Szeva Rider szőr...
Az első gogo óta nem láttalak.. remélem kiheverted azt az apró dergát..
figyu.. kellene egy villakifli alsórész rsv rst tuono.. nem tucc esetleg valahol?
kéne keríteni valakit aki tudja irni a programját, vagy legalábbis kitudja olvasni, hogy milyen van rajta
O.Józsinak is akrája van a factory, de az egész jol szól , és megy, de neki a "legnagyobb" progi van rajta, ő maga tette fel amig volt rá lehetősége
nekem is leállt ma,kicsit ciki , szerintem tuti nincs rajta az akra program, azt mondják azzal "barátságosabb". Igy nem tul élvezetes a városi közlekedés (bár az amugy se)
Meleget és közben a várost kifejezetten utálja a gép!
Majd a herédet mikor megfőzi, rájössz!
De komolyan! Hajlamos a jelenségre, de esetleg progi átírással sokat lehet módosítani. De az már a jövő!
Még nem úgy néz ki!
Iszonyat mennyiségű évfordulós befizetés taglózott le! A 90%-ukról elfelejtkeztem! Üres a kassza!
Pénteken viszem a kicsit kötelező szervízre, de ha addig nem jön a plusz pénzem, akkor ő is ott fog figyelni a jövő hét elejéig.
Akár hiszed, akár nem, kb. 100píz a hiányom!
Átkozott évfordulók!
Ma hoztam el a szervízből. A 2005-ös még a ráncfelvarrás előtti, és azt mondták hogy ezen a szérián még ilyen a váltó, a facelift utániakon finomítottak a szerkezeten. Amúgy mentek a mocival és azt mondták hogy semmi extra, ezek ilyenek. Próbálgatom még egy kicsit, de egyre jobban tetszik.
Viszont ma a nagy melegben a lámpánál alapjáraton kétszer is leállt. Olvastam itt hogy ez elő szokott fordulni.
Helóka Mindenki..
Üdvözlök mindenkit itt elnézést a bekopogásáért de szükségem lenne egy RSV, Tuono RST villakiflire alsóra...
Nem tudtok esetleg helyet ahol fellelhetném...
Köszke előre is...
Az első gogo óta nem láttalak.. remélem kiheverted azt az apró dergát..
figyu.. kellene egy villakifli alsórész rsv rst tuono.. nem tucc esetleg valahol?
Bár tapasztalatom,hogy a legjobban a spontán össze röffenések sikerülnek !
O.Józsinak is akrája van a factory, de az egész jol szól , és megy, de neki a "legnagyobb" progi van rajta, ő maga tette fel amig volt rá lehetősége
Mivan ,tán nemengedett Alíz dógozni,azért nem jöttél ?
Majd a herédet mikor megfőzi, rájössz!
De komolyan! Hajlamos a jelenségre, de esetleg progi átírással sokat lehet módosítani. De az már a jövő!
Iszonyat mennyiségű évfordulós befizetés taglózott le! A 90%-ukról elfelejtkeztem! Üres a kassza!
Pénteken viszem a kicsit kötelező szervízre, de ha addig nem jön a plusz pénzem, akkor ő is ott fog figyelni a jövő hét elejéig.
Akár hiszed, akár nem, kb. 100píz a hiányom!
Átkozott évfordulók!
Viszont ma a nagy melegben a lámpánál alapjáraton kétszer is leállt. Olvastam itt hogy ez elő szokott fordulni.
Okés,ha komolyan érdekel kitalálunk rá egy árat.. Természetesen ha meg lesz még mire összejön a zsé
Üdvözlök mindenkit itt elnézést a bekopogásáért de szükségem lenne egy RSV, Tuono RST villakiflire alsóra...
Nem tudtok esetleg helyet ahol fellelhetném...
Köszke előre is...