Sziasztok,segítene valaki?
3-4hetet állt a vasam(2000Rsv Mille),és akkárhogy is próbálom nem indul be,pedig elötte is állt ennyit, bikakábellel 20perc nyektetés után se semmi...benzin van,szikra gondolom nem menekült el...gyertyát nem tudom kivenni nincs hozzá kulcsom ,és eléggé könnyen tekert,olyan mintha nem lenne kompresszió,vagy nemtom,elvagyok keseredve,7-8fok van a garázsban,semmi EFI hiba semmit nem ír! köszi előre is ha valaki válaszol
sziasztok eladóvá vált aprilia rsv 1000 04-től gyári oldal idomok feketére fényezve nekem 2006-os rsv-n volt postán is tudom küldeni érdeklődni email:fecctory@freemail.hu tel +36-30-275-74-10
ja és a TENGELYVÉG GOMBA ÁRA 2DB ELSŐ,2DB HÁTSÓ 7700FT/postával együtt/ a 3850ft az 1 párra vonatkozik. A hátsó motor emelő ára 10000ft+ajándék emelőszem!tesóm szolnokon dolgozik így a házhoz szállítás megoldható:) üdv
hali
gorazs: igen ha a tengelyet közepe lukas akkor felszerelhető előre hátulra is ha esnél ne legyen úgy de akkor megvédi a vázat stb-t 3850ft azt hiszem a postát ő állja.
apriliamate: az emelő pontos árát nem tudom azt telefonon:06-70-368-3924,vagy e-mail-ben
Hello mindenkinek! uj tag vok itt az rsv-sek közt! kenyér a fotókat csak itt tudom bemutatni!
imádom az uj gépet.. nem voltam olasz motor párti de miután ezt megvettem. beleszerettem . nem bántam meg. durvaaaa
Üdv: Ha nem kattog, akkor nem az indítórelé bajos, hanem az immo néha kicsit"elgondolkodik". Csinál az enyém is ritkán ilyet, de általában indul egy pöccre.
az enyém három havonta volt beindítva másfél éven keresztül de az első indítás előtt a kapcsolót mindig nyomogattam párszor utána indult. amikor az indítórelé szarakodott akkor az csak kattogott a relé. de PRFactory kicsit jobban vágja ezt a témát üdv
AC dolgozik? Km mennyi van a motorban? Huztál neki gázt amikor inditoztal? szivató?