remélem sose tudom meg mennyire drágák
a relé az a harpi ötlete alapján lett megvásárolva a hatvanuccahetven alatti motorosbótba 3800 MRF -ért (Magyar Romlo Forint). más nem nagyon kellett még eddig
A kőcsígektől és is kúpolok..Tényleg:Mennyire drága hozzájuk az alkatrész?Pár haverom azzal rémisztgetett,hogy mennyire drága a cucc ha hozzá kell nyúlni..
a tanktáskát vagy a 7en vagy csak a jövőhéten hozzák, a probléma
még sajnos nincs megoldva, tegnap is "köhögött" a kicsike,
mivel inditórelét cseréltem, töltés van, és 8 órányi akkutöltés után vagy 5 napig hibátlan volt, igy arra jutottam hogy valoszinüleg akksi, de azt meg mielőtt kőccsígbe verném magam bevizsgáltatom...
Én is gondolkodom egy újabb fajtára cserélésen.
A féknél lehet, hogy a megvétel előtt cserélték, nekem is csere után az elején pöckölni kellett, pár menet után meg már húzni.
Viszont azért a fékhatás nem igazán romlott, csak több erő kellett.
A hátsó szokott levegősödni, az első azért bírni szokta.
Gondoltam, hogy már számolod vissza a napokat a Mivv-ek érkezéséig.
Holnapra tervezünk Z-vel egy Zemplém-Bükk vagy valami túrát!Esetleg valaki csatlakozik hozzánk!?
Tanácsot szeretnék kérni ki milyen dobot ajánlana a millémre.2003-mas a joszág.koszi elore is!
széles utat
Mondjuk a kötelező szervíz sem lesz épp ócsó mulacság..
a relé az a harpi ötlete alapján lett megvásárolva a hatvanuccahetven alatti motorosbótba 3800 MRF -ért (Magyar Romlo Forint). más nem nagyon kellett még eddig
még sajnos nincs megoldva, tegnap is "köhögött" a kicsike,
mivel inditórelét cseréltem, töltés van, és 8 órányi akkutöltés után vagy 5 napig hibátlan volt, igy arra jutottam hogy valoszinüleg akksi, de azt meg mielőtt kőccsígbe verném magam bevizsgáltatom...
A féknél lehet, hogy a megvétel előtt cserélték, nekem is csere után az elején pöckölni kellett, pár menet után meg már húzni.
Viszont azért a fékhatás nem igazán romlott, csak több erő kellett.
A hátsó szokott levegősödni, az első azért bírni szokta.
Gondoltam, hogy már számolod vissza a napokat a Mivv-ek érkezéséig.