Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Persze bontott cucc kell ide!
Csörgök rád holnap akkor! Köszönöm szépen!
A bontott alkatrész is jó ha kibír pár tízezer kilométert természetesen!
Holnap napközbe csörögj és addigra megnézem az árakat természetesen nem új árakat mert attól dobsz egy hátast
Amugy nem olyan örületes meló!
Igen , levágtam már az adatlapodból hogy vágod a témát :)
Mennyibe fájna szerinted? :)
Én javítok apriliákat
Köszönöm az egyértelmű azonosítást! Nem tudod véletlenül mennyibe fájhat egy csere vagy egy javíttatás?
Remélem nem vészes!
Ki a szerelő? mert én Zalaegerszegi vagyok és itt van egy srác akit nagyon dicsérnek! Zazi a neve lehet ismeri valaki itt!
Hello!

Önindító/szabadonfutó a baja neki!
Ha szerelő kell tudok egyet

70 389 6486
Köszönöm a hozzászólásaidat! Mindenképp megosztom majd a tapasztalatokat , hogy mi hogyan volt a probléma! Remélem minél hamarabb tudom orvosolni a baját , mert habár az eddigi utunk rögös volt , nem csak hogy még tetszik egyenesen a szívemhez nőtt ez a V2-es bestia!
Ne izguljál, nem hiszem, hogy nagyon drága lenne a javítás. De majd a szerelő után leírhatnád mi volt a baj, meg mennyi volt a matek.
Ha meg kérlek leírod nekem hogy pontosan mit takar a szabadonfutó?
Okosítsatok kicsit légyszi mert még kezdő vagyok!

Köszi a türelmet hozzám!
ez nem relé baj mert tekeri, szabadonfutó is lehet
Nagyon remélem hogy valami piti hiba!
lehet a kopott szénkefe miatt:)
Gyanakvás van arra is! Ebből ahogy nézem mindenképp szerviz lessz vagy szerelő mert ez így totál nem oké!
Csak remélem hogy meg marad a gatyám
behúzótekercs?
Egy kép hogy lássátok a belsejét mert én már egyáltalán nem vágom. Az indító motort megtalálom de a kábelek ?!
Fel töltök egy rossz minőségű videót hogy hallani lehessen a problémát! :\
Egy gyors hülye kérdés! Mit mivel zárjak össze?
Még nem vagyok otthon ezekben!

Köszi a választ!
Ezt a srácot már láttam alsóörsön durván nyomja.
Szerintem van egy kis gond a fejével.
volt jobb....

indító relé csere és újra pöfög a gép , vagy ha összezárod akkor is beindul
Hali !
Valoszinü gyujtással van baj vagy valami zárlat mert egy másik jo akksival sem indult csak a kattogó hang jött az ülésalól .
Hétfőn viszem somogyihoz majd akkor többet tudok mondani .
Fiuk lányok kössz mégegyszer az ujraélesztést.
A streetfighter showrol gondolom lemaradtatok rendesen.
Sorry!
Sziasztok!

Nekem is hasonló gondom lenne a gépemmel ( Aprilia RSV 1000 Mille 2001 ). Mikor rá adom a gyújtást akkor minden rendben nincs semmilyen hibajelzés a rendszer részéről de mikor próbálom indítani akkor csak csattan egyet kettőt a gép és nyoma sincs annak hogy a gép indulna! Volt hogy próbálkoztam és beindult egyszer de utána nem, volt hogy addig próbáltam míg lemerült az aksi. Van esetleg valakinek ötlete hogy lehetne mozgásra bírni a gépet? Ma teljesen feltöltottem az akumlátort és próbálkozom megint egyet. Van valakinek ilyen indítórelés tapasztalata? Hogy lehet megoldani? Köszönöm a válaszotok előre is!

Üdv : Roll
Na mi volt a vassal Roberto?
De látom megoldottad. azé kell a régi accod?