mert nincs ott nincs R gombóc
Üdv.!
A SERVICE felirat csak az időszakos karbantartási munkákra hívja fel a figyelmet. A fénykürt és az R betű együttes lenyomásával, tarstd min. 5 másodpercig benyomva, így eltűnik.
Üdv.imik74
mindegy akksit érdemes megnézni az a legegyszerűbb dolog
fuuu, az a service felirat, az a baj, akármitől lehet. Az egyik cimbinek egy rosz csatlakozótól vol, amit kipucolt és eltünt a felirat. Na de mire megtalálták a csatlakozót! ....igazából hibajelenség nem volt, csak zavarta a szemét!
jah értem akkor tárgytalan
meg talán ktm-et,összehasonlító teszt volt.