Le akarom cserélni a Monsteremet, és már régóta kacérkodom a gondolattal, hogy egy Mille-t kellene venni. Csak jóformán semmit nem tudok a motorról, hogy milyen típushibái vannak, mennyire megbízható, fogyasztás, alkatrészellátás hasonlók. Ha tudnátok írni pár hasznos dolgot a motorról azt megköszönöm.
ő micsoda zsenialitás... nyilván megnéztem meg még egy rakat hirdetési oldalt csak itt lehet ajánl valaki valakit hogy xy most adja el megbízható gyerek a mocija rendben van érdemes az megnézni stb...
A hátsóféket én besoroltam a városi legendák közé, remélem a szezon végén a Castrol mizéria is odakerül!
Tavaly szezon elején normálisan lelégtelenítettem a hátsóféket (nem mintha lett volna valami baja, csak akkor vettem a gépet és uton utfélen azt hallottam, hogy ezt kell, mert típushiba ) szóval azóta eltelt egy kis idő, egynéhány kilométer és semmi baja, nagy sebességnél is tudok blokkolni, ha az akarom, szóval fasza!
Nekem is küszködni kell az üresért nekem is befeketedik vagyis elég sötét lesz én majd most cserélem majd kíváncsi leszek rá de ez tényleg típus hiba ugyan úgy mint a hátsó fék.
Le akarom cserélni a Monsteremet, és már régóta kacérkodom a gondolattal, hogy egy Mille-t kellene venni. Csak jóformán semmit nem tudok a motorról, hogy milyen típushibái vannak, mennyire megbízható, fogyasztás, alkatrészellátás hasonlók. Ha tudnátok írni pár hasznos dolgot a motorról azt megköszönöm.
meg tudnátok e mondani hogy az rsv- nek mennyi a hivatalos olajfogyása pl 1000km-en
vagy tapasztalat alapján
tudom függ az olaj tipusától is
Ennek az egésznek főként a bandázás a lényege
http://www.rsvforum.com/hir.ph...
ha valaki esetleg eladna egy millét legyen az régi vagy új bátran keressen meg elérhetőségek az oldalamon
Nem tud valaki Aprilia RSV1000R (2003) bal oldali hűtőt és bal oldali tükröt?
Tavaly szezon elején normálisan lelégtelenítettem a hátsóféket (nem mintha lett volna valami baja, csak akkor vettem a gépet és uton utfélen azt hallottam, hogy ezt kell, mert típushiba ) szóval azóta eltelt egy kis idő, egynéhány kilométer és semmi baja, nagy sebességnél is tudok blokkolni, ha az akarom, szóval fasza!
Am a tónyónál nincs ilyen bajság.