Ha esetleg tud valaki 2002 es Mille farokidomot komplett engem érdekelne. A hátsó lámpatakaró elem is szükséges volna.
Nem dobtam el a gépet, csak télen szeretnék szépítgetni a gépem seggén.
Köszönettel: imik74
Sziasztok!
Nálam a vas! Helyi idő szerint 16:05től már mentem is :) A hiba oka egy rugó kinyúlása volt , ami a szabadonfutó mögötti tárcsán volt!
Vagy valami ilyesmi. Ezt cserélték és pöcc röffön megy a gépezet!
Szerencsére az alkatrészek hibátlanok a szerelő szerint! Nagyon elégedett vagyok annak ellenére hogy egy biztosíték megtréfált és leállt a gép hazafelé úton, kicsi korrozió miatt. Le tisztítás után remekelt a gép ismét! De hála a szerelőnek gyorsan megoldotta , mivel ki jött a helyszínre mikor történt. Nagyon elégedett vagyok a munkájával! Az egész beavatkozás összesen 7000.- forintomba fájt! Kiszállással cakumpakk!
Nem kérdés hova viszem a gépet ha szerviz kell vagy szerelni való akad! Nem reklám
Hali! Most hívtam a szerelőt , és 13 órakor ugrik neki a vasnak, azt mondta gyors lesz! Remélem nem lesz húzós a gond!
Azt hazudta eddig hogy egy 10-esből meg is leszek mert csak állítása szerint össze kell rakni a futót!
A szerda nagy nap lesz nekem Megy a motor szervizbe és ahogy a srác mondta nem lesz gáz..se fűtés se villany.
Szóval szabadonfutó a probléma hivatalos álláspont szerint is, és pár rugóból megoldja a srác azt mondta!
Köszönöm nektek az aktív segítségeteket és a tanácsokat még egyszer!
Hallló.... te voltál a Sparban az imént mi? Akkor esett le, mikor kifele elindítottad a masinát. Én voltam a fekete cordurában. Marhán tetszik a hangja a dobjaidnak.
Pont múlt hétvégén motoroztam arra..:) Egyébként nem nagyon szoktam ott járni, meg idénre már a gépet is letettem. Ahogy megnéztem a videódat lehet, hogy tényleg a szabadonfutó lesz a hibás, mert nekem a relénél a kattogást lehetett hallani, ahogy próbálna működni, de nem indítja a gépet. Én azon segítettem azzal, hogy behúztam egy plusz kábelt és azóta nagyon fasza és az aksim is már több éves. Gondolom erről is olvastál, hogy típushibájuk..
Köszönöm! Jó volt látni a robbantott ábrát a blokkról/szabadon futó helyzetéről! Örülök hogy van aki tapasztalta már ezt a gondot és tud segíteni! Köszönöm szépen!
Annyira nem vagyok bátor hogy én nyúljak bele! Inkább rábízom valakire aki tényleg ért hozzá! Rám inkább amúgy is az jellemző hogy motorozni szeretek nem javítgatni
Azért ha leírnád amit tudsz azt meg köszönném hátha lenne egy bátrabb napom és kipróbálnám
Tutira a szabadonfutó szétesett. Meghallgattam a videót. Az én motorom már túl van egy ilyen helyzeten. Az árakról: új ára 96E Ft + javítási díj (3 éve ez volt). Nekiálltam magam a javításnak, szereztem harmad áron új! szabadonfutót és megcsináltam. Így egész jól kijöttem, de amúgy készülj fel, zsebbenyulós lesz. Ha magad csinálod, egy-két tanáccsal én is tudok okosítani.
Köszi, fel foglak hívni!
Üdv.