Na b@sszátok meg... Amikor bezzeg én kerestem az enyémre akrát, égen-földön nem találtam. Mondjuk nem bántam meg, mert a mostani úgy szól mint a veszedelem.
Nem sűrgős annyira Persze tudom én,hogy nem új és nem is akarok érte aranyárat kérni.Ha valakinek kell és jó árat mond akkor meg tudunk egyezni 100 alatt is egy kicsivel
Ha valakinek tetszik persze ,h megveszi százért is ,csak azt kibaszott hosszú kivárni. Persze ha nem sürgős, az nem gáz. Ha rajtam mulna, simán odaadnám 70ért, hadvigyék.
Én a párat tavaly 30-ért adtam oda Harpinak, igaz neki volt vele egy kis munka
Ez a szép a dologban,hogy mindenki azt vesz amit szeretne és amire pénze van.. Nekem a mivv kellett mert ütős és ordít mint a barom..Van akinek viszont már az túl sok és inkább beruház az én akrámra..
110eft az irányára és annyiért is hirdettem..Annyi volt az akkor is de odaadtam volna egy 100-asba Akkor sűrgős volt,most már nem az,főleg meg hogy megnéztem az új árát az apriliánál..Szép mondhatom..393eft..
Hát őt nem árt gyakran zaklatni, ha akarsz tőlle vmit, de lényeg ,h sikerált végül beujitani 1-et! Pontosabban kettőt
Mozsdmá én meg megyek termelni vmit, mer' a szar igy is csak nyakig ér
Én a párat tavaly 30-ért adtam oda Harpinak, igaz neki volt vele egy kis munka
ááá, marad a gyári herélt.
Rohadjon a magyar kereskedő nyakán ennyiért az összes cucc.
Legalábbis a db-i aprilia kereskedésben ennyi,hogy máshol mennyi azt nem tudom..
Z gépén naon faja.
[5641] július 10. 16:05---------itt még csak 100 ropit szerettél volna kérni érte.
Mozsdmá én meg megyek termelni vmit, mer' a szar igy is csak nyakig ér