Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

veled találkoztam múltkor Lacinál abonyban? múltkor hirdettek itt az oldalon 70-be
Hello.. Érdeklődnék h valakinek esetleg lenne bontott első villák!? Fontos !

Köszönöm
Miről hívsz? Fülkéből?
(merhogy nem csörgött)
felhívlak,most!
te azt csak hiszed!
látod látod....nálam én adom a parancsot! Még a kék is zöld, ha azt mondom!
nekem sem szóltak, mert nem is vót'
Ancsa eléggé elfoglalt mostanában, bár amennyi hely van a testeden azt 2 óra alatt lefedné...
Há me' nem szóltatok, h lenne vmi nagyszabású bandázás, mentem vóna amúgy, de csak ha jön Ancsikánk is. Unalmában széttetoválhatta vóna a csopfvadt testemet.
Bakker,kimaradt idén a tihanyi tali, pedig szivesen találkoztam volna veled.
Megyek én is ma itt a környéken dzsánkizni a rotakapával. Lehet odafordulok, megnézni azt a varázsgombot
Háááát, lehet bennem van a hiba, mer' én 10 perc alatt a vasgolyót is el tudom rontani.
a legegyszerűbb. fél órás művelet elsőre is.
köszi. na megnézem, de az az igazság hogy ez már másik relé,
a gyári a fiókban, sztem akkor azt szedem szét előbb megtakarítom, hátha jó lesz...
ezt ménem láttam előbb....
az enyém is csinál ilyent néha. akkor vagy feldobom az akksit tölteni, vagy lerántom a jobb oldali hátsó idomot, vasdarabbal összezárom a relé két vastag vezetékét és utána jó.
szerrintem az indítórelét kéne szétszedned, felpucolnod. vigyázz, mert egy szál forrasztva is van.simán be lesz égve. és a gombról nem biztos, hogy 12 volttal vezérelsz (ebben nem vagyok biztos) viszont a direkt kábel 12v-ja berántja mint a sz..rt és valószínűleg ezért jó.
szedd szét az indítórelét. a kis réz érintkezőket polírozd fel, tuti be lesz égve.
vagy csak te vagy keményebb....
elvileg le tudja így próbálni, de a dolog az rsv-nél bonyolultabb.
motorvezérlőbe megy be az indítógomb jele, ha minden paraméter összepasszol akkor a vezérlő adja ki a parancsot az indításra.
ilyen szempontból: hülyeolasz
én elvittem volna már egy elektromos szakihoz aztán csinálja meg, elkér 5 rugót aztán csók
tuggya a fene mindenesetre ma elővettem a gitárt, pengettem is vele befele
Akkó nemtom. Vezetékszakadás?
Anutának lesz sütinapi partyja, úhhogy nem.
Keresek sportlégszűrőt reális áron. Új vagy használt is érdekel az alábbi márkák közül. K&N(AL-1001), BMC(203/06), Pipercross(MPX052). Ha tudsz, válaszként dobj egy sort. vagy giligeri(qkac)freemail.hu

Köszi.
köszi . holnap megnézem
ha a kapcsolót tuti teljesen jó, akkor a kapcsolótól az indítóreléig lehet még valami érintkezési hiba
pl. csatlakozóknál, saruknál
közz egy vezetéket a nyomógomb kimenete és az indítórelé közé, ha úgy jó....akkor ugye jó a nyomógomb...viszont valahol gyenge érintkezés lehet a vezeték folyamán, csatlakozóknál esélyes
negativ most szedtem szét megcsiszolgattam az érintkezőket, a felvétel ez után készült... nekem még gyanus a oldaltámasz, mi a fenéért villog inditás közben

még annyi hogy "átbikázva" kocsiról egyből indul (vettem uj akksit annak ellenére ,hogy mikor bevizsgáltattam azt mondták jó)
első inditáskor katt katt katt

valami test hiba nem lehet?