Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Az egy tavalyi superbike magazin volt és triumphot,ducatit meg apriliát (tuonot) teszteltek.
és kézzel írtam be....
@Tarka

meg tudod adni annak a cikknek a címét amiből kimásoltad az a bizonyos idézetet az adatlapodon, elolvasnám a többi részét is!
az fasza meg kell majd állni párszor viszont biztos jó kis kaland lesz
köszi szépen ,a tippeket,az aksira én is gondolttam.megnézük szombaton elöttem ál egy 1400km út hollandiába.jó lesz mi?ide érek és átváltozom kiflibe
jutesztembe megvan a tuono-m
meg kell nézni hogy mennyi az akksiban a töltés ha alacsony beindul de kigyullad a serveice lámpa!
oldaltámasz
szeva szityyyu megjelent a service felirat
bocs de a gép Bp van én meg külföldön azért késet a válasz
kezelési könyv? vagy egy fotó amit ide benyomsz?
az nem tudom mi, olyan még nem volt a környezetemben!
egy sárga lámpa ja és nem a benzin
A kis kulcsocska jelent meg, vagy az a bazi nagy "service" felirat?
sziasztok eladóvá vált szeretett rsv factorym bocsika ha valakit érdekel a számom 06 20-467-8480 a képek fent vannak az apró -ba
hello mindenkinek.lenne egy kérdésem olaj csere után megjelent a szerviz felirat a müszer fallom hogy kell eszt kitörölni?köszi elöre a választ
erre már én is szeretnék jönni az új vassal
Rendesen legyen benne olaj cserélve,és ne rohadjanak a gátlók.
Ennyi.
ma elvitték a Z ügynököt, most jöhet az aprilia vadászat
Sziasztok. Szeretném ha valaki akinek van/volt RSV mille-je 2002es évjárat körüli, hogy kicsit meséljen, előnyökről hátrányokról, mire kéne figyelni stb stb.... néztem egyet, és szeretném tudni, mire kell a tipusnál jobban odafigyelni. Köszönöm
az ok de ennek az oldalidomai meg a tank csak piros meg ezüst tehát sehol máshol nincs benne fehér... mindegy kókány volt nem kell
ez nem ezüst, de van benne a másik két színből....
A május 15-re tervezett nyílt napunkat a kedvezőtlen időjárás miatt június 5.-re halasztottuk. További esőnapra nincs lehetőség, minden körülmények között június 5.-én kerül megrendezésre az esemény!
Reméljük az új időpont az eddigi jelentkezők többségének megfelel! Úszósapkát, szörfdeszkát azért hozzon mindenki.

Feliratkozni,illetve módosítani a feliratkozáson(pl rájöttél,hogy nagyon akarsz mégis csak versenyezni),az alábbi linken lehet:

http://www.ducatiklub.hu/forum...

illetve itt:http://www.rsvforum.com/forumH...

Az "erő" legyen velünk
meg az hogy a motor eleje piros-ezüst a farokidom meg fehér..létezett ilyen színösszeállítás mert képet nem találtam róla
mind1 gyanúsnak ítélemtem meg
ha "R" és nem Factory akkor nem OZ van rajta.
az enyém 2005-ös és fehér indexbúrák vannak, tehát ez sem lehet mérvadó.
A kopott gumi viszont mutathat valamit, például azt, hogy eladták róla az újakat és raktak rá szart.
Esetleg pályamotor volt (óracserés-állítós megoldással...)