Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

jaja de nem mindig csinálja,csak ha megmakacsolja magát, azóta ha csapatban motorozunk tőlem függ az indulás
csak kattog meg brekeg? az nem jó, nekem is ilyen gépem van
Hát ez igen szép .....de ha 50-ért adnád nekem most az is sok lenne.

Ha gazdagabb leszek megkereslek...

És köszi.
Sziasztok.
Egy forumozo irt hogy van 2004es RSV hez alaktrésze. Sajnos véletlenul töröltem az üzenetett. Írj vagy csőrges meg újra Köszi. 06-30-515-93-25 Udv Peti
közben megtaláltam...
sziasztok!

valaki megtudja mondani pontosan hol keressem azt a "bizonyos" indítórelét?

Ugy néz ki nálam is előjött a gyerekbetegség, ugyanis tegnap este nem akart indulni a kicsike(legalábbis bizom benne hogy ez lehet a baj) inditógombra nem reagált vagy max az ülés alól egy katt hallatszott
Tarka kolléga,itt vannak a képek.Azért csak a jobb oldalt fotóztam le mert az a "rosszabb" oldal.Van pár pici kőfelverődés illetve az akra matrica kicsit kopottas.Összesen ennyi baja van.Megvan hozzá a szűkítő is.Ha gondolod megtudunk egyezni egy picit tudok belőle engedni..
okés,ha hazaérek feldobom a képet..
itt meg hideg.....

annyiért nem kell,de azért dobhatnál képet...hátha meggondolom.
100eft/pár.. Ja és bocsesz de elírtam..1 pár van csak..Meleg van ma
Akkor egy pár 50?
Muti képet?
Szevasztok!
Eladó 2pár akrapovics dob(tuono,rsv)picike szépséghibákkal.
Ára:100eft
Akit érdekel:30/9089573
bocsi.......10.30-kor a cinkotai úton az OMV kútnál csatlakozhat....
R.I.P. részvétem.................................
2009.07.13.-án kísérjük utolsó "motorozására" Balázst......
Dobogókő parkolóban van a találkozó 11.30-12.00 között.......
...mi Rákoskeresztúrról indulunk.....Balázséktól.....
bármilyen motorost szívesen látunk (utcai-illetve motoros ruhában) , aki elszeretné kísérni utolsó útján, 11.00-kor a cinkotai úton az OMV kútnál csatlakozhat....
60e mindennel együtt.
Elég ütős hangja van, jobb mint a dupla Akráknak.
mié adod? valakire rátukmáljuk!
most 2500/L körül mérik nálunk az autosbolt ban is... valami akcsio
Szevasztok!
Úgy néz kis sikerűl beújítanom egy rsv factoryt.Kipufogócserére nincs valami ötletek?Hol lehetne esetleg megpróbálni ahol nem horror áron kapnék...
10W50 gugli segitett... már csak azt kéne megtudni hol a legolcsób... most 3000 ft/ literre nem nagyon van zsém
na de ennek milyena viszkozitása?
Akkor megvan.
Akrapovic titán sportdob összekötővel, karbon bilinccsel régebbi RSV/Tuono-hoz eladó.
Emese főnök jelöltje...