Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Nem ismerem a tagot, ideje orvosolni a hibát
Pont ma vótam Újvárosba a fekete faktoris Laciéknál, még eszembe is jutott, h bittos ott bandázol vhol
Új Aprilia polo és dzseki papírokkal együtt eladó.
Szeva kollega!
A múltkor kezeltünk a brezovai versenyen, akkor nem is tudtam, hogy Neked is RSV-d van . Monnyuk még azt se tudtam, hogy nekem meg az lesz .
MZ 304-es rajtszámmal .
Még ott éppen nem tartok, de mostanában rá kell locsolnom majd egy kis pénzecskét
Amíg megvan ez a talicska, addig rajtahagyom az agydurrantót ilyen nincs másnak
a többi cuccot meg igencsak azért nem, mert alig járok vele
telószimeringet tavaly nekem is kellett cserélni, a jó magyar utaknak köszönhetően
na ha kiakarod vinni a szeméttelepre, szójjá , mert lecsavarozzuk rola a két runcájsz puskát
Na hallod, ha már kibaszok érte egy rahedli pénzt, kapjak cserébe valamit
Monnyuk nekem már kezd romra menni az egész vas. A 2 első tárcsa kuka, elfosta magát elöl mindkét telószimering, letört a ram-air csatorna ( csak a fejidom tartja), alul az idomból elhagytam egy marék csavart, a hátsó sárvédőnél is már csak 2 van a 4ből.
A blokk az még jó, abból csak az alapjárat-állító csavar pergett ki.
mert mindig nyélen jársz vele meg kerózol a külső görgők meg lehet a mivvektü' hullottak le
Még jól bírja itt a lánc mindenkinek , én meg már 18nál cseréltem az egész kócerájt, mert még a külső görgők is lepotyogtak, pedig sosem ment szárazon.
11ezer és én basztam el brigéciollal!
szerintem meg nyugodtan maradhatsz a gyári értékeknél, ha nem pályázol! Én általában 2 személyel megyek, nekem M1 volt fent, 2,5-2,8-al, semmi csúszkálás, csak ha én akartam!
ez k..va jól néz ki!
még így is átlagon felülit futott azért csodát ne várjunk a V2 az rángatja
valoszinü, az utóbbi időben kezd nyúlogatni .
mire lesz benn 37 addigra azért az is cserés lesz szerintem
27e szintén gyári, bár én nem szoktam gyilkolni
ha jársz pest környékén akkor tudok jó áron motul 5100-at neked
szerintem 15w50 az ideális és nem kell bele full szintetikus ha gyilkolod kint pályán mert csak meg fogja csipegetni ellentétben a fél szintetikussal amit a gyár is előír
nekem 37 és még gyári lánc van rajta most lesz cserés
a fontánával srégan szembe van ott egy autokereskedés is, be kell menni az udvarra és balról lesz egy kis faház .... (a tejipar oldalában) itt a száma:harmincas2196785, sztem kérdezz rá van e neki most
Eddig is IGOL-t rakott bele az előző gazdi, nem lehet rossz, Motult meg csak 10W40-est találtam eddig Debrecenben a Suzukinál. Kötösgátsoron pontosan hol?
ááá nálunk max a nyomtatódba a user manual kinyomtatásához tudsz festéket venni

egyébként én IGOL olajat-t használok(15w-50 ha jol emlékszem), azt a köntösgátsoron Barna Mikinél tudsz venni bele
Van Motulotok? A cimorám csak jövőhétre tudna szerezn i, addig ki tudna várni ? Ja és merre vagytok ?