Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Hello!

AC dolgozik? Km mennyi van a motorban? Huztál neki gázt amikor inditoztal? szivató?
Sziasztok,segítene valaki?
3-4hetet állt a vasam(2000Rsv Mille),és akkárhogy is próbálom nem indul be,pedig elötte is állt ennyit, bikakábellel 20perc nyektetés után se semmi...benzin van,szikra gondolom nem menekült el...gyertyát nem tudom kivenni nincs hozzá kulcsom ,és eléggé könnyen tekert,olyan mintha nem lenne kompresszió,vagy nemtom,elvagyok keseredve,7-8fok van a garázsban,semmi EFI hiba semmit nem ír! köszi előre is ha valaki válaszol
sziasztok eladóvá vált aprilia rsv 1000 04-től gyári oldal idomok feketére fényezve nekem 2006-os rsv-n volt postán is tudom küldeni érdeklődni email:fecctory@freemail.hu tel +36-30-275-74-10
akkor bukógombára gondolsz csinál azt is! Annak az ára 8500ft ebben benne van a postaköltség ára.
Én olyat keresek mint ami neked is van a képeiden, a vázra van feltéve nem a kerék tengelyre.
Köszi Roberto. végre jóó helyen vok és mostmár a garázsba is áll egy olasz gép.
ja és a TENGELYVÉG GOMBA ÁRA 2DB ELSŐ,2DB HÁTSÓ 7700FT/postával együtt/ a 3850ft az 1 párra vonatkozik. A hátsó motor emelő ára 10000ft+ajándék emelőszem!tesóm szolnokon dolgozik így a házhoz szállítás megoldható:) üdv
hali
gorazs: igen ha a tengelyet közepe lukas akkor felszerelhető előre hátulra is ha esnél ne legyen úgy de akkor megvédi a vázat stb-t 3850ft azt hiszem a postát ő állja.
apriliamate: az emelő pontos árát nem tudom azt telefonon:06-70-368-3924,vagy e-mail-ben
Hát Máté tényleg szép a gép
Jó választás az biztos majd egy galériát azért dobj ám fel róla
Aztán nyáron meg remélem összefutunk párszor.
Factory engem érdekelne majd január közepe fel egy hátsó emelő az milyen árba van? emelőszem már van a motoron..

Válaszod előre is köszönöm

Üdv:Mátéé
Jobb oldalon felülről a 2. képen olyan gomba van amit a vázra lehet szerelni, és annak mi az ára?
sziasztok
Tesóm foglalkozik ezekkel a dolgokkal ha valakit érdekel hívja bizalommal vagy írjon http://www.kepesmotor.hu/bukog...
Renen Factory megbeszéltük
hali
látom szolnoki vagy tavasszal összefuthatnánk törökszentmiklósi vagyok szép motor üdv
Hello mindenkinek! uj tag vok itt az rsv-sek közt! kenyér a fotókat csak itt tudom bemutatni!
imádom az uj gépet.. nem voltam olasz motor párti de miután ezt megvettem. beleszerettem . nem bántam meg. durvaaaa

Üdv: Mátéé
szép a kipuff a vasadon.
na, itten van a csajé.
kukk meg
szét lehet, egy forrasztópáka kell csak hozzá. meg egy kis szakértelem.
Üdv: Ha nem kattog, akkor nem az indítórelé bajos, hanem az immo néha kicsit"elgondolkodik". Csinál az enyém is ritkán ilyet, de általában indul egy pöccre.
nekem a 2006-oson a jobb oldalon van a farok idom alatt az ülés környékén de nem tudom szét lehet-e azt szedni üdv
Szia.És merre találom az öninditórelét ha mondjuk meg akarnám tisztitani az oxidációtól.Az űlés alatt? Köszi.
ha valaki véletlenül tud ilyet akkor irjon .
Stylmartin GP-Sonic csizmára keresek koptatót ha valakinek van irjon a fecctory@freemail.hu köszönöm
az enyém három havonta volt beindítva másfél éven keresztül de az első indítás előtt a kapcsolót mindig nyomogattam párszor utána indult. amikor az indítórelé szarakodott akkor az csak kattogott a relé. de PRFactory kicsit jobban vágja ezt a témát üdv
Ja és boldog karácsonyt mindenkinek!
Szia!

1 jó tanáccsal tudok szolgálni, NE indítgasd télen hidd el az ég világon semmi baja nem lesz ha áll tavaszig...

A probléma pedig lehet önindító relé de akár egy kis oxidáció is okozhat ilyen problemát (látni hallani kellene)