Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

már megbótoltuk a cuccot

mutass képeket milyen munkát végez
azt , hog ynem karbonból van, hanem festés. viszont nagyon szép, nekem a robogómon van pár ilyen dolog...
írtam emilt. most, hogy olvasom a kinézet az mit jelent?
Galéria az uj Tuono V4R-röl.

http://sportmotor.hu/motoros_k...
A teljes Paiggio csoport felhozatal 2011-re
link
hali!
a cimbim ilyesmivel foglalkozik, ha nem ragaszkodsz az eredeti karbonhoz, hanem megfelel a "karbon kinézet"is , akkor keress meg, megkérdezzük mennyi lenne az akcio postán leküldöd hozzá, ő megcsinálja - visszaküldi, de ha érdekel megbeszélitek....
tükrök alatti carbon idomokért mit kérsz?
2006os elektronika
a karbon megvan még de ugynézki elviszik...
de ha véletlen nem kell neki 20asé a tiéd!
az a két carbon idom megvan még neked ? egy 5öst adok értük, plusz csinálok egy jó fotósorozatot a motorodról !
ez 2006-os ?
az én motoromban még a 2005ösé van
Ügyes.A Futura cucc is jó ötlet.
Nagyon patent építés
Szipi.
Elveszett az éterben az üzeneted, így nem tudtam elolvasni.
Elküldenéd még egyszer?
Mennyi a matek?
Eladó Aprilia felíratos tankpadok:
bukógomba RSV-re,Tuono-ra csak telefonon!
+3670 368 39 24
Sziasztok! Átépités miatt feleslegessé vált egy pár RSV 04- alkatrész. Idomok, carbonelemek, villahidak, akrapovic komplett also rendszer, hátsoülés+üléstakaro, segédváz, kormánycsutkák, tükrök, stb... .
A lámpák és a fejidomtarto már nincs meg. Az idomok voltak festve de böven használhato állapotuak!

Üdv Zsolt 06-20-381-66-85
60.000 körül gondoltam érte, de ha komolyan érdekel írj, küldök képet!
Hi Mindenkinek!
Régen írtam ide. Megvan még mindenki?
mennyi lenne a két dob?
Sziasztok!

Mától eladó az RSV 1000-esem 600 000 ft-ért , ha érdekel valakit írjon rám. danieltoth86@yahoo.com-ra, az ok amiért eladó : drága a külföldi költözés és csak ennyi. Meg köszönöm ha ajánljátok ismerősöknek , tényleg olcsó és és tényleg eladó. Akit érdekel a gép annak bővebben leírom MSN-en vagy E-mailben hogy milyen a gép illetve egyeztetés alapján megtekinthető.

Üdv! Rollin
hmm..és mennyiért adnál csak leömlőt? mielőtt válaszolnál legyél tekintettel a koromra,ennyi idősen még elbőghetem magam érte ha nem lesz annyim
max dudrorászunk valamerre, dragra lesz alakítva kicsit a gép