Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

nála talán még van valami....

faktori
[6982] október 29. 20:05
Sziasztok! Átépités miatt feleslegessé vált egy pár RSV 04- alkatrész. Idomok, carbonelemek, villahidak, akrapovic komplett also rendszer, hátsoülés+üléstakaro, segédváz, kormánycsutkák, tükrök, stb... .
A lámpák és a fejidomtarto már nincs meg. Az idomok voltak festve de böven használhato állapotuak!

Üdv Zsolt 06-20-381-66-85

válasz erre
sziasztok keresek aprilia rsv-re 2006 fejidomot és farokidomot. lehetöleg ne legyen sérült. ha fényezve van az sem hátrány. telefonon +36302757410,email fecctory@freemail.hu
kac kac :D de jövöre megint az leszek
na milyen hamar megtaláltad a topicod
amúgy nem is győri vagy jelenleg
sziasztok,
2001-es RSV mille vásárlásánál mire figyeljek? tanácsokat ötleteket örömmel fogadok.
elöre is köszi
eladó aprilia rsw 1000 r , 2002- évj.-hoz , vízhűtők, karbontakarók a fejidomra, valamint új idomcsavar szett (14 darabos csavar párjával ) 0620/992-4528 bocs a képminőségért!
jaja, ez H7-es!
Nekem nam jó. H11 kell.
Egy trafó, meg egy izzó van!
Az előző tulaj tette bele a motorba, de nekem lassan műszaki, úgyhogy ki kellett szednem, meg kéne egy láncszett a motorra, ami nekem fontosabb mint az optikai tuning! ennyi:D A rendőrök nem szóltak még érte, szerintem nagyon is jó a xenon, mivel sokkal jobban észrevesznek vele az autósok!
nah engem érdekel
2db vanM? esetleg 4 ?
Rendőrbácsik miatt adod el?
Hello!

Érdekel valakit egy SIEMENSHID xenon szett (trafó + eredeti Philips izzó fej) RSV-hez? ha igen, bővebb infó e-mail-ben nálam!

(a kép csak illusztráció)
Sztem lánckereket ne vegyél használtat. az új 5ezer körül van
Sziasztok,

keresek a gyárinál nagyobb átmérőjű légbeömlőt (vmi olyasmi mint a képen) 2003-as Falcora/RSVre és a gyárinál kisebb (talán 15ös) első lánckereket, tudna vki segíteni?!

Előre is köszönöm!
Ha valakinek fasza akksira lenne szüksége szóljatok!
Yuasa Toplite akkumlátorok 17.500ft

RSV 1000 99-10-ig YTX12-BS
Köszi szépen. Ha tavaszig nem lesz M.o-n akkor marad az ebay vagy az új!
próbáld ezt hátha van ülése is:http://www.kepesmotor.hu/onroa...
Ja.. volt de már nem hírdeti!
Asszem vaterán láttam.
Csáó!valaki tud gyári fekete első ülést 2006-tól sérülésmentest?

http://www.google.hu/imgres?im...
megkaptam,köszönöm.
lakkozás és tuti.
naki utólagos engedelmével...: itt van ni.

(mert már én is érdeklődtem )