Tocka vagyok, nem tudok belépni az RSV forumra megsúgod a jelszót ?
ja és még annyit kérdeznék, hogy Aprilia Factory-n ugye van az oldalán oroszlán és annak körvonala matrica. na nekem olyan matrica kéne mert egy oldal le lett fényezve de a fekete kontúr amiből kirajzolódik az oroszlán nincs rajta.
Tudnál nekem segíteni?
Ja és az RSV pólómnak is annyi,.. kinőttem
motorfékre semennyire.
mivel erőrásegítéses a kuplung(2000óta),így nem pattog el.
meg-meg csusszan,de nem táncol úgy mint mondjuk a k5 gixerem.
arra kell figyelni,h told neki. és a szűk áttevősöket nem szereti. http://www.rsvforum.com/forumH...
itt többen is mesélhetnek rsv-s pályanapokról ;)
Köszi a válaszokat!
A tükröt csak azért venném ,hogy legyen mert azt nem kaptam hozzá....
Hát remélem nem lesz semmi nyűg vele a felsoroltakon kívül,mert nem esne jól ha állandóan szerelgetni kéne...kicsit azért tartok az olasztól a barátom RXV je után mert ő (jól beszopta).2mill+ 500e javítás és van benne 2000km és árulja 700e-ért vicc...
Ha van valakinek kedve Kakucsozni v. E-ringezni írjon és megyek!
Nem akarok beleugatni, pályára majd ne használj tükröt, és a plexit sem árt lecserélni egy átlátszóra ha látni is akarsz.
Szervizintervallum 7500-anként, pályázás esetén 3750. - a kézikönyv szerint. Szelephézag ellenőrzés 21050 km-nél. Elvileg 10000-nél általános ellenőrzésen kívül semmit sem kell csinálni ha normál állapotban van a motor. Amit amúgy is kell ellenőrizni: lánc, olaj, fékbetét, gumik.
Sziasztok!
Birtokomba került egy 2002.-es rsv1000R főként pályázni szeretném használni,mire kell figyelnem ha van esetleg olyan dolog? azon kívül hogy el ne dobjam persze ... 10000km van benne esetleg szelepállítás vagy valami..?
a választ előre is köszi
és szükségem lenne balos visszapillantóra esetleg valakinek?
7.000km után mi a kötelező szerviz, mit kell cserélni?
nincs szerelési könyvem, 2005 Factoryhoz kellene.
Nem tudja valaki "véletlen" hogy 2005 rsv Factoryt milyen gumival adták ki?(márka) nah mind1..
ja és egy fontos elgondolkodtató kérdés. vannak olyan RSV műszerfalak ahol a fordulatszám kettesével van kiírva tehát: 2,4,6,8,10,és 12 x1000, de a legtöbb gépen normál ezrenként van.1-12ig. az miért van?
ja és még egy. adtak ki úgy rsv-t hogy ne adtak volna üléspúpot, vagy a tükör alatti idomot(szélterelő) ?
gergely.tot@hotmail.com
Tocka vagyok, nem tudok belépni az RSV forumra megsúgod a jelszót ?
ja és még annyit kérdeznék, hogy Aprilia Factory-n ugye van az oldalán oroszlán és annak körvonala matrica. na nekem olyan matrica kéne mert egy oldal le lett fényezve de a fekete kontúr amiből kirajzolódik az oroszlán nincs rajta.
Tudnál nekem segíteni?
Ja és az RSV pólómnak is annyi,.. kinőttem
mivel erőrásegítéses a kuplung(2000óta),így nem pattog el.
meg-meg csusszan,de nem táncol úgy mint mondjuk a k5 gixerem.
arra kell figyelni,h told neki. és a szűk áttevősöket nem szereti.
http://www.rsvforum.com/forumH...
itt többen is mesélhetnek rsv-s pályanapokról ;)
Eladóvá vált egy RSV, tuning légszűrő beömlő gumi !Már nincs mibe rakni !
pályán milyen az rsv nagyon kell figyelni a motorfékre?
A tükröt csak azért venném ,hogy legyen mert azt nem kaptam hozzá....
Hát remélem nem lesz semmi nyűg vele a felsoroltakon kívül,mert nem esne jól ha állandóan szerelgetni kéne...kicsit azért tartok az olasztól a barátom RXV je után mert ő (jól beszopta).2mill+ 500e javítás és van benne 2000km és árulja 700e-ért vicc...
Ha van valakinek kedve Kakucsozni v. E-ringezni írjon és megyek!
et
remellem senkinek nem ismerőse...
Szervizintervallum 7500-anként, pályázás esetén 3750. - a kézikönyv szerint. Szelephézag ellenőrzés 21050 km-nél. Elvileg 10000-nél általános ellenőrzésen kívül semmit sem kell csinálni ha normál állapotban van a motor. Amit amúgy is kell ellenőrizni: lánc, olaj, fékbetét, gumik.
Birtokomba került egy 2002.-es rsv1000R főként pályázni szeretném használni,mire kell figyelnem ha van esetleg olyan dolog? azon kívül hogy el ne dobjam persze ... 10000km van benne esetleg szelepállítás vagy valami..?
a választ előre is köszi
és szükségem lenne balos visszapillantóra esetleg valakinek?
7.000km után mi a kötelező szerviz, mit kell cserélni?
nincs szerelési könyvem, 2005 Factoryhoz kellene.
Nem tudja valaki "véletlen" hogy 2005 rsv Factoryt milyen gumival adták ki?(márka) nah mind1..
ja és egy fontos elgondolkodtató kérdés. vannak olyan RSV műszerfalak ahol a fordulatszám kettesével van kiírva tehát: 2,4,6,8,10,és 12 x1000, de a legtöbb gépen normál ezrenként van.1-12ig. az miért van?
ja és még egy. adtak ki úgy rsv-t hogy ne adtak volna üléspúpot, vagy a tükör alatti idomot(szélterelő) ?
szóljatok már rám. Fontos lenne, köszi !