Sziasztok gabi vagyok hajduböszörményből. Egy kérdéssel fordulnék hozzátok.A nyáron vettem egy 2004-es rsv factoryt előtte egy r6r-em volt,ez teljesen más élményt nyújt a hangja az meg félelmetesen jó.A kérdésem az lenne,hogy télen minden héten beinditom és már másodjára járok úgy,hogy nyomom az inditógombot,tekeri majd 1-2mp-ig semmi közbe nyomom a gombot,újra tekeri és beindul.Ha tudtok segiteni légyszives írjatok.Segitségeteket előre is köszönöm és kellemes ünnepeket mindenkinek.üdv GABI.
TE: légyszi toljál már fel a plekóról valami közeli képet.
Rendeltem az enyémre és nincs süllyesztve,mint a gyári. Olyan furcsán áll.
Az érdekelne ahol kapcsolódik a fejidommal. Szintbe van e,mint a gyári, vagy olyan mint az enyém. Köszi!
Hali! Mérföldről km/h-ra ugy tudod állítani,hogy A gomb benyom kb 5mp-ig utána B benyom majd a nyugtázáshoz megint A 5 mp-ig! Hát mindent tud a cucc csak kávét főzni nem átlagsebesség,legnagyobb sebesség amit mentél,köridő,stb 2 óra lenne le írni miket tud,ha gondolod msn-en átküldhetem a kezelésit! olaj.....én Agip Super 4t-t használok ha jól figyeltem a többiek is Agip pártiak itt,remélem segítettem,na csőváz
Sziasztok,
olyan kérdésem lenne hogy:
Sebességméröt M/h/rol Km/h/ra szeretnem majd állitani regebben olvastam valahol hogy hogyan elhet de most nem találom. esetleg valaki tudja?
másrészröl milyen okosságokat lehet még büvölni a müszerfalon? :help köridö vagy hasonlok
mégvalami csak egy elcsépelt kérdés minden motoros forumon. milyen olajat? :072
én Motul 300v 15-50 el szemezek, de valaki aztmondja hogy a Fuchs Silkolene Pro 4 Race 10/40 jobb.
tapasztalat vélemények? ti mit használtok?
köszi a válaszokat
Az átszerelés nem probléma.
Dangeréktől kérted?
remélem érted...
köszi mester.
de a másik cucc amiről beszéltünk még gondolgodós.
A fejidomból a légbeömlő megvan még?
TE: légyszi toljál már fel a plekóról valami közeli képet.
Rendeltem az enyémre és nincs süllyesztve,mint a gyári. Olyan furcsán áll.
Az érdekelne ahol kapcsolódik a fejidommal. Szintbe van e,mint a gyári, vagy olyan mint az enyém. Köszi!
igat nem pályáztam még de épp itt az ideje
ui msn re felvettelek azért
Tel.: 06/70-389-6486
olyan kérdésem lenne hogy:
Sebességméröt M/h/rol Km/h/ra szeretnem majd állitani regebben olvastam valahol hogy hogyan elhet de most nem találom. esetleg valaki tudja?
másrészröl milyen okosságokat lehet még büvölni a müszerfalon? :help köridö vagy hasonlok
mégvalami csak egy elcsépelt kérdés minden motoros forumon. milyen olajat? :072
én Motul 300v 15-50 el szemezek, de valaki aztmondja hogy a Fuchs Silkolene Pro 4 Race 10/40 jobb.
tapasztalat vélemények? ti mit használtok?
köszi a válaszokat