Sziasztok.
Egy forumozo irt hogy van 2004es RSV hez alaktrésze. Sajnos véletlenul töröltem az üzenetett. Írj vagy csőrges meg újra Köszi. 06-30-515-93-25 Udv Peti
valaki megtudja mondani pontosan hol keressem azt a "bizonyos" indítórelét?
Ugy néz ki nálam is előjött a gyerekbetegség, ugyanis tegnap este nem akart indulni a kicsike(legalábbis bizom benne hogy ez lehet a baj) inditógombra nem reagált vagy max az ülés alól egy katt hallatszott
Tarka kolléga,itt vannak a képek.Azért csak a jobb oldalt fotóztam le mert az a "rosszabb" oldal.Van pár pici kőfelverődés illetve az akra matrica kicsit kopottas.Összesen ennyi baja van.Megvan hozzá a szűkítő is.Ha gondolod megtudunk egyezni egy picit tudok belőle engedni..
2009.07.13.-án kísérjük utolsó "motorozására" Balázst......
Dobogókő parkolóban van a találkozó 11.30-12.00 között.......
...mi Rákoskeresztúrról indulunk.....Balázséktól.....
bármilyen motorost szívesen látunk (utcai-illetve motoros ruhában) , aki elszeretné kísérni utolsó útján, 11.00-kor a cinkotai úton az OMV kútnál csatlakozhat....
Szevasztok!
Úgy néz kis sikerűl beújítanom egy rsv factoryt.Kipufogócserére nincs valami ötletek?Hol lehetne esetleg megpróbálni ahol nem horror áron kapnék...
Ha gazdagabb leszek megkereslek...
És köszi.
Egy forumozo irt hogy van 2004es RSV hez alaktrésze. Sajnos véletlenul töröltem az üzenetett. Írj vagy csőrges meg újra Köszi. 06-30-515-93-25 Udv Peti
valaki megtudja mondani pontosan hol keressem azt a "bizonyos" indítórelét?
Ugy néz ki nálam is előjött a gyerekbetegség, ugyanis tegnap este nem akart indulni a kicsike(legalábbis bizom benne hogy ez lehet a baj) inditógombra nem reagált vagy max az ülés alól egy katt hallatszott
annyiért nem kell,de azért dobhatnál képet...hátha meggondolom.
Muti képet?
Eladó 2pár akrapovics dob(tuono,rsv)picike szépséghibákkal.
Ára:100eft
Akit érdekel:30/9089573
Dobogókő parkolóban van a találkozó 11.30-12.00 között.......
...mi Rákoskeresztúrról indulunk.....Balázséktól.....
bármilyen motorost szívesen látunk (utcai-illetve motoros ruhában) , aki elszeretné kísérni utolsó útján, 11.00-kor a cinkotai úton az OMV kútnál csatlakozhat....
Elég ütős hangja van, jobb mint a dupla Akráknak.
Úgy néz kis sikerűl beújítanom egy rsv factoryt.Kipufogócserére nincs valami ötletek?Hol lehetne esetleg megpróbálni ahol nem horror áron kapnék...