Múltkorjában néztem egy Ducati 1098-ast és mintha ugyan az a fék éppen úgy a blokk-on van elhelyezve mint az Rsv-n, sajnos nem tudtam beszélni a tulajjal hogy neki működik-e rendesen.
Nekem is ellevegősödött a h.fék még a legelső szezonban, de h úgy azt sem vettem észre, h mikor, mert soha nem használtam, fékezéskor mindig visszapakolok kettőt-hármat. Egy emelkedőn megállva járó motorral vettem észre , h elmúlt. Majd egyszer unalmamban felnyomtam egy fecskendővel 5.1es Aral fékfolyadékkal, ugyanazzal, amivel a kuplungot is, aztán azóta nincs ez a fajta bajság.
Alapból (még ha jó is) elég gyenge az rsv hátsó féke. Nekem legalábbis- suzuki után -az volt és most is az. Valamilyen szinten használható, nem érzem, hogy levegős lenne, mindenhol a blokkhő miatti felforrást adják meg hibaoknak. Jobb olajat bele és gyíííí....
már egysezr elforrt akkor tökmindegy. onnantól levegős a fék oylan mintha semmi nem lenne. légtelenited utánna addig jó amig nem éri el a hőfokot a blokk. ki lett próbálva. ez oylan mint az orosz rulett.. "olasz rulett"
azért van mert a hátso fék munkahengere a blokkra van csavarozva, és elforr belőle az olaj. legalábbis pécsen aztmondták ez miatt van. megnéztem és van benne igazság
rs safi pont ugyan ez a baja az enyémnek is vasárnap le lett légtelenitva de semmi levegő sem volt benn egyenlőre én is tanácstalanul állok a probléma előtt a héten viszem megnézetni én fékmunkahengerree gyanakszom mint laikus de sajna nem nagyon értek hozzá majd kiderül.
Az enyém 2005.
Nemrég vettem egy RSV Millét 2002-eset és van egy olyan panaszom, hogy nem fog a hátsó fék, vagyis legalábbis nagyon minimálisan, ami alig észrevehető
(csutkára lenyomva se fog, csak minimálisan)!
Érdekelne a véleményetek, tapasztalatotok, hogy ez a jelenség másnál is előfordul-e? (nem levegős)
Tulajdonképpen nem használom a hátsóféket, de vészhelyzet esetén métereket lehet vele nyerni!
Irányár:140eft
Mail:Balu88@mailbox.hu
Tel:30/9089573