Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

na arra azért vigyázok,mindíg szépen kiégetem...

Kis műszaki dolog: tegnapelőtt nem indult az olasz, nézegettem-méregettem és a start kapcsolóm szarakodott. picit be volt égve, amit nem értek, mert elvileg csak egy relét vezérel.
megpuccantottam az érintkezőit, most perfekt.

Ha valaki szívna hasonlóval.
mit csináltál?
Hello!

Sajnálatos okokból eldőlt a motorom és eltörött a fékkarom:S
Tudtok használt fékkart 2002-es RSV-hez?
(persze, ami hibátlan állapotú)

Ha tudtok jelezzétek!
Délután valaki euroring?
Nem szabad, ott már beköpi a gyertyákat, meg főtengelyes lesz...
én 6ig el sem forgatom...
Nagyon szép ez a kép...

Én sem hangoskodok, hangtompítóval járok.
De tompítóval is előjön ugyanaz a hang 6ezer után, viszont városban nem anyáznak.
Én sem. Am nálunk vízszintes az utca. Akkor most toljam el a sarokig, ahol meg ovi és iskola van?
Jobb ha beletörődnek

mondjuk én nem provokálok. lejtős az utcánk és csak az alján indítom el.
ezzel csak akkor van gáz, ha nem akar indulni a szokásos relégond miatt.... (mondjuk ez csak egyszer fordult elő, de szar feltolni hazáig akkor is )
A szomszédjaid egy áldott jó, szelíd embert tisztelnének benned, miután egy hétig vendégeskednék nálatok az én szerény kis traktorommal.
Velünk szemben egy idősek otthona van. Ha kiviszem a millét a kapubejáróra és egy kicsit nagyobb gázzal indulok, ketten kapnak szemben egy lájtos kis agyvérzést, másik ketten meg szívinfarktust
Ahha,már értem,furcsa volt ...én meg azt hittem nincs tisztában az ember a kereszteződésbeli viszonyokkal.
Mondjuk általában a budapesti úton érkezők szoktak bakizni...

videóim közt van hang, ha jobban meg akarod hallgatni.
a szomszédaim örülnének, ha csak így hallanák...
Én voltam abban a fekete Mondeoban, aki olyan hevesen átengedett, amikor nem működtek a lámpák a Budapesti úton. A Jutasi út felöl érkeztem. Mindenképpen meg akartalak hallgatni.
ha délelőtt,akkor talán engem. budapesti út,óváros tér aztán vissza budapesti út.
gyári dob, csak kipakolva. majd télen megtömetem,mert kezd recsegni...durrogni mint állat. a szomszédok sem nagyon kultiválják.
Megoldódott a probléma...átnéztem minden csatlakozót. kontakt hiba lehetett... :@
lehet hogy a gyari aprilia kipuff aztán ki van herélve halottam ijet csak keszthelyen szombaton régebi tonyonra valot feltéve remegtek az ablakok
Esküszöm ennek a fekete kipunak van a legszebb hangja.
szityyuuu nem én voltam de én is láttam azt a gépet multkor a panonia ring mellett én is kiváncsi lennék ki a márkatárs?
Hogyan, mi módon tudom ezt elvégezni, illetve hol?
Gépen megkell nézni nehogy nagy legyen a baj...
Hello!

Olyan problémám lenne, hogy menet közben 100 km/h fölött elkezdett villogni az EFI felirat!(ha 100 alatt megyek elmúlik a villogás és visszajön a hőmérséklet!)
Van valakinek ötlete, hogy mi lehet a probléma?, vagy esetleg, hogy hogyan lehet megtudni?

Válaszokat előre is köszönöm!
Én szerdám készülök,csak azt nem tudom de.vagy du!
Láttam ma itt Veszprémben egy szürke RSV-t, azt hittem Roberto az, de ennek fekete dobjai voltak. Melyikőtök volt az?
Valaki Euroring a héten? Esetleg a jövő héten is?
.