Köszönöm az egyértelmű azonosítást! Nem tudod véletlenül mennyibe fájhat egy csere vagy egy javíttatás?
Remélem nem vészes!
Ki a szerelő? mert én Zalaegerszegi vagyok és itt van egy srác akit nagyon dicsérnek! Zazi a neve lehet ismeri valaki itt!
Köszönöm a hozzászólásaidat! Mindenképp megosztom majd a tapasztalatokat , hogy mi hogyan volt a probléma! Remélem minél hamarabb tudom orvosolni a baját , mert habár az eddigi utunk rögös volt , nem csak hogy még tetszik egyenesen a szívemhez nőtt ez a V2-es bestia!
Egy kép hogy lássátok a belsejét mert én már egyáltalán nem vágom. Az indító motort megtalálom de a kábelek ?!
Fel töltök egy rossz minőségű videót hogy hallani lehessen a problémát! :\
Hali !
Valoszinü gyujtással van baj vagy valami zárlat mert egy másik jo akksival sem indult csak a kattogó hang jött az ülésalól .
Hétfőn viszem somogyihoz majd akkor többet tudok mondani .
Fiuk lányok kössz mégegyszer az ujraélesztést.
A streetfighter showrol gondolom lemaradtatok rendesen.
Sorry!
Nekem is hasonló gondom lenne a gépemmel ( Aprilia RSV 1000 Mille 2001 ). Mikor rá adom a gyújtást akkor minden rendben nincs semmilyen hibajelzés a rendszer részéről de mikor próbálom indítani akkor csak csattan egyet kettőt a gép és nyoma sincs annak hogy a gép indulna! Volt hogy próbálkoztam és beindult egyszer de utána nem, volt hogy addig próbáltam míg lemerült az aksi. Van esetleg valakinek ötlete hogy lehetne mozgásra bírni a gépet? Ma teljesen feltöltottem az akumlátort és próbálkozom megint egyet. Van valakinek ilyen indítórelés tapasztalata? Hogy lehet megoldani? Köszönöm a válaszotok előre is!
A bontott alkatrész is jó ha kibír pár tízezer kilométert természetesen!
Amugy nem olyan örületes meló!
Mennyibe fájna szerinted? :)
Remélem nem vészes!
Ki a szerelő? mert én Zalaegerszegi vagyok és itt van egy srác akit nagyon dicsérnek! Zazi a neve lehet ismeri valaki itt!
Önindító/szabadonfutó a baja neki!
Ha szerelő kell tudok egyet
70 389 6486
Okosítsatok kicsit légyszi mert még kezdő vagyok!
Köszi a türelmet hozzám!
Csak remélem hogy meg marad a gatyám
Szemléltetés..
Fel töltök egy rossz minőségű videót hogy hallani lehessen a problémát! :\
Még nem vagyok otthon ezekben!
Köszi a választ!
Szerintem van egy kis gond a fejével.
Valoszinü gyujtással van baj vagy valami zárlat mert egy másik jo akksival sem indult csak a kattogó hang jött az ülésalól .
Hétfőn viszem somogyihoz majd akkor többet tudok mondani .
Fiuk lányok kössz mégegyszer az ujraélesztést.
A streetfighter showrol gondolom lemaradtatok rendesen.
Sorry!
Nekem is hasonló gondom lenne a gépemmel ( Aprilia RSV 1000 Mille 2001 ). Mikor rá adom a gyújtást akkor minden rendben nincs semmilyen hibajelzés a rendszer részéről de mikor próbálom indítani akkor csak csattan egyet kettőt a gép és nyoma sincs annak hogy a gép indulna! Volt hogy próbálkoztam és beindult egyszer de utána nem, volt hogy addig próbáltam míg lemerült az aksi. Van esetleg valakinek ötlete hogy lehetne mozgásra bírni a gépet? Ma teljesen feltöltottem az akumlátort és próbálkozom megint egyet. Van valakinek ilyen indítórelés tapasztalata? Hogy lehet megoldani? Köszönöm a válaszotok előre is!
Üdv : Roll