Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

okés!
Tavasszal kéne egyet ringezni közösen! mi a meglátásod?
alkudjál nekem valami kiba...tt olcsó árat , lehet csúszott is törött is
ja akkor jó
megkérdezem holnapra az idomokat
nem, csak akarok tavasszal úgy designt a gépre :)
eldobtad?
Nekem most nincs de valoszinü tudok!
fejidom meg oldalidom van neked Cola ? már ami nem pályaidom, meg ami nem puzzle , 2006-tól
Sajnos csak dobok vannak.
Van komplett gyári rendszerem ha érdel dobokkal mindennel...
ha a hátsóhenger leömlőt árulnád lehet az érdekelne is! tényleg srácok! arra gondoltam,hogy megcsinálnám 2 kipuffosra a millét,ha vennék 2004+ról hátsó leömlőt ami kettéosztja az stimmelne és fellehetne rakni nem? láttam már páron,márcsak találni kéne mert sehol nem látok eladót
Sziasztok!
Van egy pár szép állapotban lévő gyári RSV kipufogóm.
Ha "kibelezed" így tudsz a legolcsóbban sportdobot csinálni , de természetesen jelen állapotában is lehet használni.
Írjatok!
Kösszi Roberto az elérhetőségeket!

nagyon köszönöm a segítségeket srácok! de leginkább már annak örülnék ha énis egy rsv boldog tulaja lehetnék!
nagyon ovatosan,nagyon nagy gazzal: )))
vagy a tulaj barmit megtesz,hogy ertekesitse a gepet. egy hideg gazfroccs sokat elarul a paripa allapotarol. pl kekfust,torpanas... en nem vonnek le tul messze meno kovetkezteteseket.
Hali !
Telo számom 06 30 613 3132
msn cimem : fulop.robert@citromail.hu
Természetesen kérdezz nyugottan álltalában telefonon és msn en is egyformán elérhető vagyok.
Üdv
Én meg ott tartok, hogy azon gondolkozom hogy nem is adom el a paripát. Az eladás fő okát megoldottam ez azzal járt hogy idén szinte semmit nem mentem ezzel a motorommal, viszont a másikkal ahol motroztunk az a terület nem lesz elérhető jövőre, így nagyon megbánnám ha eladnám, csak hát a család félt az utcai motrozástól még őket kell meggyöznöm és ha minden jól megy akkor jövőre gurulhatok a fórumtársakkal.
Roberto 69!köszii az infókat rendes vagy! de még lenne pár kérdésem mert ahogy látom te benne vagy az iylen dolgokba!

itt az email.címem oraveczmate@freemail.hu esetleg telószámot vagy msn címet ha kérhetnék?!

Válaszod előre is köszönöm!

