Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

1 pár Mivv xcone kipufogó eladó,karcmentes állapotban,E betűvel és kivehető db killer-rel.Esetleg négyütemű trabant csere érdekel..
Irányár:140eft
Mail:Balu88@mailbox.hu
Tel:30/9089573
Múltkorjában néztem egy Ducati 1098-ast és mintha ugyan az a fék éppen úgy a blokk-on van elhelyezve mint az Rsv-n, sajnos nem tudtam beszélni a tulajjal hogy neki működik-e rendesen.
MAjd mesélj neked hogy vállt be kiváncsi vagyok .Én is kicserélem aztán remélem jolessz
Én is megpróbálkozok egy olajcserével, talán sikerrel járok! :)
megnézetem most aztán fékolaj csere és remélem müködni fog azér kössz mindenkinek az okositást jo tudni hogy nem csak én vagyok igy vele
5.1 Motul és le a gond
beszarok,mivan itt? csak nekem tökéletes a hátsó fékem vagy mi? amugymeg használjátok mind2-t...márha van
Nekem is ellevegősödött a h.fék még a legelső szezonban, de h úgy azt sem vettem észre, h mikor, mert soha nem használtam, fékezéskor mindig visszapakolok kettőt-hármat. Egy emelkedőn megállva járó motorral vettem észre , h elmúlt. Majd egyszer unalmamban felnyomtam egy fecskendővel 5.1es Aral fékfolyadékkal, ugyanazzal, amivel a kuplungot is, aztán azóta nincs ez a fajta bajság.
Alapból (még ha jó is) elég gyenge az rsv hátsó féke. Nekem legalábbis- suzuki után -az volt és most is az. Valamilyen szinten használható, nem érzem, hogy levegős lenne, mindenhol a blokkhő miatti felforrást adják meg hibaoknak. Jobb olajat bele és gyíííí....
nálam is igy volt légtelenités rá 10 prcre már fos
már egysezr elforrt akkor tökmindegy. onnantól levegős a fék oylan mintha semmi nem lenne. légtelenited utánna addig jó amig nem éri el a hőfokot a blokk. ki lett próbálva. ez oylan mint az orosz rulett.. "olasz rulett"
én néztem hidegen sem fog sokkal jobban
jaja, vészhelyzetbe igen is jól jöhet! köszi a válaszokat

u.i.: majd hideg motornál legurulok a lejtőn és megnézem, hogy fog-e :D:D ha fog tényleg felmelegíti az olajat a blokk
ja én sem vágom ijenre hogy nem lehet gondolni vgay rakok közé és a blokk közéé valami hővédőt
sztem át kell rakni máshova. bár biztos nem lesz egysezrü... nem értem az olaszokat...
jaja de egy vészsatunál jol jönne néha ha ki keveregnek az ember elé kereszteződésbe de amugy én sem nagyon használom
átszereled máshova.. de fölös. itt se szerelték át a srácok. elég jó fékek vannak azon elöl
lehet benn igazság kiváncsi leszek mit mod a szerviz mit lehet vele kezdeni
azért van mert a hátso fék munkahengere a blokkra van csavarozva, és elforr belőle az olaj. legalábbis pécsen aztmondták ez miatt van. megnéztem és van benne igazság
Ja erről már hallottam én is de ezt mi okkozza? Az hogy a blokk melett megy el a fékcső és nem tecik neki a hő?
msn címem: safrankabalint@citromail.hu
Az nem is fog fogni egyhamar. RSV betegség.
rs safi pont ugyan ez a baja az enyémnek is vasárnap le lett légtelenitva de semmi levegő sem volt benn egyenlőre én is tanácstalanul állok a probléma előtt a héten viszem megnézetni én fékmunkahengerree gyanakszom mint laikus de sajna nem nagyon értek hozzá majd kiderül.
Az enyém 2005.
dobsz egy msn címet?
Sziasztok!

Nemrég vettem egy RSV Millét 2002-eset és van egy olyan panaszom, hogy nem fog a hátsó fék, vagyis legalábbis nagyon minimálisan, ami alig észrevehető
(csutkára lenyomva se fog, csak minimálisan)!
Érdekelne a véleményetek, tapasztalatotok, hogy ez a jelenség másnál is előfordul-e? (nem levegős)

Tulajdonképpen nem használom a hátsóféket, de vészhelyzet esetén métereket lehet vele nyerni!