.Lenne egy kis eladó cumóm.Méghozzá egy 2005-ös Aprilia RSV 1000,LeoVince dobokkal,adom hozzá a gyári dobokat,üléspúpot.A motor egyszer csúszott életében,akkor sem nagytempóval,de szépen meg lett csinálva.(csak az idom volt sérülve!)Ugyanitt SPIDI bőrruha(alsó-felső,de összecipzározható.Azthiszem 50es.A csizma SIDI márkájú 42es méret.Jó állapotban.A komplett ruha ára 100ezer forint(alkudni lehet)A motor törzskönyves(hitelmentes)25000km-rel.1.5milll.
Itt vagy telón elértek.
06203186649 vagy 06705503624
Helóka mindenki,
Sikerült végre kibróbálnom az én kis duplakancsós járgányomat miután zacskóból raktam össze az elejét.
Nagyon kurva jó kis nyomatékos blokkocska. Ezekkel a szar Mez4s gyári gumikkal simán megáll motorfékre a hátsókerék menet közben... lehet szupermotóznom kéne vele?
jah, a kábelokat nemmerem összezárni mert a multkor mikor összezártam szólt akkorát meg elment a kijelzőről minden, se kép se hang (pont lemerült az akksi addig kattogtattam).
a testeket átnézem ha hazamegyek, én is akksira gondoltam, de az akksibótba rámért a srác, aszonta hogy jó. Úgy indultam hogy akksit veszek, de igy még lehet olyan felesleges lenne mint a relé amit megvettem
skacok! volt ez a inditórelé problémám...
végül is vettem egy másikat bele, az nem oldotta meg. Mondom biztos merült az akksi , feltöltöttem, utána pár napig nem jelentkezett a hiba, tegnap megint elkezdte, mondom biztosan akksi, elvittem bevizsgálták: teljesen jonak tünik, nincs cellazárlat, feszkó, amper is jó.
Viszont amit észrevettem: amikor csak kattog a relé és nem indit akkor "villog" az oldaltámasz visszajelzője a kattogással egyidejüleg
Hali Doky!
Nyugodj meg,3.9 lityi lé kell bele,ha szűrőt is cserélsz,/Én belenyomom a 4 litert/!Az olajnyomás jelzőt meg nézd meg,azért az jó ha működik!Biztos valami apróság!
Esetleg olaj cserekor nem húztad le a gombáról a zsinórt ?!
Itt vagy telón elértek.
06203186649 vagy 06705503624
Hétfőn megyek Talmát megnézni! Esetleg valaki nem jön?
Eladó egy pár rsv gyári kipuff.
iá:40000ft
0630 523 7612
Jahh... tudom ismertem ezt a szart én is anno. Momentán ezzel vettem de ha lábra teszem közúton komolyabb technológia szükséges, főleg előre.
Dobd el.
Sikerült végre kibróbálnom az én kis duplakancsós járgányomat miután zacskóból raktam össze az elejét.
Nagyon kurva jó kis nyomatékos blokkocska. Ezekkel a szar Mez4s gyári gumikkal simán megáll motorfékre a hátsókerék menet közben... lehet szupermotóznom kéne vele?
2,ha nem indul töltsd fel az akksit és indítsd el, majd az 1 pontban leírtakat kövesd.
lehet valami test gond....vagy nemtom.
nekem akku gyengeségtől csinált ilyet.
végül is vettem egy másikat bele, az nem oldotta meg. Mondom biztos merült az akksi , feltöltöttem, utána pár napig nem jelentkezett a hiba, tegnap megint elkezdte, mondom biztosan akksi, elvittem bevizsgálták: teljesen jonak tünik, nincs cellazárlat, feszkó, amper is jó.
Viszont amit észrevettem: amikor csak kattog a relé és nem indit akkor "villog" az oldaltámasz visszajelzője a kattogással egyidejüleg
ötlet valakinek?
Hányás,hasmenés,láz! Minden van nálluk Úgyhogy kizárt!
Kihozod a csajokat vasárnap Abádszalókra
Nyugodj meg,3.9 lityi lé kell bele,ha szűrőt is cserélsz,/Én belenyomom a 4 litert/!Az olajnyomás jelzőt meg nézd meg,azért az jó ha működik!Biztos valami apróság!
Esetleg olaj cserekor nem húztad le a gombáról a zsinórt ?!