Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Sziasztok gabi vagyok hajduböszörményből. Egy kérdéssel fordulnék hozzátok.A nyáron vettem egy 2004-es rsv factoryt előtte egy r6r-em volt,ez teljesen más élményt nyújt a hangja az meg félelmetesen jó.A kérdésem az lenne,hogy télen minden héten beinditom és már másodjára járok úgy,hogy nyomom az inditógombot,tekeri majd 1-2mp-ig semmi közbe nyomom a gombot,újra tekeri és beindul.Ha tudtok segiteni légyszives írjatok.Segitségeteket előre is köszönöm és kellemes ünnepeket mindenkinek.üdv GABI.
jah, onnan. Abban az időben nem is volt túl sok kincsbe, inkább csak baszott sokára ért ide
na akkó jövőre beruházok egy olyanba. Amit kaptam az alákerül a fejidom anyagának és nem síkban van vele.
Az átszerelés nem probléma.

Dangeréktől kérted?
Ezzel zsír minden áramlástanilag, és nem volt 10 percnél több átszerelni
láttam a képen, a kérdés az, hogy ha húzod az újjadat a légbeömlő felől, akkor zöttyenik-e mikor eléred a plekót, vagy síkban van.
remélem érted...
Ugy láccik nem tudok más megoldást
végem van , milyen egy balek vok http://www.zerogravity-racing...." target="_blank">link
nagyjából értem, a link nem működik. de mindjárt rákeresek.
köszi mester.
Szal ilyen http://www.zerogravity-racing...." target="_blank">link
Csöcs! azenyémen http://www.zerogravity-racing...." target="_blank">ilyen van, saját képet nem zudok rakni, merta más gépéről rumozok.
hívtalak, úgyhogy a légbeömlő tárgytalan.
de a másik cucc amiről beszéltünk még gondolgodós.
Meg a karbon hátsó sárvédő?
Halihó!

A fejidomból a légbeömlő megvan még?
Hali Zé!

TE: légyszi toljál már fel a plekóról valami közeli képet.
Rendeltem az enyémre és nincs süllyesztve,mint a gyári. Olyan furcsán áll.
Az érdekelne ahol kapcsolódik a fejidommal. Szintbe van e,mint a gyári, vagy olyan mint az enyém. Köszi!
nincs mit, remélem jó lesz. gondolom nem kell sok licitálóval küzdened.
csak érjek haza addigra akkor ottleszek az 100
igat nem pályáztam még de épp itt az ideje
Köszi tarka!
köszi, közben rsvforum.com on iskaptam válaszokat köszi
ui msn re felvettelek azért
aprilia RSV 1000 alkatrészek és szerviz!

Tel.: 06/70-389-6486
Hali! Mérföldről km/h-ra ugy tudod állítani,hogy A gomb benyom kb 5mp-ig utána B benyom majd a nyugtázáshoz megint A 5 mp-ig! Hát mindent tud a cucc csak kávét főzni nem átlagsebesség,legnagyobb sebesség amit mentél,köridő,stb 2 óra lenne le írni miket tud,ha gondolod msn-en átküldhetem a kezelésit! olaj.....én Agip Super 4t-t használok ha jól figyeltem a többiek is Agip pártiak itt,remélem segítettem,na csőváz
Sziasztok,
olyan kérdésem lenne hogy:
Sebességméröt M/h/rol Km/h/ra szeretnem majd állitani regebben olvastam valahol hogy hogyan elhet de most nem találom. esetleg valaki tudja?
másrészröl milyen okosságokat lehet még büvölni a müszerfalon? :help köridö vagy hasonlok

mégvalami csak egy elcsépelt kérdés minden motoros forumon. milyen olajat? :072
én Motul 300v 15-50 el szemezek, de valaki aztmondja hogy a Fuchs Silkolene Pro 4 Race 10/40 jobb.
tapasztalat vélemények? ti mit használtok?
köszi a válaszokat
hja,bocs. nála nem 2006-os van....
Szia, nekem komplett 2006-os karcmentes idomgarnitúrám van eladó, amennyiben érdekel még. +36 30 210 1944