Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Tegnap este (kb. hat körül)a budakalászi mekinél járt valaki közületek egy RSV-vel?

CS.
Hali.
Nekem van gyári feleslegben!
2002-évjáratú RSV 1000 R-hez keresek bal első indexbúrát, gyárit vagy azzal megegyezőt. Aki tud az szólna?
Köszönöm!
W.
Akkor lehet nem minket láttál, mert a Honda full fekete, csak a VTR felirat piros. Meg a srác ruhájában van piros...
Majd szólj, és egyeztetünk a gurulásról.
Ha jól láttam piros színü az SP . Hova valósi vagy?Ha összeált a gép akkor gurulhatnánk egyet.
Én szoktam, szinte mindig egy SP2 társaságában!
Szoktam látni egy RSV-t mecseknádasdi szerpentinen. Fekete színű. Valaki magára ismer
most már benne van a sima majd legközelebb
Hát kicsit simábban jár a motor, annyit veszek észre. Fogyasztás, teljesítmény, amiről beszélnek még, azt nem érzem! De fasza, annyit megér!
http://sportmotor.hu/motoros_k...

én is lassan indulok valamerre
én is most fogok indulni
Én 1 óra múlva vááááááááááááááá
Hali!
Mindenki motorozik?
milyen az iridiumos? nekem sima van de azzal sincs gond
Mond neki hozzon olyat, mint nekem hozott 2 hete! Fasza lett nagyon!
Sziasztok!
Eljött szerintem a gyertya csere ideje.Valami tipp,milyet tegyek bele?Tarka,mit javasolsz?
láttam én is, jo a gép hangja és a frizurád is
na nemááá
azt, hogy te voltál a legközelebb!
Sziasztok!
Segítséget szeretnék kérni tőletek. 2003 as Aprilia RSV1000 Tuono-m, néha megtorpan egyenletes tempónál (kb 110-120al szoktam közlekedni). Elég kellemetlen, mert sokszor néha olyan mintha levágna a motor magáról, kanyarban kifejezetten életveszélyes. Arra gondolok, hogy nem egyezik a CHIP és a dob. Ez arrow dobos, megnéztem az ECU ban a chipet, abban 1 sárga matricás chip van, de nincs ráírva, hogy arrow. A másik chipem Triton, arra az van ráírva hogy aprilia tuono 2003. Szerintetek meik lehet a gyári chip? Másnak volt ilyen gondja? Előre is köszi a válaszokat!
Hali!
Harley fesztiválon,az én mocimat vette a tv2 tények riportere!Ez azért
jelent valamit?
Aprilia 4 ever!
itt az apróba is mhrdetnek több millét bontva lehet azoknál is találsz valamit
googleba írd be, aprilia rsv zárszett,gyújtáskapcsoló vagy akármi és ÍME
sziasztok

Egy kis segítséget szeretnék kérni tőletek.
Egy 2001-es aprilia rsv1000 mille boldog tulajdonosa lennék
ha nem döglött volna be rajta a gyujtas kapcsolo
elvileg cserélni kellene de a bolti ára elég húzós
nincs esetleg valakinek bontott eladó?
megköszönném ha adnátok tippet legalább hogy hol vagy kitől érdemes alkatrészt szerválni ezekhez

üdv
jaja váz mindenképp legyen épp mert különben soha nem lesz jó