Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Sziasztok bocs , hogy ilyet kérdezek de 1 Rsv 1000 mennyit fogyaszt 100on?
holnap felhívlak
Helló mindenki!

Le akarom cserélni a Monsteremet, és már régóta kacérkodom a gondolattal, hogy egy Mille-t kellene venni. Csak jóformán semmit nem tudok a motorról, hogy milyen típushibái vannak, mennyire megbízható, fogyasztás, alkatrészellátás hasonlók. Ha tudnátok írni pár hasznos dolgot a motorról azt megköszönöm.
Van egy eladóvá vált millém,de MSN-em nincs! Miért mi a terv?Tudok segíteni? 30 217-9312
Most nézem, ez vasárnap lesz! Azt hittem szombat. Így már nem biztos a részvétel sajnos!
üdv. eladó 2002 -évj.-ú rsw 1000 vízhűtők tökéletes állapotban , új karbon takarók a fejidomra, új bajonet zárak, 0620/992-4528
hali
meg tudnátok e mondani hogy az rsv- nek mennyi a hivatalos olajfogyása pl 1000km-en
vagy tapasztalat alapján
tudom függ az olaj tipusától is
hát akkor már csak időjárás függő!
Az új hátsó Lámpám :D
Neeem kell
Ennek az egésznek főként a bandázás a lényege
Ha nem szeretnénk versenyezni, csak elgurulni arra bandázni egy kicsit, akkor is utaljunk valami lét, vagy nem kell?
Egy kis összeröffenés?

http://www.rsvforum.com/hir.ph...
jahhhh, a tied már néztem az apróban, nagyon szép gép ha lesz időm felhívlak aztán elbeszélgetünk egy kicsit az áráról
nem szoktam ajánlgatni a portékámat , de ez körülírómódon az akart lenni .
ő micsoda zsenialitás... nyilván megnéztem meg még egy rakat hirdetési oldalt csak itt lehet ajánl valaki valakit hogy xy most adja el megbízható gyerek a mocija rendben van érdemes az megnézni stb...
javasolnám az apró c. rovatot .
hello!

ha valaki esetleg eladna egy millét legyen az régi vagy új bátran keressen meg elérhetőségek az oldalamon
Sziasztok!
Nem tud valaki Aprilia RSV1000R (2003) bal oldali hűtőt és bal oldali tükröt?
Ja a motor 4 éves, nem új!
A hátsóféket én besoroltam a városi legendák közé, remélem a szezon végén a Castrol mizéria is odakerül!
Tavaly szezon elején normálisan lelégtelenítettem a hátsóféket (nem mintha lett volna valami baja, csak akkor vettem a gépet és uton utfélen azt hallottam, hogy ezt kell, mert típushiba ) szóval azóta eltelt egy kis idő, egynéhány kilométer és semmi baja, nagy sebességnél is tudok blokkolni, ha az akarom, szóval fasza!
Nekem is küszködni kell az üresért nekem is befeketedik vagyis elég sötét lesz én majd most cserélem majd kíváncsi leszek rá de ez tényleg típus hiba ugyan úgy mint a hátsó fék.
Akkor inkább ellevegősödött , nem?
Am a tónyónál nincs ilyen bajság.
Ja és az 5-össel tiszta maradt az olaj...