Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Én meg most vettem észre, h a traktorom kirázta magából az egyik elsősávédőtartó csavart Most mi lesz,drótozzam oda?
Na b@sszátok meg... Amikor bezzeg én kerestem az enyémre akrát, égen-földön nem találtam. Mondjuk nem bántam meg, mert a mostani úgy szól mint a veszedelem.
Nem sűrgős annyira Persze tudom én,hogy nem új és nem is akarok érte aranyárat kérni.Ha valakinek kell és jó árat mond akkor meg tudunk egyezni 100 alatt is egy kicsivel
Ha valakinek tetszik persze ,h megveszi százért is ,csak azt kibaszott hosszú kivárni. Persze ha nem sürgős, az nem gáz. Ha rajtam mulna, simán odaadnám 70ért, hadvigyék.
Én a párat tavaly 30-ért adtam oda Harpinak, igaz neki volt vele egy kis munka
Há' anyucinak pont volt kedve modelt állni........ izé feküdni, én meg gyorsba éltem a lehetőséggel
Nekem is ezért marad az akra..ha valakinek kell eladó de nem sűrgős..
nnna, ezért marad nekem a saját.
Ez a szép a dologban,hogy mindenki azt vesz amit szeretne és amire pénze van.. Nekem a mivv kellett mert ütős és ordít mint a barom..Van akinek viszont már az túl sok és inkább beruház az én akrámra..
akkor az akrádhoz rakok még 89-et.

ááá, marad a gyári herélt.
Bazz, van ám ott a cuccokon árrés!
Rohadjon a magyar kereskedő nyakán ennyiért az összes cucc.
199eft a dangernél
én elhiszem, rá se kattintok.
Csak,hogy nem a levegőbe beszélek..akrapovic
Legalábbis a db-i aprilia kereskedésben ennyi,hogy máshol mennyi azt nem tudom..
akkó soselegyen.
a 2 dob
393? Az rendszer? vagy csak a két dob?
olvasgattam máshol,hogy mivv-et keresel. az mennyi péz?
Z gépén naon faja.
110eft az irányára és annyiért is hirdettem..Annyi volt az akkor is de odaadtam volna egy 100-asba Akkor sűrgős volt,most már nem az,főleg meg hogy megnéztem az új árát az apriliánál..Szép mondhatom..393eft..
Te Balu kolléga: a válság hatására mindenki lefelé tolja az árakat...te meg felfelé? hogy van ez.

[5641] július 10. 16:05---------itt még csak 100 ropit szerettél volna kérni érte.
Köszi a tippet Zolibá Sok sikert a termeléshez
RSV üléspúpos kép nagyon csókos
Hát őt nem árt gyakran zaklatni, ha akarsz tőlle vmit, de lényeg ,h sikerált végül beujitani 1-et! Pontosabban kettőt
Mozsdmá én meg megyek termelni vmit, mer' a szar igy is csak nyakig ér
Kerestem Dedét de mivel nem válaszolt így gondoltam egy merészet és beújítottam egyet magamnak kintről..
Engem meg a húsvéti bükkszéki kirándulással vett le
Jah, olyan gagyiaranyárba , de mondtam ,h kérdezzétek meg Dedét , az mindig tud vmi okosítást.