szevasztok! rég jártam erre, és üdvözlök mindenkit! gond van a machinával. dobot cseréltem rajta, és megháborodott az injector. szaggat fix gázállásnál, meg ha nyelezem akkor sem megy úgy ahogy előtte. hol lehet belőni vagy beállítatni? köszi előre is
valakinek térdkoptató van eladó? a kinézet nem lényeg, tőlem lehet hupikék is csak a tépőzárja legyen jó! ja... és azért még legyen rajta mit koptatni:D
A kikiáltási ára 20-30 000Ft egy üléspúpnak(Hondánál 60 000) és te a fél-harmad árból akarsz még alkudni. Van különbség az alkudozás meg a szarrágás között.
Találd ki te melyiket csinálod.
Az anyagi része mint a japáné, a beszerzés is.
Az élvezet, és az exclusivitás pedig 100x-osa
De ha Te már most ilyesmin rágódsz akkor szerintem nem a Te géped.
Ezt szeretni kell ,kívánni,és megvenni
Hellósztok! Venni szeretnék egy Aprilia RSV 1000-es gépet! Mennyire megbízható? Költséges gép? Írjatok róla valamit! Van aki azt mondja jó van aki nem! Állítólag nem egy hamar hoznak meg hozzá egy alkatrészt! Várom hozzászólásotok! Üdv.Szilárd
A két rugót adhatod és nekem máris 10.000 be van a púpom, ezért előre is köszi. Úgy gondolom hogy alkudozni lehet, nem tiltott dolog, és akkor veszem meg ha nekem megfelelő az ár. Amennyiben ez neked szánalmas könyörgésnek tűnik, javasolnám, hogy vegyél meg mindent kikiáltási áron!
Hallod, inkább adok két rugót aztán vedd meg, mert nem akarom itt oldalakon keresztül ezt a szánalmas könyörgésedet olvasgatni.
Mit szarozol 500 meg 1000 forintokon?
Jó áron adja, vedd meg ha kell vagy hagyd a fenébe.
Inkább odaadom a cigányoknak!
Találd ki te melyiket csinálod.
Az élvezet, és az exclusivitás pedig 100x-osa
De ha Te már most ilyesmin rágódsz akkor szerintem nem a Te géped.
Ezt szeretni kell ,kívánni,és megvenni
Vagy valami mást vártál ettől a topiktól !
Mit szarozol 500 meg 1000 forintokon?
Jó áron adja, vedd meg ha kell vagy hagyd a fenébe.
Vegyél máshol olcsóbban!