Üdv: Mátéé
Hali nekem lenne egy eladó RSV de a hirdetések között ne keresd mert még nem volt szívem felrakni,de a szükség nagy úr:(.Ha valamelyikőtöket érdekli gyertek le nézzétek meg nem fogtok csalódni kapott pár extrát a vas.számom:06303888155
A másik amivel tudod tesztelni a tulaj lelkiismeretességét és gondolkozás modját.
HOgy érkezéskor kitolja a motort és mielőtt a blokk bemelegedne meghuzkodod párszor a gázt kicsit jobban a kelleténél egy lelkiismeretes tulaj erre minimum rádszol hogy várjál már mig bemelegszik de van ahol kiis akad kicsit .Ekkor elkell neki magyarázni hogy ezzel csak erre voltál kiváncsi hogy mi lessz rá a reakcioja.A szomoru hogy párhelyen nem ez lett a reakció hanem mikor ráhuztma két kövérebbet asztmonta az uriember hogy huzzdcsak fasza hangja van nem?szabályoztasd csak le ugy beszarás mien hangja van.Most Ezt egy 45 fokos motornál mondanom sem kell hogy nem tul egészséges.
Ezket az urakat pár perc mulva ott is hagytam .
Igy elég jo képet lehet kapni a motor előéletéről.
Ezek a gázcibálást értékelő urak álltalában élből elvetették az állapot felmérs lehetőségét mondva hogy : ugy sincs semmi baja meg neki nincs ideje erre és a legjobb szöveg :"Azért bizzunk már meg egymásban valamien szinten."
Ijenekkel nem is szabad folalkozni .
pár hetet rá kell szánni persze 100 százalékra nem lehet minden hibát kizárni.
Remélem nem rettentettelek el
Nyitott szemmel kell nézelődni jol átkell nézni a választott gépet és akor nem lessz gond.
Sok sikert a választáshoz .
Remélem tuttam segiiteni valamennyit.
üdv!
hello!
Álltalában az ár nem takarja a minőséget .
Vagy legalábbis nem mindig.
Érdemes a 2006 -7 es változatokat nézegetni mert több rajtuk az extra.
Ha nézelődő körútra mész érdemes résen lenni és pár motort megnézni hogy legyen mihez viszonyitani nem szabad az elsőnél leragadni .
Én például mindenhol megemlitettem ahol tetszett a gép és lelkiismeretesnek tünt a gazdi hogy mielőtt megvenném vigyülk el egy állapot felmérésre 15 000 ft ami nem egy nagy összeg egy 1.5 millás gépnél.Ha olyan gáz van a géppel amit a tulaj nem emlitett akkor tulaj fizeti a vizsgálat árát ha nincs vele gáz akkor én.
A szomoruu hogy ebbe csak 2 en mentek bele mikor én néztem a gépeket ebből egy visszalépett elég fals szöveggel igy hát a másik gépet elvittük átnézettük és ezt meg is vettem.
Hello,

köszi szépen az infókat, remélem sikerül a jövő szezont már az új vassal kezdenem!
Hello Roberto69!

nekem is hasonló gondolataim vannak vagyis énis nézegetem az rsv-ket de én olyan 1.3 és 1.4 millió körül nézegetek most szerinted megéri annyiért vagy annyi pénzért csak szart kapok? mert nagyon bejön a gép de félek tőlle h beleugrok valami olyanba aminek van valami baja a motorjának! ja és 2005 ös verziókat néztem.

választ előre is köszönöm!

Máté
Hello!
Az rsv tuti jo választás csak ajánlani tudom ugy tol mint egy mozdony és olyan a hangja minth az ég szakadna rád.
Aprobb tipus hibái vannak:most a saját és egy ismerősöm tapasztalatait tudom leirni.
Nekem csak a hátsofékkel van problémám rendszeresen belevegősödik ez jelentkezik a tuonoknál is ez egy tipikus tipus hiba.
Nekem volt egy kis gond a kuplungal de ez egy szimering elfáradása miatt volt.
2000 ft is dolog .
ismerősöm egy 2004 es tipust használt pályagépnek az kapott hideget meleget nála az elektronika szart be de rajta kivül nem is halottam ijen problémárol.
A hátsoféken kivül más tipushibát nem is tudnék mondani semmi b gond nincs a motorral a tényekhez hozzá tartozik hogy ha megtöröd rá megy a gatyád is mert a gyári alkatrészek hozáá aranyárban vannak csak ezt SM-atti tudná neked elmondani .
Amugy nagyon király egy gépezet az enyémbe 6000 km-t tettem eddig legalább 10 szer ennyit szeretnék is még nem lehet megunni.
ha használtan veszed figyelj oda hogy a blokk egyenletesen jár e elindulásnál nem torpan nem rángat érdemes a hangját is meghalgatni elég figyelmesen mert ha nem kapta meg az olajat rendszeresen és jo minőségben és ugy állatkodtak vele azt hallatja már beinditásnál ze tapasztalat mert párat végig zongoráztam én is mire az enyémnél kikötöttem.
Sok sikert a kereséshez
Sziasztok kedves motoros társak!
Elérkezettnek látom az időt, hogy lecseréljem a vasam és minél inkább az RSV 1000 felé húz a szívem. Tudnátok esetleg adni némi tanácsot, hogy ennél a típusnál mire kell a legjobban odafigyelni? Vannak tipikus hibái a mocinak? Segítségeteket előre is köszönöm!

Széles utat mindenkinek!