És javaslom ne is vegyél olcsóbbat.
Én is így jártam. Vettem a gyári után AP racinget. Az égig magasztalták. 12/oldal. aztán nyikorgott,felmelegedett,üvegesedett. okádék volt.
Most galfer kerámiahátlapost vettem 37ért/oldal. IRGALMATLAN BRUTÁLIS
nagyjából már kinézettem a helyi apriliáékkal a dolgokat, de van pár tétel ami még érdekelne, majd elkeresgélek.
gyári fékbetét árától majdnem leültem, 32600/oldal....
Mindenképpen nézz rá a gyertyákra! Szedegesd ki őket azzal előrébb leszel! Esetleg pucolgasd meg ha kell és tedd vissza /próba/ ha igy sem hajlandó akkor légszűrőfedél le kezedbe egy flakon féktisztító önindítózzál közbe fujj be neki a spray-el a torkokba. Ha igy beindul vagy legalább is brekeg egyet akkor hívj fel és elmondom mi a teendő.
Szia,Igen AC-működik..az elején szivató és más semmi, ,5perc után csak gázt..10perc után már húztam mindent... .
27000Km van benne..de ez érdekes,mert 27021km-el raktam le,akksit kiszedtem,most visszaraktam,öninditózgattam,lemerült az akku,utánna bikáztam,de akkor már 27000et mutatott..de hibát semmit nem írt!nemtudom mi lehet vele .Köszi ha tudsz valamit mondani
Én is így jártam. Vettem a gyári után AP racinget. Az égig magasztalták. 12/oldal. aztán nyikorgott,felmelegedett,üvegesedett. okádék volt.
Most galfer kerámiahátlapost vettem 37ért/oldal. IRGALMATLAN BRUTÁLIS
gyári fékbetét árától majdnem leültem, 32600/oldal....
.com/leirasok
Vagy mond meg mit keresel ;)
meg előtte kereseti kimutatást kérek...
Majd megmutatom a Patriknak.... hátha megtetszik neki, mert akkor rádobjuk a személyit
minden oké, kiscsaj lassan férjhez megy,én melózok, holnap is. mindíg. de addig jó.
Alles in ordnung veletek? De rég találkoztunk bazze.....
KÖszönöm.
http://www.rsvforum.com/leiras...
Nincs valami linked, ahol rsv cikkszámokat lehetne keresgélni?
BUÉK
20ast adok a kettőért !
27000Km van benne..de ez érdekes,mert 27021km-el raktam le,akksit kiszedtem,most visszaraktam,öninditózgattam,lemerült az akku,utánna bikáztam,de akkor már 27000et mutatott..de hibát semmit nem írt!nemtudom mi lehet vele .Köszi ha tudsz valamit mondani