faktori
[6982] október 29. 20:05
Sziasztok! Átépités miatt feleslegessé vált egy pár RSV 04- alkatrész. Idomok, carbonelemek, villahidak, akrapovic komplett also rendszer, hátsoülés+üléstakaro, segédváz, kormánycsutkák, tükrök, stb... .
A lámpák és a fejidomtarto már nincs meg. Az idomok voltak festve de böven használhato állapotuak!
sziasztok keresek aprilia rsv-re 2006 fejidomot és farokidomot. lehetöleg ne legyen sérült. ha fényezve van az sem hátrány. telefonon +36302757410,email fecctory@freemail.hu
Egy trafó, meg egy izzó van!
Az előző tulaj tette bele a motorba, de nekem lassan műszaki, úgyhogy ki kellett szednem, meg kéne egy láncszett a motorra, ami nekem fontosabb mint az optikai tuning! ennyi:D A rendőrök nem szóltak még érte, szerintem nagyon is jó a xenon, mivel sokkal jobban észrevesznek vele az autósok!
keresek a gyárinál nagyobb átmérőjű légbeömlőt (vmi olyasmi mint a képen) 2003-as Falcora/RSVre és a gyárinál kisebb (talán 15ös) első lánckereket, tudna vki segíteni?!
faktori
[6982] október 29. 20:05
Sziasztok! Átépités miatt feleslegessé vált egy pár RSV 04- alkatrész. Idomok, carbonelemek, villahidak, akrapovic komplett also rendszer, hátsoülés+üléstakaro, segédváz, kormánycsutkák, tükrök, stb... .
A lámpák és a fejidomtarto már nincs meg. Az idomok voltak festve de böven használhato állapotuak!
Üdv Zsolt 06-20-381-66-85
válasz erre