Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Üdv!

Fejidomon lévő két kis idom kellene ami a tükör alatt van.
Kinek van eladó? bontott, vagy hol keressem?
Köszi
RSV alkatrészek!

tel 70 389 6486
Szép estét mindenkinek!

Segítségeteket kérném 1 barátom nevében. Sajnálatos módon sikerült lefektetni a 2005ös RSV Mille-t ha valaki tudna jó bontót ill volna feleslegesen fejidomtartó konzolja kérem keressen meg.
coldrex@freemail.hu címen
Segítségeteket előre is köszönöm!
Nem voltam,bár lettem volna, mert akkor egy jó mocizás lenne a hátam mögött.
Augusztus 20-án nem voltál ezzel a motorral Keszthelyen. Láttam ott egy piros Tuonot és őszintén csodálkoztam, mert nem tudtam, hogy volt ilyen színű változat.
ELADÓ!30/2180890
Eladó 2003-as RSV TUONO ,piros színű 18400km van benne,magyarországi,törzskönyves,két gyári kulcs,műszaki 2011 októberig,sport dob,k&n légszürő,Triton Eprom,a motor szenzorhibás,működik ki lehet próbálni,de 3500-6000 ig fulladozik.Kihasználatlanság és időhiány miatt én nem akarok vele buherálni.820 000 ft-ért elvihető, 60000ft a szenzor hozzá. tel.:30 /2180890
ja ez engem is érdekelne
Köszi.
Rég írtam már ide így most pótolom.....
akkor ezek szerint forditva is igaz . na ha hazamegyek rápróbálom egyiket a másikra
nem,nem...teljesen passzol rá, csak rá kell tenni az sr hátsó idomját is.
Te Bence,
már láttalak több helyen írdogálni ezt, elmagyaráznád miért küzdesz ilyen hősiesen ezért a kattintásért?
pontosan ugyan olyan, csak teljesen más
Az SR hátsólámpája tökéletesen ugyan az mint az RSV-é?
/Motul 300V Factory Line Full synt/ én ezt locsolom bele
Sziasztok!

2001-es RSV-hez 15-50-es olaj van eloirva gyarilag. Ki milyet hasznal, es melyik markat?
Elore is koszi!
http://koponyeg.hu/jatek/qhr41...
Megköszönném, ha rákattintanátok:) Hátha sikerül:) Köszi
Pedig szinte biztos voltam benne hogy kint lesztel/lesztek. Na majd rsvforumra irok legközelebb...
Áhhh... nem is mondok semmit. Nemigen nézem SM-et. pedig kergethettük volna együtt a gépet...
főként futómű (sachs-öhlins), kormánygátló (nincs-van),carbon cuccok,váltóáttétel. Asszem ennyi.

ja? Meg matrica.
Helló mindenkinek. Kérdésem a következö: Mi a külöbség RSV 1000R és RSV 1000 factory között? Válaszokat elöre is köszönöm........
naja, inkább az öregeket rémísztgesd.