Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

e-mail ment.
Érdekel. Sérült, esetleg karcos? mert általában ez sérül meg a legkönnyebben.
Mennyit kérsz érte?
nem carbonom van,ha érdekel.
Keresek Idomot. Tükör alatti kagyló légterelőt
Sziasztok.04-es rsv hez keresek power commandert.Esetleg valaki?
Már mind1, megvettem, csak jó lesz!:D
sziasztok! Kellene RSVre üléspúp... (2005től) Köszi
Szerintetek D.I.D. ZVM-X 100Le feletti extra erős lánc (108 szemes) + JT lánckerekek, jó lenne RSV millére?

Várom mielőbbi válaszotokat!
Kösz öreg ... rajta leszek !
Magyarországon nem hiszem,hogy lenne ekés falco,de valami ügyes szakival csináltasd meg!
Hát akkor nem vágom ... havernak szeretném felhajtani a dolgot . francia + olasz oldalakon találtam , de nem vágom , hogy hogyan lehet beszerezni . ha mégis lenne valakinek és lenne olyan kedves , lemásolnánk , hogy lehetőség legyen gyártani .
köszi de ez nem 2001 es re valo hanem az ujabbra 2004 utáni ra
nemhiszem hogy rámenne
Annyi.
Én három évig kerestem,de nem találtam !
*lánckereke....
Sziasztok!

2002-es millének mekkora a gyári első-hátsó fogaskereke? 17/42 ?
sziasztok,
2001-es RSV Mille-ra keresnék utas ülést, és pályaidomot. aki esetleg tud valamit szoljon pliiiiz
Köszi skaccok a multkori tippeket,de télleg csak az időjárásnak kellet jobbra fordulnia..kitoltam a vasat,és pöccre indult..elsőre indult
7fok alatt nem akart indulni
Sziasztok !
Legyen olyan kedves , az az illetékes személy , aki meg tudja mondani nekem , hogy honnan tudok szerezni Aprilia SL 1000 Falco-ra ekeidomot . Vagy kivel tudok csináltatni olyat ?
A válaszokat előre is köszönöm !
dobj légyszi fel pár képet hogy hová is van pontosan felfogatva a bukógombád, vagy küld el a gorazs kukac freemailra
az rsvforum mindenre kap kedvezményt
ha szeretnéd igenybe venni...
Boldog Újéve kívánok az összes RSV-s kollégának és akiket újonnan ismertem meg Kenyérnek és PfFactorynak.

Jó bulizást!
Azt mondtam, hogy anyiba kerül. nem azt,h én annyiért vettem